2016-07-10, 23:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Cytat:
Napisane przez Sorceresss
My mamy trudne dni już jakiś czas... średnio 2x dziennie są darcia (siedzi i krzyczy) o byle gów.o.
--------------
Moja mama robi nam zdjęcia  żeby było wiadomo, że moje dzieci nie są sierotami (Panika, hihi bardzo mi się to Twoje określenie spodobało), że prócz ojca (z którym mają zdjęcia) mają też i mnie  Na każdym jednym zdjęciu conajmniej jedno z nas wygląda źle. Albo ja, albo Zoś, albo Fi  Grunt, że jesteśmy na nich we trójkę.
|
wiem, ze to nie pocieszenie dla Ciebie, ale mnie jest lepiej jak wiem ze nie tylko mój diabeł taki rozdarty i pyskaty.
PFFFF, pokazuj, jakoś w to nie wierzę
Cytat:
Napisane przez Sorceresss
Oliwka, budowa idzie do przodu... wyschną wylewki to zamontujemy drzwi i bramę i mamy stan deweloperski. Podwórko wygląda jak po wybuchu bomby z jednej strony (szambo wkopywali), a z drugiej jak dzungla amazońska (krzaki, chaszcze, krzaki, chaszcze, dzikie maliny).
No i zapomniałam odpisać  o takie jak poniżej  Cały dół w szarych (kuchnia, wiatrołap, korytarz), niebieska łazienusiaa na dole i na górze ta "mozaika" plus cegiełki kremowe  biję się z myślami co jeszcze do kuchni na ścianę bo nie będę dawać szafek wiszących wszędzie i chciałabym, żeby to wyglądało jako tako (taki niby loft, niby rustykalny, niby wieś) i w grę wchodzą płaskie cegiełki 10x30, albo takie jakby ręcznie robione kafle...
------------------
Zosia mnie osłabia... codziennie wstaje o 5... turlanie ma do perfekcji opanowane i nie mogę sobie przysnąć jak jesteśmy na łóżku bo mogłaby zaliczyć glebę... więc czuwam i nie śpię.
Ah, Panika, czytam "Nasz mały PRL" - świetna  Dogodziłaś mi książkami  I tak czytam i czytam i chyba muszę po powrocie wprowadzić kilka zmian w nasze życie Robienie imienin przy stole z wódką i tatarem chodziło za mną już od dawna może pora wprowadzić w życie?
|
Bedzie cudnie.
Ustawiam się w kolejce po tą knigę....Panika pożyczysz?
|
|
|