Ciuszki, kosmetyki, torebki, biżuteria u Attene
Dziewczyny piszcie czego szukacie, mam bardzo dużo kosmetyków po za wątkiem i jeszcze trochę ciuszków!
Przyszedł czas i na mnie. Zakładam nowy wątek znajdziecie tutaj to co w temacie najczęściej w roz. 38, 40, 42. Dokładne wymiary na życzenie.
Ja szukam ciekawych ciuszków, torebek(szczególnie małych retro), biżuteri sztucznej i wszystkiego co mi się spodoba. Nie potrzebuje gazet, książek, kosmetyków.
1. Złoty bezrękawniczek, luźny roz. duże 42, 44 na oko. nowy jeszcze z metką, ze złotą nitką czego nie widać na zdjęciu
2. Bluzeczka z krótkim rękawkiem atmopshere w czarne kokardki, różowa, roz. 42, stan bdb, dekold w serek
3. Czerwony t-shirt Esprit, rozmiar z metki S, bardziej czerwony niż na zdjęciu, nie wyblakły, raz ubrany, jak nowy.
4. T-shirt logo by h&m, rozmiar z metki S, stan bdb-, dostałam go po jakiejś kuzynce.
5. Żółte krótkie spodenki firmy Heavy Duty Jeanswear Jinglers, ani razu nie założone, nie ma rozmiaru ale w pasie maja 80cm
6. Bluzeczka niebieska z lekkimi bufakmi, przypomina górę sukienki królewny śnieżki, stan bdb, jeszcze z czasów młodości mojej chrzestnej. oddam za drobiazg albo dorzuce do czegoś. roz. 40-42
Dokładka przy końcu 3. strony!!!!
Czas edycji: 2008-03-21 o 14:36
|