2016-05-31, 21:51
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: W czerwcu kosmetyki ze wszystkich półek, ubrania i nie tylko
UBRANIA / DODATKI:
1. Bluzka z baskinką i koronkowymi wstawkami Mohito, rozmiar M
2. Satynowa sukienka w kolorze seledynowym, idealna na wesela. Rozmiar z metki 40, ale to bardziej 36/38. Mam z wymianki, przez poprzednią właścicielkę była założona raz, ja tylko mierzyłam
3. Nowy biustonosz Esotiq w rozmiarze 70C, posiada jeszcze metki
5. Szara sukienka Reserved, rozmiar 36, tylko mierzyłam - niestety oderwałam metki i nie mogłam oddać, nigdy nie noszona
6. Stringi Soleil Sucre kupione w Paryżu, 2 pary: brązowe i fioletowe, rozmiar M - nowe, z metkami
7. Bawełniane figi kupione w Primarku - z 4-paka zostały 3 pary, rozmiar S - nowe
8. Szal-komin Atmosphere - oderwałam metki, ale nigdy nie był noszony
9. Naszyjnik House w kolorze złotym z napisem Daddy's Girl, nowy
10. Rajstopy (oczywiście wszystkie nowe, zapakowane):
- Jolinesse Thermal Tights rozmiar 36/38 - purpurowe ze specjalną ogrzewającą podeszwą, 60 DEN
- Multi Wear rozmiar 2 - fioletowe
- Atmosphere rozmiar M - czarne z kryształkami
- Calzedonia Total Shaper - rajstopy push-up podnoszące pośladki, rozmiar 2, 30 DEN, cieliste
Książka:
Isabel Allende - Ripper. Gra o życie
Akcja powieści toczy się w Kalifornii, w 2012 roku. Sześćdziesięcioczteroletn i mężczyzna i piątka nastolatków mieszkających w różnych częściach świata grają przez Internet w Rippera, grę fabularną, w której poszukują tajemniczego mordercy, tytułowego Kuby Rozpruwacza. Łączy ich fascynacja ciemną stroną natury ludzkiej. Pod wpływem przepowiedni astrologicznej o rzekomo nadchodzącej krwawej łaźni ripperowcy zaczynają się interesować morderstwami popełnianymi w San Francisco i stopniowo przekształcają zabawę w prawdziwe, wielowątkowe śledztwo, równoległe do dochodzenia prowadzonego przez policję. Potrzebne informacje zdobywają w Internecie, w mediach i - dzięki powiązaniom rodzinnym - bezpośrednio od policji. Kiedy w tajemniczych okolicznościach znika matka jednej z uczestniczek Rippera, intelektualna zagadka nabiera zupełnie innego charakteru. Szóstka graczy i ich przyjaciele rozpoczynają dramatyczny wyścig z czasem, by uratować jej życie. I to bez udziału aparatu policyjnego, który mimo swoich ogromnych możliwości zawsze jest o krok za nimi.
Raz przeczytana, stan idealny.
Zapraszam
Edytowane przez encore1fois
Czas edycji: 2016-08-05 o 14:31
|
|
|