2016-06-18, 20:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing
Cytat:
Napisane przez Monanka83
Zabcia, właśnie dlatego mówimy żebyś się wzięła w garść  bo to nie koniec kryzysów , musisz ogarnąć kuwetę bon życie z niemowalakiem to kryzys co drugi dzień i nie możesz się tak spalać tylko szukać trzeźwo rozwiązań bo nikt z was dobrze na tym nie wyjdzie. Poza tym dziecko doskonale wyczuwa twoje napięcie i zdenerwowanie i będzie Ci odpowiadało dokładnie tym samym. Więc nerwy na wodzy, zaciśnij zęby i szukaj pomocy ale spokojnie, nie na wariata. Nic tak dobrze twojej Pysce nie zrobi jak twój spokój.
|
Pewnie, ze masz racje. Chyba to sobie wydrukuje.
Ja po prostu jestem mega wrazliwcem i jak ona tak steka to ja mam ochote z nia. Nie wiem jak jej pomoc i czemu tak robi. I ogolnie chyba za malo wiem. A nie mam kiedy nawet donwc isc a co dopiero poczytać.
Ja np wiadomosci od zawsze nie slucham, bo przezywam złe informacje. Przezywam dzieci niesamowicie- mam np siostrzyczke po raku. Mam wrazenie, ze kiedys mi serducho pęknie. I ja taki glupek chcialam dziecko. Miłosci dam ogrom, wszystkiego ile tylko zdolam. Ale nie uchronie przed wszystkim co złe. I to mnie przeraza.Bo nawet bol brzuszka i jej montanie sie na mnie jak opetana mnie boli.
I ogolnie chcialabym wszystko juz teraz, wiedziec, rozumiec, znac sie.
Dzis mąż jest pod kreską. Nie chce mi sie mawet z nim gadac. Oj te hormony.
Ps. Nowa dziura w sucie:/ Tym samym:/
Czas edycji: 2016-06-18 o 21:04
|
|
|