|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
No nie.... To ten ktorego ostatnio poznalam ma 31
![]() ![]()
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
To juz wiem, dlaczego mnie nikt nie chce- bo jak sama w TYM wieku to znaczy, ze felerna jestem
![]() ![]() A niektórzy to jakoś dziwnie szukają. Koleżanka (lat 30) szuka faceta na stałe ma portalach w sieci, jakiegoś inteligentnego, porządnego, ogarniętego w życiu itp. Wiec w związku z tym kupuje sztuczne rzęsy, przedłużki włosów, wstawia foty z lekkim dziobkiem i jest pewna, ze dzieki temu zaraz znajdzie i chwali mi się ilu to facetów do niej pisze. Moje sugestie, że warto byloby oprócz wyglądu jeszcze zainwestować w jakies hobby (nie ma żadnych) i rozwój osobowości, olewa. Ewentualnie ostatnio stwierdziła "musze zacząć chodzić na jakąś siłownię albo basen, bo wszyscy faceci, z którymi piszę gdzies chodzą!"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-26 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Serio 30 lat i robi foty z dzióbkiem?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
Mnie to dziwi, bo nie jest tępa dzidą szukająca sponsora, nie puszcza się, świetnie zarabia, ma fajna robotę i mieszkanie, a metody szukania jakies takie dziwne na mój gust
![]() Szuka tak juz chyba ze dwa lata i narzeka, ze nikogo fajnego nie może poznać Nie z takim prawdziwym chamskim dziobkiem, ale widac, ze do fot wargi lekko wypina i zazwyczaj to jakies samo☠☠☠ki przed lustrem w obcisłych ciuchach. Kurczę, jak miałam konto na jednym portalu to miałam fotę jak przeszczęśliwa i uśmiechnięta od ucha do ucha laze w luźnych ciuchach po ruinach zamku. Może dlatego nikt fajny do mnie nie pisał? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-26 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Ja się mogę umówić z facetem tak do 35 lat. Ale jeśli mieszka z rodzicami, albo ma więcej niż jedno dziecko to nie, odpada. No i ci bez pracy to wiadomo...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Mi nie przeszkadzało jak facet chwilowo nie miał pracy bo np. szukał 5 miesiac ( pracy zgodnej z wykształceniem) chodził na rozmowy i widać że mu doskwiero brak pracy a nie że leniwy i ma w nosie... Musze widzieć w nim potencjał: inteligencje, zorganizowanie, zaradność. No ale ja sama wtedy szukałam stałej pracy wiec to pewnie dlatego mogłam przymknąć na to oko. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3998 |
Rozeznanie
|
Wiecie co, ja jestem w szoku jak niektórzy się potrafią zachowywać. Próbuję umówić się na spotkanie z kolegą już od dłuższego czasu, ponad pół roku będzie i cały czas coś mu "wypada'. Sam kilka razy proponował, ale potem odwoływał. Niby takie zapracowany, w weekendy jeździ do chłopaka, ale to dziwne jest, żeby tyle czasu nie móc znaleźć nawet godziny na spotkanie tym bardziej, że nie dzielą nas duże odległości od siebie. Umówiliśmy się wstępnie na dzisiaj na obiad, napisałam smsa, czy się widzimy i żeby dał znać, to cisza, a co wejdę na fejsa to ten od razu się wylogowuje. Zamiast napisać, że nie chcę, nie ma ochoty, albo w ogóle się nie umawiać, dać jakąś jasną wiadomość, to ja się bawię w kotka i myszkę jak dziecko... Wczoraj zdałam ostatni egzamin na studiach, Polska wygrała, a dziś mam tak zepsuty humor przez niego, że bardziej się nie da. Ile razy można tak z kogoś wariata robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | |||
Rozeznanie
|
?
Cytat:
Cytat:
Ja akurat zewnętrznie muszę się leczyć, muszę jakoś pomagać cerze się złuszczać i regulować rogowacenie bo inaczej byłaby masakra. Mam cerę od zawsze skłonną do takich reakcji i gdyby nie leczenie zewnętrzne to byłoby źle, także ja uważam, ze jest to dobry sposób. Retinoidy zewnętrzne to dobra rzecz. Zresztą Italiana za pomoca Atredermu i kwasów wyleczyła trądzik. Ja bym pewnie nie wyleczyła bo u mnie to kwestia przewlekła, ale na pewno da się trzymać cerę w ryzach. Zrobiłam sobie badanie na nietolerancje pokarmowe, jutro wyniki, ciekawe co wyjdzie, o ile w ogóle coś wyjdzie. Czytałam coś o diecie Nigmy Talib. Kurcze, nie pamiętam, która z Was o tym pisała wcześniej. Gdzie można dostać jej książkę? Cytat:
Zabiegam cały czas o jakieś spotkania ze znajomymi z tymi, którzy mi zostali, ale nikt nie ma czasu. Na Facebooku też nic nie mogę znaleźć. Moje miasto się wyludnia i starzeje. Ostatnio uczyłam się do ostatnich egzaminów i byłam bardziej zajęta, ale teraz jak chcę gdzieś wyjść to nie ma z kim. Usycham z samotności. Chętnie poznałabym nowych znajomych, ale nie wiem nadal gdzie. Odnowiłam kontakt z koleżanką jaiś czas temu, ale okazuje sie, że ona też odkąd ma chłopaka to trudno o ją gdzieś wyciągnąć. Edytowane przez Camomille91 Czas edycji: 2016-06-26 o 18:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Zadomowienie
|
Miałam kiedys taka sytuacje, że odezwał sie do mnie facet poznany w necie z ktorym sie raz spotkałam 3 lata temu ale jakos znajomosc sie rozmyła. ( po co sie odezwał po takim czasie nie wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesli facetowi przez pół roku cos wypada to po prostu ma wazniejsze sprawy niz spotkanie z Tobą. Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-06-26 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio oglądałam moje zdjęcie z pierwszym chłopakiem. Miałam okropną cerę, pełno syfów, a on wpatrzony we mnie jak w obrazek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Umówić się z kimś wstępnie, a ten ktoś potem nie odwoła, nie odpisze ? Czerwona kartka. Cytat:
![]() Co do facetów to wbrew pozorom ... decyzyjność czasem też u nas szwankuje. Ja, w przypływie odpowiedniego nastroju potrafię gdzieś zaprosić dziewczynę (choćby dlatego, że sam zauważę jej zainteresowanie i czasami to wypada docenić ![]() Z drugiej strony (nigdy tak nie miałem), jestem w stanie zrozumieć sytuacje, że gdzieś tam się nie umówiłem z dziewczyną, a np. za pół roku byłbym sklonny się umówić. Wbrew pozorom, sporo zależy od momentu. Ja nie zawsze mam wenę na umawianie się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same here ^^ Właśnie poszukuję ogarniętego dermatologa, ale ciężko o takiego. Ogoólnie wierzę, że wiele rzeczy da się wyleczyć dietą i chciałabym pójść w takim kierunku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W Częstochowie polecam dr Hashima El Nuro. Mojej przyjaciółce pomógł uporać się z problemami na twarzy, z którymi borykala się od kilku lat. Z tego co kojarzę to właśnie specjalizuje się z problemami na twarzy.. poczytaj opinie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze zrobilas, ze olalas bo jakbys sie facetowi spodobala to by tak nie postapil. Nie ma tez co tlumaczyc sie niesmialoscia bo ja spotykalam sie z niby niesmialymi facetami ale zawsze byli w stanie dac do zrozumienia, ze sa zainteresowani kontynuacja znajomosci. Cytat:
Ja kiedys tez mialam taka znajomosc. Spotykalam sie z facetem, bardzo sie sobie podobalismy ale z wielu wzgledow do niczego nie doszlo. Potem on wrocil do swojej rodzinnej miejscowowsci jakies 400 km odleglosci. Widzialam na fb, ze od kilk lat ma dziewczyne. Potem z miesiac temu sie do mnie odezwal, pytal sie co slychac, bajerowal i flirtowal, mowil, ze moze przyleci do mojego miasta pracowac a po kilku dniach zobaczylam na fb, ze ciagle jest ze swoja dziewczyna -_- tez nie rozumiem o co mu chodzilo.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png Edytowane przez Zorzoli Czas edycji: 2016-06-27 o 13:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do internetów i urażonych gentelmanów to spotkałam ich wielu, czasem nie odpisywaniem też można podpaść i zostać nazwaną szma.ta czy dziw.ka no cóż, lepiej przez net niż w realu. Odnośnie wieku to tez mam takie wrażenie ze samotni faceci w moim wieku, czy już bardziej po 30stce są jacyś uszkodzeni ;-) przynajmniej ja na takich trafiam. A czy ze mną jest też coś nie tak, tego nie wiem, wiem ze mam już po prostu dosyć kolejnych rozczarowań. Cokolwiek mam kolegę który mi się podoba ale jest kompletnym przeciwieństwiem mojego typu :-P jest praktycznie mojego wzrostu, pali i jest o 6 lat młodszy, ale byliśmy ze znajomymi w weekend na mieście i bardzo dobrze nam się gadalo, nawet trochę flirtu było, podoba mi się bardzo fizycznie, ale jakos nie sądzę że coś z tego wyjdzie, głównie przez to ze mam już dosyć :-P chociaż może powinnam coś zacząć skoro młodszy, może jeszcze się nie zepsuł ;-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Zadomowienie
|
Naprawdę desperatów nie brakuje. Zaczęłam pisać z jednym gościem na jednym z portali. Wydawał się całkiem sympatyczny więc wymieniliśmy się numerami gg. Pierwszy dzień pisaliśmy normalnie na luzie. A potem zaczęły się teksty, że on już długo jest sam itp. Jak napisał czy lubię się całować i przytulać to oczywiście nic już nie odpisałam
![]() -czemu nie piszesz -powiedz mi czy mam u Ciebie szansę, bo chcę wiedzieć na czym stoję ( wtf ![]() - szkoda, że tak mnie olałaś ![]() Dobrze, że gg ma możliwość blokady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
BAN stały
|
No pytanie może dziwne ale jak się wydawał w porządku to chociaż mogłaś wybadać trochę teren.
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Ale faktycznie. Desperatów nie brakuje, ja bym się rozstał będąc w połowie zwiazków które znam. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do mnie facet kiedys ( było juz 1 spotkanie ale przegadane tylko) gdy pisalismy smsy i z 5-10 min nie odpisywałam to facet "Wszystko w porzadku?" "Martwie sie" No porażka. Po 2 tygodniach przed 1. spotkaniem napisał że mnie kocha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-06-27 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam wiele par gdzie poprostu nie moge sie nadziwic, ze ci ludze ze soba sa. Mialam wspolokatorow: ONA: niska i szczupla, strasznie przeklinala i narzekala. Przykladowa wymiana zdan miedzy nia a swoim chlopakiem: ona (robiac dla nich jedzenia) - Chcesz bym dodala groszku do slalatki? on - moze byc ona - co ty taki k**a obojetny. Jakbym ci sie spytala czy chcesz w ryj to tez bys powiedzial "moze byc"...... -_- hahah no nie mialam na nich sil. Juz wole byc sama niz w takim zwiazku ON- niski, gruby, troche smierdzial i non stop siedzial w domu. Studiowal informatyke i non stop musial sie uczyc. Przez 10 miesiecy co razem mieszkalismy to chyba max 5 razy widzialam go wychodzacegoz domu w inne miejsce niz uczelnia czy sklep. Facet non stop mi marudzil, ze mi zazdrosci, ze znam 3 jezyki ale sam pomimo, ze non stop sie uczyl to nawet angielskiego nie znal. A mi zazdroscil jakbym w prezencie dostala znajomosc jezykow :P A para sa juz chyba z 5 lat.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png Edytowane przez Zorzoli Czas edycji: 2016-06-27 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o tą niesmiałosc u facetów to kiedys brak zainteresowania tak tłumaczyłam ale niedawno mi przeszło. Poznałam faceta ktory jest niesmiały w kontaktach z kobietami ale jakos widze jego zainteresowanie wyraźnie i namacalnie. ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4014 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niby tez nie analizuje bo moi faceci bardzo sie miedzy soba roznili ale jednak codziennych klutni, marudzenia i wyzywania od debili bym nie zniosla chocby nie wiem jaka chemia byla miedzy mna a facetem.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja stosuję Differin i wspomagająco Skinoren i mam zamiar próbować z Loccacidem za kilka miesięcy, a Ty czego używasz? Cytat:
Cytat:
Cytat:
W dodatku dzisiaj odebrałam wyniki badań na tolerancje i okazało się, że muszę odstawiać jajka, drożdże, pszenice i żyto... Jajka mnie załamały, nie dość, że je lubię to jeszcze to dobre źródło białka i tłuszczów. Ale to raczej na cerę wpływu nie ma a bardziej na moje problemy z trawieniem. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Ja tam nauczyłam się żeby ludzi nie męczyć, jak ktoś się nie chce spotkać to trudno. Czasami mi smutno, nie wiem o co chodzi ale nie warto się przejmować i na siłę próbować utrzymać znajomość jeśli druga strona tego nie chce.
Ja mam tylko paru dobrych znajomych / przyjaciół, tylko jedna koleżankę która jest singielka tak jak ja. Nie jest łatwo ale daje rade. Lubię spędzać czas sama ale wiadomo że czasami fajnie jest gdzieś wyjść. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda jest, ze jak Cie widza tak Cie pisza .Jezeli ona w ten sposób sie "pokazuje" na portalach, to wcale mnie nie dziwi, ze przyciąga niezbyt ciekawych facetow albo dziwnych typow. A Twoje sugestie sa jak najbardziej słuszne. Ciekawi faceci z osobowoscia i zainteresowaniami będą szukali podobnych osob. A laski bez zainteresowan, tylko z wyglądem, będą traktowali raczej przedmiotowo, choćby nie wiadomo ile zarabiala i czego tam nie miała. Poza tym sama napisalas, ze nie ma ani zainteresowan ani hobby a tekst ,ze ona musi gdzies zacząć chodzic bo inni faceci z którymi pisze tez gdzies chodza, bez obrazy ale na pierwszy rzut zalatuje troche "blondynizmem" i brakiem kregoslupa i lekka desperacja.
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
Camomille91, używam locacidu obecnie. Mogłabyś napisać coś więcej o tych badaniach na nietolerancje pokarmowe? Robiłaś we własnym zakresie czy skierowana przez lekarza? Gdzie je robiłaś i jeśli prywatnie, to jaka cena? Zastanawiam się czy moje problemy z cerą nie mają źródła w diecie. U endokrynologa byłam, badania hormonów miałam i pani stwierdziła, że to nie od tego... Tylko mam dość długie cykle i sama nie wiem, czy na pewno mój trądzik nie jest związany z hormonami... Ale androgeny, tarczyca, hormony nadnerczy, prolaktyna - wszystko w normie.
Co do dermatologów to ciężko znaleźć kogoś porządnego, kto naprawdę się przejmie i zaproponuje jakieś konkretne leczenie. Obecna lekarka, do której chodzę średnio mi pasuje. Myślę nad zmianą, ale w sumie już byłam u ponad 10 lekarzy i nic... Najbardziej mnie denerwuje, jak bagatelizują mój problem. Fakt, nie mam trądziku na pół twarzy, ale w moim wieku nie chcę mieć go już wcale. Pomijam już to, że jak coś się pojawi, to potem zostaje mi ślad i pamiętam o tym syfie następne pół roku, a czasem zostają szpecące blizny na dłużej... To męczące i dołujące. Co do miłości, to uważam, że jak ktoś się zakocha, to kilka pryszczy nie będzie dla niego żadną przeszkodą, jestem wręcz tego pewna ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
Takie bluszcze jak opisujecie wyżej mnie przerażają. Sam nic nie zrobi i do wszystkiego mu kobieta potrzebna. Zgroza. Mam wrażenie, że nawet gdyby już miał partnerkę, to i tak by nie wychodził za żadną inicjatywą sam, a tylko "wlókł" się za partnerką - jeśli ona gdzieś pójdzie, to on też, jeśli ona coś zaproponuje, to on się zgodzi, etc. Brrrr...
A ja niby miałam fajną pierwszą randkę z gościem z portalu, ale tak naprawdę nie mam ochoty spotkać się z nim ponownie. Taki w typie kumpla za bardzo był dla mnie. Chętnie pogadałabym z nim przy piwie na imprezie, ale to by było na tyle raczej. Drugi z portalu też zaproponował spotkanie. Fajnie nam się rozmawia, mam podobne poglądy na kwestie związkowe i życiowe, ale tak naprawdę wydaje mi się, że taka "ciepła klucha" z niego. Więc też jakoś nie potrafię się nastawić wybitnie pozytywnie na to. Kiszka jakaś. Brakuje mi spotkania kogoś z ikrą, gdzie od razu jest chemia i już pierwsze spotkanie mam ochotę skończyć w łóżku. Kogoś zdecydowanego, silnego i kogoś, kto umiałby mnie chociaż trochę zdominować. Bo nie znoszę kiedy facet daje mi się owinąć wokół palca. I to wszystko jeszcze pogorszyło się dzisiaj. Bo musiałam zostać na noc w innym mieście (problemy z transportem publicznym po burzy) i skończyłam u mężczyzny, z którym kiedyś się spotykałam. I on to wszystko ma - przy pierwszym spotkaniu już wiedziałam, że chcę go w swoim łóżku. Jest opanowany i spokojny, a jednocześnie jest w nim coś takiego "władczego". Od samego początku mogliśmy gadać i o pierdołach i o uczuciach. Sam z siebie robi różne rzeczy (podróże, sporty, "twory" manualne) i po prostu mu się chce. I mimo, że znam spory pakiet jego wad, to nadal jest dla mnie bardziej interesujący niż ci wszyscy których poznaje na portalach. No bez sensu kompletnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.