Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-13, 12:27   #4889
maddd
Wtajemniczenie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dzisiaj od 7 rano w pracy na basenie, nie wiem jak przeżyję resztę dnia taka padnięta i niewyspana

Przykro mi

Dzięki zUa!
Właśnie się zastanawiam czy nie zdrzemnąć się z godzinkę, bo normalnie ledwo na oczy widzę.

Cava wydaje mi się, że nie możemy dać się zwariować i ograniczać wszystko przez starania. Jeśli ten lek ma Ci pomóc, a sama piszesz, że stawy Ci dokuczają to nawet bym się nie zastanawiała. Chyba większą krzywdę można sobie wyrządzić stresując się codziennie, zamartwiając i chodzić z bolącymi stawami niż branie tych tabletek. Wiadomo, jak będziesz w ciąży to odstawisz, ale do tego czasu spokojnie bym brała. Maluchowi na tak wczesnym etapie na pewno nie zaszkodzą, a o ciąży dowiesz się przecież bardzo wcześnie. Ja też łykam jakieś suplementy na włosy, cerę i paznokcie i nie zamierzam ich odstawiać
Vela! ! Super że odstawiłas te plastry ale to szybko przeleciało!! Szok mam nadzieję, że szybko nam zafasolkujesz!!

Witaj w klubie z basenem, tez dziś od 7 pływałam tak leje, że tylko na basen iść... a mialam w ogródku dziś działać

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Macie rację, nie powinnam tak myśleć

Chyba zostało mi po tych nieudanych cyklach, że tak jakoś nie mogę uwierzyć, że tyle szczęścia - ciąża, zero uciążliwych objawów, pracuję, jestem pełna energii Ale koniec, myślimy pozytywnie i basta
Sreberko pewnie ze wszystko będzie dobrze!!! ciesz się ciąża! !

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
U nas na lutówkach mamy już 4 Aniołkowe Mamy
Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Jakby było coś nie tak to gin przed @ powinien zwrócić uwagę chyba o grubości endometrium Więc jak się martwisz to przejdź się do gina przed @

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Jejku... ile już? To jest przerażające w naszym grudniowym chyba 4 Mamusie

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Czyli już po najbliższej @ działacie?
Jejjj straszne jest to co piszecie o tych aniolkowuch mamach aż mi przykro

HEYHO tak bardzo się cieszę że to był błąd Laboratorium! !!! wiedzialam!!! Widzisz, dobrze Ci tu wszystkie mowilysmy!! trzymam kciuki za dalsze miesiące ciąży

CAVA... szkoda z tą @ noo trzymam kciuki za nowy cykl

U mnie dziś 26 dc, i już zaczyna brzuszek na @ boleć. ..wiem ze powinnam sobie darować przez te złe wyniki, ale jednak jakoś przykro także czekam już na wredote

Aha i dzięki dziewczyny za rady odnośnie tych mmsów od siostry... trochę się wystraszyłam bo jak tu do Was o tym napisałam to nagle te zdjęcia się urwaly:P heh dziwne trochę. .. :p

Edytowane przez maddd
Czas edycji: 2016-07-13 o 13:40
maddd jest offline Zgłoś do moderatora