Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Cytat:
Napisane przez MietaZCytryna
Heloł
Ahnessy, bardzo dobrze z tym brokułem, pokaż im! 😎 fajnie że Ci Karinka lubi warzywka na razie 😊 w ogóle, nie wiem czy pisałam, ale moja przyjaciółka ma też tak na imię 😊
Koktajlowa, mama się trochę niefajnie zachowuje  moja jest podobna, na szczęście daleko mieszka 😛
Ewusia_marchew, biedny Konradek  może się wystraszył czegoś. Ciężko się pewnie było na prowadzeniu skupić.
U nas dużo pobudek w nocy, ale co się dziwić jak tak gorąco. Przed 7 pogrzmiało, ale burzy jednak nie było i dalej upał. Młoda w ogródku z gołym tyłkiem się wypasa, póki jeszcze da się wysiedzieć.
Chyba dziś do centrum handlowego na ostatnie zakupy przed wyjazdem pojadę, żeby się schłodzić klimą 😎 o 15 na mecz mamy iść do znajomych, obyśmy się nie rozpłynęli, bo oni mieszkają na ostatnim piętrze 😜
Magda, to dziś wielki dzień?
Aaaaa, Jagoda właśnie mi się na kocu sama świadomie przewróciła z pleców na brzuch! 😍😍😍😍
|
dla Jagodki za obrót
Cytat:
Napisane przez Dotka90
Brawo dla Jagódki
Ej, jakie macie butelki? Bo dalej nic na wode nie kupilam na spacery.. Wiem,ze Karen ma ten kubek treningowy Aventu i wyglada spoko, a co jeszcze polecacie?
Butla glownie do wody, ew. sporadycznie mleko (o ile da rade).
Malwi, to Ty o odparzeniach od wielo pisalas? Bo juz nie nadazam. Bo mialam napisac co do prania, ze ja piore na takim programie, ktory ma dodatkowe plukanie. A jak pierzesz na zwyklym, to jak skonczy prać, to włącz jeszcze samo płukanie. Pieluchy wielo mają to do siebie, że muszą być dobrze wypłukane żeby nie szkodzić dziecku i żeby nie przeciekały.
Ja muszę zamówić więcej wkładów, bo jednak przechodzę na same otulacze + wkłady. Mam bambusowo-węglowe z pupusa i bajka, zmieniam pieluche co 2-3h, nic nie cieknie mimo ze Witek sik ma spory.
Ale mam tylko 4 i to mi starcza na 1 dzień, a jak rano wypiorę no to nie mam co ubrać.
Russian, nie myslalas o chuscie?
|
My mamy butelki Aventu, TT i Chicco i obecnie ta z Chicco króluje ale używamy tylko jak TŻ musi moje mleko podać Małemu
Do wody mamy doidy ale Konradek na razie rozlewa jak się nie nauczy to coś innego jeszcze kupię...
Cytat:
Napisane przez mojakaren
Ahnessy i super ze mala tak wcina warzywka
Mieta brawo dla malej! Teraz sie pewnie rozkreci mala akrobatka
U nas z kolei doida to zuooo zreszta wrzucilam Wam filmik na fejsie  maly to gryzie a ja mu leci ro zszokowany. Takze na razie lecimy z tym kubkiem z Aventu jego spoko ogarnia.
Dzis ogladalismy mecz a on marudzil i marudzil bo widzial jak jemy ciasta. TZ obral mu cwiartke jablka masakra jak on to wcinal. Najpierw w całości a potem mu skrobalam łyżeczka. Jak robilam za dluga przerwe to wyl wnieboglosy. Jak skonczylam mu dawac to w histerie prawie wpadl masakra ale to glodomor rosnie
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
Glodomorek mały
Cytat:
Napisane przez Casaa
Mieta  dla Jagódki  teraz sie pilnuj matka 😉
Ahnessy super, ze Karinka tak pieknie wcina 😊
Karen noooo Jaś niezle wcina  dobrze, jablko to samo zdrowie
Ja meczu nie ogladalam bo ucze sie na jutrzejsze egzaminy.... Aleeee nie wytrzymalam i kupilam kaszke ta z hipp bezglutenowa i mlody sama na wodzie taka mega rzadka wcinal  po tym oczywiscie poprawil cycem ale zjadl! Buzia rozdziawiona, rece uruchomione wyrywaly mi lyzeczke 
|
Kolejny glodomorek
Ciekawe jak tam Magdy wesele
My dziś znów u rodziców byliśmy bo klima tam mecz oglądaliśmy i prawie na zawał zeszlam, nie na moje nerwy takie emocje 
Konradek przez cały dzień spał 0,5 godziny na mnie, więc ominęła mnie prawie cała druga połowa meczu bo akurat wtedy spał a byłam w pokoju bez telewizora
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|