Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-14, 21:31   #4539
Orange_tree1
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
u mnie pomaga na zgagę arbuz

h ttp://www.manufakturakosmetyczn a.pl/produkt/68-olej-ze-slodkich-migdalow-bio

Szkoda, że tż tyle musi siedzieć w pracy . Będziesz miała załatwioną jakąś opiekę nad babcią po porodzie?

My mieliśmy oprócz torby spakowaną reklamówkę do bagażnika, mam były zapasowe podkłady, podpaski, pampersy...

jasne, że tak... 3 ciąża bezproblemowa... a i jeszcze dzieci potem karmi piersią długo...szczezrze w takich przypadkach nie potrafię panować nad zazdrością...

dawno nie wrzucałam mojego brzucha
Natalka jak zwykle pięknie.
Kuleczka idealna a ty taka szczuplutka - to nie fair

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
to oznacza że za miesiąc u nas też mogą być już pierwsze porody
YYYY ale jak to?

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Poza tym chce mi się czereśni ale nie che mi się po nie jechać a w naszym sklepiku tutaj nie można płacić kartą a ja nie mam gotówki. Same kłody pod nogi
Zjadłam dziś prawie kilo - sama

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
o kurczaki współczuję
a co z L4? nie da rady? przydałoby Ci się
No właśnie słabo z l4, ale jeśli taki stan będzie się utrzymywał będzie to konieczne szalona nie jestem żeby pracować bez względu na swoje zdrowie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
orange współczuję bólu Też mam zrosty, ale jeszcze ani razu mnie tak nie bolały. Czasem ciągną. Oby Ci nie dokuczały aż tak bardzo
Wczesniej to były incydenty - dzis jakos tak długotrwale bolą - mam nadzieje, że wróci do stanu wcześniejszego

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
ja nie oszukiwałam, czytałam jak widzę.. ona stwierdziła,że wymyślam
ano to możliwe, bo te aparaty nie wyglądają na nowość..to chyba na tej podstawie sama dorobiłam tą teorię o normie 120-160

masakra nocka..strasznie Ci współczuję..ja chyba bym spanikowała,dobrze jednak czasem zachować zimną krew..
a Jaśko to klusek rośnie..jak będzie miała takie gabaryty to będzie Matysie na rękach nosił..mój zięciunio

hahaha..dobre... ja też na początku się wystraszyłam jak uciekło tętno i wyszedł mi wtedy skurcz na 100,ale nic nie czułam, ale to pewnie dlatego,że zaczęłam szukać małej..tak to mam płaską linię to od skurczy..

masakra z tą kradzieżą
ja często zamawiam przez inpost to chyba mniej wartościowe przedmioty będą tą drogą pobierać
Jasio jest po prostu dobrze odżywiony
Chociaż lekarz mówi, że waga w normie

Oczywiście, że będzie nosił Jego tatuś nadal mnie nosi (pomimo 85kg na wadze ;p)

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Zła kobieta z Ciebie Też tak czasem mam

Ja to momentami już nawet nie udaję, że słucham :P, bo i tak połowy nie rozumiem

Zdecydowanie musi być ktoś zatrudniony, bo z takimi bólami w ciąży powinnaś odpuścić, o czym wiesz i nie ma chyba nic bardziej męczącego dla Ciebie niż fakt, że kurcze nie możesz za bardzo. Pracę normalnie odpuściłam już w lutym (średnio w markecie siedzieć w ciąży ), ale u ojca w biurze siedzę i siedzieć będę, na szczęście tylko kilka dni w miesiącu i tak naprawdę coś, co na upartego zajęłoby mi ok 12-14 godzin mogę sobie śmiało rozłożyć na prawie dwa tygodnie, w efekcie siedzę przy biurku 1 godzinę i pół godziny prostowania kości i brzucha, bo mnie wszystko ciśnie, więc nie wyobrażam sobie teraz być na Twoim miejscu. W ogóle nie wyobrażam sobie normalnie do pracy teraz chodzić z moimi ruchami, dekoncentracją i totalną dezorganizacją. Wydajność spada o kilkadziesiąt % Staraj się i tak ograniczyć do minimum pracę i jak najszybciej kogoś znajdźcie, kto będzie Cię mógł chociaż w jakimś stopniu zastąpić.

Nie odebrałabym tej paczki w ogóle, no chyba, że najpierw dogadałaś się z apteką, że oni będą to załatwiać dalej. Jaja sobie jakieś zrobili, ale ogólnie to ja też nie jestem zazwyczaj zadowolona jak coś inpostem do nas przychodzi :/ Moi rodzice tak samo.

A ja dzisiaj dostałam takiego kopa, że aż poczułam, że mam stopę pod ręką Tak to poznaję czy kopie czy boksuje na podstawie miejsca :P, ale dzisiaj normalnie poczułam tą małą giruchnę Toż to przez najbliższe dwa miesiące żebra mi połamie No i dopiero dzisiaj udało mi się wyczaić moment czkawki, czuć ją u nas na tyle delikatnie, że wcześniej po prostu mogłam nie zwrócić na to uwagi
W sobotę będę miała w końcu złożoną szafę w sypialni i będę mogła ze spokojem ogarnąć ten majdan już tak konkretnie. Teraz to jest tam taki rozgardiasz z różnorodnością mebli i organizacją miejsca (a raczej dezorganizacją :P), że sprzątanie mija się z celem
Tak jak już pisałam koniecznie muszę zatrudnić kolejną osobę żebym mogła ograniczyc pracę do minimum ale pracoholikowi jest się ciężko z tym pogodzić
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora