Mnie to wlasnie przekonalo-moja znajoma, ktorej dziecko ma 4 lata i nie choruje oraz pani na warsztatach, ktorej synek ma 3,5 roku, od 1,5 roku chodzi do zlobka i dopiero ostatnio przyniosl infekcje. Generalnie raczej nie zamierzam chodzic do homeopaty profilaktycznie (to konieczne?

). Musze o tym poczytac, bo ja z tych, co lekko glowa cmi i od razu biora etopiryne, zeby nie bolalo [emoji14]
Moja jest jakas wyjatkowo mala, cholercia...1200 w 29tc wazyla :/ Ale gin nie mowila, ze to zle. Moze nadrobi jeszcze.
Super prezenty i super komplementy
Ja w lumpach nic nie umiem znalezc, nie wiem, czemu...Raz w zyciu kupilam boska mala czarna i to by bylo na tyle. Dla dziecka tez jeszcze nic fajnego nie wyczailam, a zagladam. Do ktorych chodzisz? W Krakowie?
Ja tez, gdy zobaczylam foty z wakacji (na duzym ekranie) to prawie zemdlalam. Odlozona woda (cellulit!) na dupie i geba spuchnieta jak po napadzie na ul. Nawet moja gin zauwazyla, ze "twarz mi sie zmienila"
Pokazesz zdjecia?
Ty to masz z tymi kolejkami przygody ;-) A ludzie to swinie.

Boski komentarz!!! Wykorzystam moze przy nastepnej okazji, hahaha
Co do sukienki, to teraz spoko wyglada, ale po porodzie bede miala flaka pewnie i juz jej nie zaloze (dopoki sie flaka nie pozbede). Do karmienia tez sie nie nadaje. Zakup zycia, po prostu
Strasznie duzo zachodu z tym karmieniem- cos czuje, ze mloda bedzie glownie na butelce, bo nie planuje siedziec z nia w domu, tylko na maksa korzystac z lata i ladnej pogody.
Ostatnio kolezanka chciala fotke, zrobilam zdjecie i wyslalam. Stwierdzila, ze mam bardzo nisko brzuch...No i od tego czasu myslenice, ze moze rzeczywiscie wyzej powinien byc :/
Druga sprawa-czuje kopniaki malej po dwoch stronach brzucha. Nie zapytalam ostatnio, czy jest ulozona glowkowo juz, a gin tez zrobila szybkie usg, powiedziala wage i ze wszystko ok. Mam jednak schize, ze sie nie obrocila (w 25tc. byla poprzecznie ustawiona). Za 1'5 tyg. mam genetyczne i mam nadzieje, ze sie obroci, bo nie chce, bardzo nie chce cc.
Wczoraj kupilam kotom koncowke obrotowa do wedki teleskopowej- starszak malo pluc nie wyplul ganiajac "ptaszka". Fajnie, bo u niego trudno o jakakolwiek aktywnosc.
Ja obwodu brzucha dawno nie mierzylam, az zmierze z ciekawosci.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka