2016-06-15, 19:24
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Porodów już oczekujemy, w torby z Biedry się pakujemy! Lipcówki 2016 część X !
Cytat:
Napisane przez eskav8
Witam się dziewczyny, gratuluję wizyt, przepraszam nie dam rady nadrobić, czekam na tz i jego siostrę, jadą z lotniska. Ciężki dziś dzień Strasznie się poklocilismy, potem miałam masę roboty i dopiero usiadłam...
Confused super że Antos będzie już z Toba jeśli dobrze wyczytałam  *
Mam nadzieję że Rozalka też ma się dobrze  **
Mam nadzieję że żadna nie rodzi (Miqesi oprócz ciebie  ) postaram się was podczytywac i w miarę pisać co byście o mnie nie zapomniały 
Jedyne co mogę się poxhwalic to sciągnęłam dziś walize do szpitala i fure dla małej ze strychu, niedługo będzie na cacy 
Buziaki dla was  **
|
Nie zapomnimy o Tobie 
Gratuluję mobilizacji do przygotowania fury ze strychu itp Ja też mam spowolnione ruchy.. Dwa dni temu położyłam smoczek i butelkę w kuchni aby wyparzyć ale jakoś mi nie po drodze zagotować gar wody...
Cytat:
Napisane przez Dreamer9o
Mezzaluna dzielna z Ciebie babeczka, dużo zdrówka dla Was i walczcie dzielnie z kp
Iza0808 super waga dziecka  gratuluję wiziyty !
Miqesi jak Ty pieczesz takie pyszności to Twoje dziecko ma w brzuszku totalne all inclusive  więc Ty się nie dziw że się nie śpieszy na świat
dzojsticzek L4 masz do dnia porodu czy z jakimś zapasem? Mnie mój lekarz wkurzył bo dał mi do 11 lipca, do dnia TP... a jak przenosze?! czemu mam tracić swój macierzyński
marcylina Ty chyba miałaś takie organizery do komody z Ikei? bo coś mi się kojarzy że wrzucałaś zdjęcie jak ładnie masz poukładane wszystko  Powiedz mi, jak Ty to czyściłaś przed włożeniem ciuszków? Jakaś mokra szmatką?
|
Mam zgodnie z kartą ciąży, a że na karcie mam wpisaną totalną głupotę bo średnią z OM (4.07) i z pierwszego USG - które na pewno było jakieś z tzw dup...y(10.07), bo następne usg, które wykonałam do 10 tyg. był to 29.06. A kartę ciąży zakładała mi położna.
Ja też mam te organizery z Ikea ale nie wpadłam na pomysł aby je czymkolwiek przetrzeć
Cytat:
Napisane przez Wesola_Ania
O zesz kuzwa,mnie dał do 7.07 l4,a tp 9.07,chyba ze ma mój lekarz pewność iż wcześniej urodze?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
ooo jaaa:/ to już totalna przeginka 
Jeśli nie urodzisz do tego 7lipca to potem trzeba będzie łazić na szybkości za lekarzem i się prosić 
Cytat:
Napisane przez Margosia__
Światowe Dni Młodzieży
Chcą wyeliminować ruch samochodowy w krakowie... jeżeli chcesz dojechać do szpitala musisz mieć przepustkę oznaczoną specjalnym symbolem, jeżeli chcesz dojechać do domu musisz mieć przepustkę z symbolem mieszkańca i dokument potwierdzający, że tam serio mieszkasz... np. mój mąż jest zameldowany u mamusi więc musi przez ten czas wozić przy sobie akt notarialny, że ma mieszkanie do którego chce dojechać 
Jeżeli chcesz dojechać do pracy musisz mieć przepustkę i zaświadczenie od pracodawcy, że jesteś zatrudniony...
a ja mieszkam akurat na trasie przejazdowej Papieża i pod szpitalem, który będzie odwiedzał 
Więc jednym słowem mam prze****ne 
|
hehehe... tak jak dziewczyny pisały, może poród odbierze Papież to może przy okazji też Ochrzci Małego ;D
a tak serio to współczuję tego sajgonu, który tam będzie
|
|
|