2016-06-29, 11:58
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasi mecze wygrywają a lipcówki swe dzieci na świecie witają! Lipcówki 2016, cz
Cytat:
Napisane przez alloffkowa
Piona, ja też nic nie robię z kroczem
Mimo że położna na szkole rodzenia tłumaczyła jak, parę zdań potem powiedziała że i nich w szpitalu 90% pierworódek jest nacinanych :/
|
Ciekawe w sumie, ile dziewczyn faktycznie działa z tymi masażami itp., i czy nie jest tak, że 90% cośtam słyszało, ale usłyszało, że przy pierwszym i tak tną, więc odpuściło 
Ja tam się smaruję, jak pomoże, to fajnie, jak nie, to trudno 
Cytat:
Napisane przez olutka
Ja tam batoniki to mam dla siebie na czas pobytu w szpitalu... Tż-ta co najwyżej poczęstuję jednym...
|
Ja jeszcze nie mam, ale też tak planuję. Niech się martwi o swoją wałówkę sam 
Cytat:
Napisane przez kulkatm
Nie odzywalam się, bo w niedzielę wyladowalam w szpitalu, ponieważ odszedł mi czop, skurcze miałam od kilku godzin regularnie co 7 minut a do tego doszły wymioty i krwawienie. No ale mój synuś stwierdził że to jeszcze nie czas i skurcze w sumie ustały a jak są to nieregularne wiec dzis przyjechalismy do domu odpocząć i w spokoju czekamy na rozwój sytuacji ;-)
A w szpitalu mój telefon zwariował i nie mialam internetu stąd ta cisza ;-)
|
To trzymamy kciuki! Oby następnym razem alarm nie był fałszywy 
Cytat:
Napisane przez Miqesi
Alloffkowa, napisz podanie do maleństwa:
" Zwracam się z uprzejmą prośbą o natychmiastowe opuszczenie brzucha w nieprzekraczalnym terminie 12 lipca. W przeciwnym razie zostaną podjęte odpowiednie kroki, celem wykurzenia lokatora."

|
skojarzył mi się taki obrazek, ale to przy drugim dziecku 

Cytat:
Napisane przez alloffkowa
Mnie do szału doprowadza mój mąż jak potrafi mówić teściowej np przyszła do nas paczka z apteki i były tam maczugi i podkłady na łóżko jak będę krwawiła po porodzie...
|

Mój jest na szczęście jakiś niekumaty. Zajrzał ostatnio do moich szpitalnych toreb (mówiłam mu, że wolę się spakować zawczasu) i pyta, co to za torby popakowane, przecież nigdzie nie jedziemy, gdzieś się wybieram?
Tak, kurczę, na wakacje all inclusive & spa do szpitala, w końcu będę mieć urlop. A że macierzyński, ojtam 
Jak zobaczył paczkę podkładów, to spytał, po co to i jak się tego używa 
Cytat:
Napisane przez mamaNiny
Nie, mój mąż nie jest jedynakiem. I staje po mojej stronie, jeśli chodzi o teściową. Wczoraj poszło o to, że rozmawiałam w nocy o tym jak się czuję z jego siostrą cioteczną. A jego zdaniem to nie jest temat do rozmów. I że wymyślam z tymi wizytami u lekarza.. Za często chodzę.
|
Ech, faceci. Teraz na końcu trzeba często, lepiej za często niż za rzadko... :/
Cytat:
Napisane przez *misia*
A dziewczyny które chodziły na sr jak Wam położne mówiły kiedy przy takich pogodach można wychodzić na dwór? Ciekawa jestem opinii położnych czy pokrywają się z moim zdaniem
|
Moja przy letniej pogodzie (w sensie, ciepło i bez deszczu) pozwoliła nawet następnego dnia po wyjściu ze szpitala
|
|
|