Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2016 cz. IV Połówkę przekraczamy o wyprawce rozmawiamy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-28, 09:23   #765
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. IV Połówkę przekraczamy o wyprawce rozmawiamy

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
Ja teraz na sniadanie jem z 2 kanapki, jedna zwykla z jakims twarozkiem,serem albo czyms takim a druga wlasnie z jakims dzemorem, nutella- a jak nie to i tak mam potrzebe na cos slodkiego i pije wode z sokiem malinowym taką zimniutką niam niam, moze przez to(albo dzieki temu) tak Basię czuję
A ja nie mam co jeść do chleba. Od mięsa mnie odrzuca, serki mi się jużprzejadły, po za tym potem mam problemy przez laktoze, na slodko tez bleee, jedynie jajka ale ile można je jeść? Czasami ser zolty zjem, ale srednio mi smakuje ale teraz mamy swoje ogrorki gruntowe to z serem mi smakują. Muszę sobie posuzkać jakiś pomysłów na pasty do kanapek

Szynki kanapkowe mnie odrzucają ale kielbaskę z grilla zjem, albo ostatnio tz zrobił takie cienkie pllasterki kurczaka nadziane na patyczki od szaszłyków i zawinął w taki cienki boczek w plasterach. Jakie to dobre z grilla Kurczaka tez zjem ale do pewnego momentu mi tylko smakuje. No i w daniach kielbaska mi smakuje

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
Ja myślę co dziś ugotować bo jadę na zakupy i myślę co kupić
Ja przegapiłam cukinie w ogródku i mam teraz 4 giganty Zrobię jakieś placki, tylko muszę poszukać przepisu bo dawno nie robiłam i nie mam pojęcia jak to sie robi

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
I ja po połówkowym (21t 4d) - wszystko ok Chłopiec potwierdzony, budowa narządów, wymiary prawidłowe, waga ok. 360g
Gratuluję

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
SOSO dżem jeszcze zjem ale nutelle to nie bardzo :/ aż dziwnie jak tak do słodkiego nie ciągnie

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

PSTRYCZEK to moje by musiało zamarznąć
Mnie w pierwszym trymestrze ciagnelo do nutelli, nawet sobie specjalnie kupiłam takie masło bez laktozy. Ale teraz pochlaniam takie ilości owoców, że az tak do slodkiego mnie nie ciagnie.

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Różnica kolosalna

I trzeba imię wymyślić ... Oprócz Kacpra nic mi się nie podoba, ale nie nazwiemy syna Kacper II
Kacper ładne
Ale chyba najbardziej do mnie Tomasz przemawia
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora