Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 cz.2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-20, 21:32   #1612
Elena_22
Wtajemniczenie

Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
To moja nie wiem czy 5 minut je i wygląda na to że jej wystarcza jak bym jej nie przystawiała to jakoś nie specjalnie się dopomina no zobaczymy jutro jak wagowo...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Jak to brzmi cycki myślą 😉 to niech tyle nie myślą tylko produkują 😉 bo matka chce karmić

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

O matko brzmi okropnie 😲 a jak to wygląda 🤐 a czemu miałaś 5 lat spokoju tak poprostu? Może od hormonów nawrót

U mnie cycki sa jakoś bezpośrednio połączone z głową ,no nic, jeszcze sie nie poddałam

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Nie nadrobię, nie da się[emoji14]

Też jestem tego zdania

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez jestinna Pokaż wiadomość
Moja samara zasnela po 6 godzinach bez drzemki. Pobila swoj rekord i malo nie wykonczyla matki. Mam nadzieje, ze to przez dzisiejsza dawke rotawirusa i jutro bedzie grzeczna...

Oby!

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Nie ma niestety mam to od malego czasem sa przerwy dluzsze.....ale zawsze wraca po jakims czasie....dzis pomoze cos a za rok co innego....

Okropna dolegliwość taka choroba . a ty Kasiu, nigdy sie nie skarżysz a do tego jesteś po całych dniach sama z M.
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując