Wtajemniczenie
Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.
|
Lipcowy - Lumene, Sephora, Kiko, Zoya, MUR, Estee Lauder i inne
Hej,
Mam na wymiankę kilka rzeczy 
Makijaż:
- mała paletka Makeup Revolution I am in love - zużycie palety ok. 10%, szminka wypróbowana nadłoni (ale dla mnie stanowczo za jasna)
- róż Kiko Mosaic 02 New Sand Rose, limitowanka sprzed dwóch lat, otworzona rok temu. Zużycie... ok. 15-20%. Dla mnie ciut za ciemny, więc używałam go tylko jak byłam opalona
- szfirowa kredka Revlon Colorstay - użyta 2-3 razy. Chciałam czegoś intensywnie niebieskiego, a ona jest bliższa granatowi
- Isadora - błyszczący jasnoróżowy cień w kredce. Użyłam kilka razy, ale nie umiem używać tej formy, wolę tradycyjne cienie
- Sephora Wonderful Cushion - róż Raspberry splash. Zużycie ok. 50%
Lakiery:
Zoya (wszystkie użyte 1-2 razy)
- Cyntia
- Kristen
- Crystal
- Anja
- Casey
OPI
- On her majestys secret service
- Meet me on the star ferry
- Midnight in Moscow (największe zużycie, ok. 50%)
Pielęgnacja:
- Lumene - dwufazowe serum, zużycie widoczne na zdjęciu
- KIKO - nawilżające serum Crystal Fusion (niewielki ubytek, może 5%)
- Loreal Nutri Gold (jw)
- krem do rąk z Uzdrowiska Busko-Zdrój (nieużywany)
- Kinetics - krem do rąk i ciała z hibiskusem i wodą różaną - użycie 3 razy
- Regina Horis serum antyzmarszczowe z olejkiem z róży bułgarskiej (przywiezione z Bułgarii). Nowe, kupione w komplecie z kremem do rąk i pod oczy. Pozostałe dwa używam, ale mam sporo pielęgnacji i nie dam rady tego zużyć 
Zapachy:
- Baby Doll - zostało ok. 30%
- miniaturka OI (stara wersja)
- miniaturka Parisien
- tylko za rzeczy z wishlisty - Zagorsk 50 ml, ubytek ok. 5%
Inne:
- nowa kasetka magnetyczna Art Deco (quatro box)
Na koniec dwie rzeczy od Estee Lauder:
- podkład Double Wear 1N2 - kupiony w listopadzie ub roku w Sephorze na zimę, ale dla mnie za ciężki. Niestety kalkulatory kosmetyczne mówią, że pochodzi z 2012 lub 2013 roku (B92) 
- paleta podróżna (na zdjęciu) - kod A42, więc też wynika, że z 2012 roku. Kupiona w 2014 na lotnisku we Frankfurcie. Zużycie ok. 30%, brak tuszu. Kolory raczej ciepłe (dlatego nie żużyłam więcej).
Paletę oddam za drobiazg.
Czego szukam?
- pędzli do makijażu - przede wszystki Zoewa, ale może być też Sephora lub inne dobrej jakości
- gąbek Beauty Blender (dużych, nowych)
- perfum Amour de Cacao, Versace Bright Crystal, Perles de Lalique
- męskich perfum Terre d'Hermes (tylko nowe, bo na prezent)
- palet Urban Naked (innych niż 3)
- różu Clinique Iced Lotus
- sprayów do twarzy
- dwufazowych zmywaczy do makijażu (Yves Rocher, Loreal, itp. Dziękuję za Ziaję i Niveę - są za słabe dla moich tuszy)
- dobrej jakości torebek i szali
Z zasad:
- jeśli coś Ci się spodobało - napisz co. Tylko wtedy odpiszę;
- wysyłka TYLKO i WYŁĄCZNIE listem poleconym (może być ekonomiczny lub priorytet, ale musi być polecony);
- jeśli jesteś początkująca - wysyłasz pierwsza. Jeśli masz już kilka przekupek - wysyłamy równocześnie
- wysyłam raz, max dwa razy w tygodniu;
- pędzle i inne akcesoria, a także wszystkie wloty muszą być wyczyszczone (sama myję przed wysyłką i tego samego oczekuję);
- przesyłka musi być dobrze zapakowana. Poczta potrafi wiele, więc nie ułatwiajmy jej niszczenia naszych wymianek.
Reszta zdjęć w kolejnym poście.
Pozdrawiam
Edytowane przez annmarie
Czas edycji: 2016-07-13 o 19:49
|