Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Cytat:
Napisane przez Lola2828
To moja nie wiem czy 5 minut je i wygląda na to że jej wystarcza jak bym jej nie przystawiała to jakoś nie specjalnie się dopomina no zobaczymy jutro jak wagowo...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------
Jak to brzmi cycki myślą 😉 to niech tyle nie myślą tylko produkują 😉 bo matka chce karmić
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------
O matko brzmi okropnie 😲 a jak to wygląda 🤐 a czemu miałaś 5 lat spokoju tak poprostu? Może od hormonów nawrót
|
U mnie cycki sa jakoś bezpośrednio połączone z głową ,no nic, jeszcze sie nie poddałam 
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------
Cytat:
Napisane przez figa84
|
Też jestem tego zdania 
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------
Cytat:
Napisane przez jestinna
Moja samara zasnela po 6 godzinach bez drzemki. Pobila swoj rekord i malo nie wykonczyla matki. Mam nadzieje, ze to przez dzisiejsza dawke rotawirusa i jutro bedzie grzeczna...
|
Oby!
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------
Cytat:
Napisane przez kaaasi
Nie ma niestety mam to od malego czasem sa przerwy dluzsze.....ale zawsze wraca po jakims czasie....dzis pomoze cos a za rok co innego....
|
Okropna dolegliwość taka choroba . a ty Kasiu, nigdy sie nie skarżysz a do tego jesteś po całych dniach sama z M.
|