Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-09, 12:06   #3485
Monique :)
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Monique 40 balsamów? A ja myślałam, że swego czasu moje 12 to było już dużo za dużo i świadczyło o nałogu
Dokladnie. Mialam je pochowane po roznych szafkach/kuferkach/szafach i nie zdawalam sobie sprawy ze mam ich az tyle. Po inwentaryzacji czuje sie przytloczona...

Cytat:
Napisane przez droga A Pokaż wiadomość
O nie, nie jesteś tu bezpieczna. Ja mam fioła na punkcie smarowideł do ciala, a kolekcję trochę pokaźniejszą od Ciebie ale walczę z tym. W tym miesiącu zużyję chyba 3 sztuki. Niestety ciagle coś kusi, ale ograniczam się ostatnio.
Pokazniejsza?! To da sie tak?!?!!? W kazdym badz razie temat smarowidel do ciala nie jest tu poruszany zbyt czesto wiec sie nie nakrecam.

Cytat:
Napisane przez ariam4 Pokaż wiadomość
Monique 40 balsamów! Nie no, to ja czuję się rozgrzeszona. Iceflower jak wachasz się nad jakimś bronzerem, to tylko pogadaj ze mną, ja Ci wytłumaczę, że koniecznie musisz go mieć. A tak w ogóle dziewczyny, to zaczynam się zastanawiać nad sobą, ciągle rozmawiacie o jakiś maseczkach, a ja mam w łazience tylko 2. Czy to znak, że powinnam gorączkowo zacząć szukać następnej?
Tyle ze ja pewnie zuzyje szybciej te moje balsamy niz ty samoopalacze i brazery... W ciagu miesiaca idzie mi 2-3 balsamow o pojemnosci 200 ml. Jak wprowadze jeszcze zwyczaj balsamowania sie rano to 9-10 miesiecy i mam pustki!

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja mam obecnie:

- masło kakaowe Ziaja - na wykończeniu
- balsam SOS Tołpowo-Biedronkowy - w trakcie używania
- masło waniliowo-pomarańczowe Farmona
- masło borówkowe TBS
- masło kokosowe
- masło migdałowe - o wiele lepszy zapach niż migdały TBS
- masło waniliowe
- balsam Palmers
Tyle pisalas o smackersach wiec ja tez sobie zazyczylam od mojej kumpeli z anglii. Nie powiem, fajna sprawa. A ten smak i zapach.... Niestety jeden juz zgubilam. Mialam w kieszeni 4 mazidla do ust a wypadl akurat smakers

Widzialam ze uzywalas wielu produktow tolpowo-biedronkowych. Warte to w ogole cokolwiek?
Jeszcze co do balsamow to jestem strasznie rozczarowana maslem do ciala TBS. Mam mandarynkowe. Zapach jest strasznie nachalny (jak posmaruje sie wiczorem to nie moge spac) i zostawia mi na skorze tlusty film wyczuwalny nawet po kilkunastu godzinach. Sklad z tego co doczytalam to tez zadna rewelacja, wiec dlaczego toto tyle kosztuje?!?!?