Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-27, 20:45   #4019
Classic
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

Camomille91, używam locacidu obecnie. Mogłabyś napisać coś więcej o tych badaniach na nietolerancje pokarmowe? Robiłaś we własnym zakresie czy skierowana przez lekarza? Gdzie je robiłaś i jeśli prywatnie, to jaka cena? Zastanawiam się czy moje problemy z cerą nie mają źródła w diecie. U endokrynologa byłam, badania hormonów miałam i pani stwierdziła, że to nie od tego... Tylko mam dość długie cykle i sama nie wiem, czy na pewno mój trądzik nie jest związany z hormonami... Ale androgeny, tarczyca, hormony nadnerczy, prolaktyna - wszystko w normie.

Co do dermatologów to ciężko znaleźć kogoś porządnego, kto naprawdę się przejmie i zaproponuje jakieś konkretne leczenie. Obecna lekarka, do której chodzę średnio mi pasuje. Myślę nad zmianą, ale w sumie już byłam u ponad 10 lekarzy i nic... Najbardziej mnie denerwuje, jak bagatelizują mój problem. Fakt, nie mam trądziku na pół twarzy, ale w moim wieku nie chcę mieć go już wcale. Pomijam już to, że jak coś się pojawi, to potem zostaje mi ślad i pamiętam o tym syfie następne pół roku, a czasem zostają szpecące blizny na dłużej... To męczące i dołujące.

Co do miłości, to uważam, że jak ktoś się zakocha, to kilka pryszczy nie będzie dla niego żadną przeszkodą, jestem wręcz tego pewna

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
Ja tam nauczyłam się żeby ludzi nie męczyć, jak ktoś się nie chce spotkać to trudno. Czasami mi smutno, nie wiem o co chodzi ale nie warto się przejmować i na siłę próbować utrzymać znajomość jeśli druga strona tego nie chce.

Ja mam tylko paru dobrych znajomych / przyjaciół, tylko jedna koleżankę która jest singielka tak jak ja. Nie jest łatwo ale daje rade. Lubię spędzać czas sama ale wiadomo że czasami fajnie jest gdzieś wyjść.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja jak się teraz zastanowiłam to wyszło, że obecnie nikt z moich bliskich znajomych i przyjaciół nie jest sam. Tylko ja Na szczęście mam w swoim otoczeniu pary, wśród których czuję się swobodnie, a i moje koleżanki, które mają facetów nie mają nic przeciwko, żebyśmy od czasu do czasu spotkały się same. No i też lubię spędzać czas sama. Aczkolwiek są takie dni, że każdy jest zajęty swoimi sprawami, a ja akurat czuję się bardzo samotna. I wtedy najbardziej brakuje mi tej drugiej osoby.
Classic jest offline Zgłoś do moderatora