|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś miałam fazę na makijaże i kupowanie kosmetyków
![]() Ta faza jednak szybko minęła a kosmetyki zostały, wiele jest nowych. Nie ma ich dużo na szczęście, zapraszam ![]() Nie mam nic sprecyzowanego, interesują mnie marki MAC, Chanel, Dior, Ysl, potrzebuje tez płyn micerlarny bioderma sebium, szukam Urban Decay Naked i NARS Laguna i Orgasm ![]() 1. Cienie Loreala użyte dwa razy 2. Cienie Estee lauder zużycie białego 3. Cienie inglot (okrągłe) nowe Kolory 117, 467, 504 i 134 4. Cień chanel - fantasme użyty raz 5. Baza pod cienie użyta raz artdeco 6. Paletka z czterema cieniami inglot nowe 7. Kredka inglot nowa 8. Fluidline blacktrack Mac użyty kilka razy 9. Róż astor 10. Pomadki Mac russian red i cremesheen crosswires nowe 11. Odsypki pigmentow MaC 12. Podklad Benefit 13. Świeczka Yankee candle salted caramel duży słój, największy, zużycie 1/4 14. Podkład DIOR DIORSKIN NUDE 020 - została połowa 15. Puder clinique redness solitions 16. Za coś z wish oddam swoje kulki guerlain meteorites 03 teint dore 17. Perfum Avon slip info, zuzipycie 5% Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez kama-hh Czas edycji: 2013-12-12 o 21:56 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię kosmetyki w grudniu :)
Hej! Mozesz okreslic kolory kredki inglot i podkladu Benefit
![]() Baaaaaaardzo przepraszam,za wczesnie sie wyrwalam z pytaniem .
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2013-12-05 o 17:05 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia
ImageUploadedByWizaz Forum1386259633.004408.jpgImageUploadedByWizaz Forum1386259655.178819.jpgImageUploadedByWizaz Forum1386259668.429130.jpgImageUploadedByWizaz Forum1386259678.943600.jpgImageUploadedByWizaz Forum1386259689.232443.jpgImageUploadedByWizaz Forum1386259704.601068.jpgWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez kama-hh Czas edycji: 2013-12-12 o 21:54 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Kredka numer 43
Podklad w postaci krążka, some kind a gorgeous lite Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Znajdzisz cos za Benefit? |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobają mi sie kulki guerlain ale nie za szminkę
Edytowane przez kama-hh Czas edycji: 2013-12-12 o 08:11 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bazę po cienie?
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za: . Baza pod cienie użyta raz artdeco? (oddam wiele)
Książki, DVD: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685654 Ciuszki, biżu, kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post41098420 Mój blog - nauka angielskiego: http://english-spiewajaco.blogspot.com |
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
|
|
#14 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Znajdziesz coś u mnie za tą paletkę Inglota?
![]() poza wątkiem mam cienie do brwi Maca, kredkę niebieską Maca,kredkę srebrną Lancome, praktycznie nowy tusz do rzęs Rimella Retroglam i sporo innych rzeczy,które pojawią się w moim nowym wątku jutro.Ale jeśli się skusisz na coś z tego, to nie bedę ich nawet wrzucać ;-) proszę, odpisz u mnie.
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2013-12-05 o 21:53 |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za obie pomadki lub samą Russian ?
|
#17 |
|
Wieczne Kutango
|
Hej coś za Mac Russian Red?
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
coś za pomadki MAC?
|
|
#20 |
|
|
czy w takim razie wymienisz Się ze mną za paletkę Inglot na te cienie do brwi Mac? a jesli tak ,czy chcesz oba zestawy,czy np wolałabyś jeden i kredkę Maca, o której pisałam Ci wcześniej (praktycznie nowa, odcień wyraźnego błękitu)?
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- jasny kolor jest taki sam, natomiast w jednym brąz jest chłodniejszy-taki bardziej brunatny, a w drugim cieplejszy- coś w stylu mlecznej czekolady.
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- podoba mi się świeca YC i ew. pomadki Macowe
|
#24 |
|
|
nie wiem, co by Cię interesowało, bo z Twojej wish listy nie mam niestety nic ... z najnowszych zakupów mam np. żele pod prysznic YR prawie pełne z kolekcji zimowej - malina z kakao, pomarańcz z kakao, żel pod prysznic wanilia (320/400 ml) ,L'oreala orzeźwiający żel oczyszczający do twarzy (nowy,bez mydła), YR mleczko do demakijażu nutrivite (nowe), róż artdeco nr 30...
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
podsyłam MSF, a truth&light będę mogła najwcześniej sfotografować we wtorek, bo jestem poza domem i nie mam go tutaj
![]() pędzle to skunksy, został bodajże ten do blendowania, oraz dwa duże skunksy jeden mniejszy mocno zbity (podkład, puder, róż, produkty w kremie) i mniej zbity (raczej produkty pudrowe lub ew. róże kremowe, raczej nie podkład)0
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
a chcesz go używać jako podkładu czy pudru wykończeniowego? bo omiecie twarz i krzywdy nie zrobi, ciężko mi ocenić czy za jasny bo dla mnie jest za ciemny
![]() co do truth&light - tak, raczej rozświetlacz
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie oddam meteoryty za szminki
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś w moich wątkach za:
- Świeczka Yankee candle salted caramel duży słój, największy, zużycie 1/4 - pomadki MAC (głównie Crosswires)? Oddam wiele !
* Kosmetyki * Książki Edytowane przez xsunny Czas edycji: 2013-12-08 o 19:20 |
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
5. Baza pod cienie użyta raz artdeco 10. Pomadki Mac cremesheen crosswires nowe |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość