Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze kartony zimowe zalegają, a już letnie na horyzoncie witają - ZARA wyprzedaże!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-28, 21:12   #2013
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh
Dot.: Jeszcze kartony zimowe zalegają, a już letnie na horyzoncie witają - ZARA wyprz

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
tylko w Zarze zapisałaś dane do karty kredytowej?

Nigdzie nie zapisałam danych karty. Po prostu kupuje i wpisuje, nie zapisuje.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez paul_ina033 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Wczoraj otrzymałam swoje pierwsze zamówienie ze sklepu zara. Niestety, część rzeczy muszę oddać... W przesyłce nie było żadnego rachunku/poświadczenia zakupu/listy kupionych produktów, a zwrot chciałabym zrobić w sklepie stacjonarnym i tu zastanawiam się czy bez jakiegokolwiek "świstka" przyjmą mi ten zwrot.
Jak to wygląda? Proszę o pomoc

Dziewczyny pomogły

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
mnie kiedyś w Mikołajki oskubali na paręset złotych.....zakupy w jakimś amerykańskim sklepie....na szczęście reklamacja uznana pozytywnie i dostałam zwrot pieniędzy

Tez mam nadziej, będzie pozytywnie

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
współczuję...

Więcej kłopotów pózniej, bo po 1 karty nie mam, wiec tylko przelewy albo latanie do banku a po drugie jakby nie patrzeć to nie jest mało dla mnie pieniędzy, tysiak ...
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora