Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-12, 21:56   #4861
esor
Mamusia Luty 2016

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

Dzięki za rady dziewczyny.

Słyszałyście o kobiecie w Opatowie? Dzisiaj 25-latka tuż po swoim trzecim cc zmarła. Osierocila trójkę dzieci. Straszna tragedia, wszystkie moje "problemy" stały się teraz problemikami.

Heyho ogromnie się cieszę, że to był błąd labo gratulacje i spokojnych 9 miesięcy życze.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Lidka masakra z tymi poronieniami. Okrutnie smutne. Jeszcze styczniowki czyli nie Takie wczesne ciążę. Bardzo mi przykro

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-12, 22:38   #4862
BlackSanctum
Zakorzenienie

Esor, to nie dzisiaj. Ja czytałam o tej sprawie jeszcze w czerwcu... Dlatego ja nigdy nie zdecydowałabym się na cc "na życzenie", bo to jest w dalszym ciągu OPERACJA, niezależnie od tego, że za jej pomocą przychodzą na świat dzieci... To i tak operacja... I nic tego nie zmieni. A każda operacja niesie za sobą jakieś ryzyko powikłań. Ja wiem, że poród naturalny też, ale jednak... Operacja to operacja, po prostu.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-12, 23:28   #4863
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Melkaa_89 Pokaż wiadomość
chyba się nie ucieszył
No nie za bardzo

Cytat:
Napisane przez heyho Pokaż wiadomość
Kochane, dzisiejsza, powtórzona w innym laboratorium, beta 2866 mlU/ml. 5/6 tydzień!

Dużo, dużo przykrości mnie ta pomyłka kosztowała, ale jestem chodzącym przykładem błędów laboratoryjnych. Teraz muszę jakoś doczekać do przyszłego tygodnia na endo i ginekologa... I będę mogła w końcu zacząć się cieszyć!

I dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy. Oczywiście musiałam się wypłakać wczoraj na ramieniu u TŻ, ale Wasze wsparcie jest ogromne!
Wiedziałam że tak będzie Gratulacje jeszcze raz! Teraz masz się cały czas cieszyć i uśmiechać. Co przeszłaś to Twoje, teraz życzę Ci samych pozytywów!
Co do laboratorium, to ja bym tego tak nie zostawiła. Poszłabym tam i pokazała wyniki z dwóch laboratoriów i żądała wyjaśnień.

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
Super!!! Mam nadzieję, że to już ostatni stres na 9 miesięcy.

Jak ja miałam błąd laboratoryjny, to przeszłam przez paniczne szukanie zastępstwa w pracy, ściąganie męża do domu i jazdę na izbę przyjęć. No i po powtórzonej becie i usg mnie wypuścili. I jeszcze pielęgniarka do mnie z pretensją - "miała być pozamaciczna". Teraz już się śmieję, ale jednak przez parę godzin się cieszyłam, że jestem w ciąży (cały czas miałam nadzieję, że może bliźniaki, że taka wysoka beta).

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Jezu to straszne jakie przyczyny, w którym miesiącu? Strasznie się boję
Sreberko nie myśl o tym, złe myślenie przyciąga złe rzeczy. Zbyt dużo przeszłaś, wszystko będzie dobrze Musisz w to uwierzyć i tego się trzymać
Stary 2016-07-13, 06:37   #4864
plu
Rozeznanie

Do mnie przyszła dzisiaj @. Nawet dotarła dzień wcześniej żebym przypadkiem testu nie zmarnowała no nic, rozpoczynamy 5 cykl
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 06:42   #4865
pater86
Zadomowienie

heyho byłam pewna, że to pomyłka, u nas też zdażyła się przy badaniu nasienia więc wiem jaki to stres i nerwy. Najważniejsze że już po wszystkim! Ogromne gratuluję
Stary 2016-07-13, 06:47   #4866
natlem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
Do mnie przyszła dzisiaj @. Nawet dotarła dzień wcześniej żebym przypadkiem testu nie zmarnowała no nic, rozpoczynamy 5 cykl
Przykro mi, 3 maj się :-*

natlem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 06:54   #4867
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi Powodzenia w kolejnym cyklu.
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-07-13, 07:02   #4868
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Kochane, dzisiejsza, powtórzona w innym laboratorium, beta 2866 mlU/ml. 5/6 tydzień!

Dużo, dużo przykrości mnie ta pomyłka kosztowała, ale jestem chodzącym przykładem błędów laboratoryjnych. Teraz muszę jakoś doczekać do przyszłego tygodnia na endo i ginekologa... I będę mogła w końcu zacząć się cieszyć!

I dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy. Oczywiście musiałam się wypłakać wczoraj na ramieniu u TŻ, ale Wasze wsparcie jest ogromne!
No wiedziałam że poprzedni wynik to pomyłka! Super

Cytat:
Jezu to straszne jakie przyczyny, w którym miesiącu? Strasznie się boję

Gratulacje
Wiesz co no tak do 10tc bo np wizytę miała w 8tc a następną w 12tc i się okazało że w 8-9tc ciąża się zatrzymała ale musisz myśleć pozytywnie! Na pewno wszystko będzie dobrze

Cytat:
Przykro mi
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 07:06   #4869
gr8ania
Moderator

plu- spójrz na to inaczej- kolejny miesiąc niczym nieskrempowanego przed Wami oby następy cykl był szczęśliwy
Stary 2016-07-13, 07:13   #4870
Melkaa_89
Raczkowanie

Cytat:

Jupi! Gratuluję
Cytat:
Przykro mi

Stary 2016-07-13, 07:33   #4871
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Miłego dnia dziewczyny

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-13, 08:09   #4872
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś wielki dzień! Żegnam się z moją antykoncepcją Wspaniale mi służyła przez tyle lat ale czas powiedzieć STOP Powrócę do niej już z maleństwem przy sobie. Ekscytujący ten plan wymyśliłam
Jupiiiii, oby szybciutko się udało Vela!

Cytat:

Super Kochana, wszystkie wiedziałyśmy, że będzie dobrze!!

Cytat:
Napisane przez Megan1312 Pokaż wiadomość
Zua Blacksanctum

Ciesze sie ze spotkanie sie udalo, moze nastepnym razem i mi uda sie z wami spotkac.
Megan zapraszamy do Olsztyna na pyszną kawe i ciacho

Cytat:
Powodzenia w 5tym cyklu Kochana!

Ale chce mi się spaaaaać! Miłego dnia dziołchy.
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 08:57   #4873
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 08:57   #4874
SteveS
Zakorzenienie

heyho, mega gratulacje, co za głupi błąd, tyle stresu - teraz się zrelaksuj!

sreberko, absolutnie o tym nie myśl, też wierzę, że myślenie przyciąga takie rzeczy!

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Esor, to nie dzisiaj. Ja czytałam o tej sprawie jeszcze w czerwcu... Dlatego ja nigdy nie zdecydowałabym się na cc "na życzenie", bo to jest w dalszym ciągu OPERACJA, niezależnie od tego, że za jej pomocą przychodzą na świat dzieci... To i tak operacja... I nic tego nie zmieni. A każda operacja niesie za sobą jakieś ryzyko powikłań. Ja wiem, że poród naturalny też, ale jednak... Operacja to operacja, po prostu.
To tak samo jak ja, moja szwagierka natomiast miała dwie cesarki na żądanie - oczywiście to jej wola, ale ja sobie tego nie wyobrażam...
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 08:58   #4875
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 09:05   #4876
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Kciuki za nowy cykl!

Dziewczyny Staraczki, czy Wy bierzecie jakieś suplementy diety niezwiązaneze staraniem? Mąż znalazł mi coś takiego: Ashwagandha himalaya - na walkę ze stresem i złym samopoczuciem, dodatkowo działa na stawy, a ja mam z nimi problemy. Oczywiście przeciwskazaniem jest ciąża (jak wszystkich takich suplementów), no i sama już nie wiem czy brać w okresie starań czy nie...
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 09:10   #4877
SteveS
Zakorzenienie

Ja biorę nie tyle suplementy, co leki antyhistaminowe. Dodatkowo czasem coś ziołowego na stres, bo jestem nerwicowcem. Rozmawiałam o tym z ginem i on jest zdania, że jeśli nie wpływa to na upośledzenie płodności, a ja wiem, ze staram sie o dziecko - mogę brać, jeśli jest to konieczne i czuje, że potrzebne. Wiadomo, że lek przeciwstresowy jest mniej groźny niż długotrwały stres, więc jeśli ma to pomóc w ogarnięciu organizmu i lepszym samopoczuciu, to spoko. Zwłaszcza, że do czwartego tygodnia i tak zarodek odżywia się nie przez łożysko, a z własnych rezerw, a potem i tak już wiem, czy jestem w ciąży, czy nie - i mogę iść do lekarza, żeby podjąć decyzję, co dalej. Dla mnie to zdrowe podejście, potwierdzone też przez mojego pulmunologa
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 09:45   #4878
raduska
Zakorzenienie

Cavagirl jak brałam tabl na włosy to zawsze do tej owulacji a pozniej odpuszczałam wlasnie ze względu na prawdopodobieństwa zajścia w ciaze. Jestem typem co dmucha na zimne

raduska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 09:46   #4879
Melkaa_89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez raduska Pokaż wiadomość
Cavagirl jak brałam tabl na włosy to zawsze do tej owulacji a pozniej odpuszczałam wlasnie ze względu na prawdopodobieństwa zajścia w ciaze. Jestem typem co dmucha na zimne

co brałaś na włosy? Mnie strasznie lecą
Melkaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-13, 09:49   #4880
raduska
Zakorzenienie

Silica moim zdaniem najlepsza a troche przezarlam tych tabletek.

raduska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 10:05   #4881
Melkaa_89
Raczkowanie

raduska dziękuję!
Melkaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 10:07   #4882
VelaLuca
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Dzisiaj od 7 rano w pracy na basenie, nie wiem jak przeżyję resztę dnia taka padnięta i niewyspana

Cytat:
Przykro mi

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Jupiiiii, oby szybciutko się udało Vela!

Ale chce mi się spaaaaać! Miłego dnia dziołchy.
Dzięki zUa!
Właśnie się zastanawiam czy nie zdrzemnąć się z godzinkę, bo normalnie ledwo na oczy widzę.

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
Kciuki za nowy cykl!

Dziewczyny Staraczki, czy Wy bierzecie jakieś suplementy diety niezwiązaneze staraniem? Mąż znalazł mi coś takiego: Ashwagandha himalaya - na walkę ze stresem i złym samopoczuciem, dodatkowo działa na stawy, a ja mam z nimi problemy. Oczywiście przeciwskazaniem jest ciąża (jak wszystkich takich suplementów), no i sama już nie wiem czy brać w okresie starań czy nie...
Cava wydaje mi się, że nie możemy dać się zwariować i ograniczać wszystko przez starania. Jeśli ten lek ma Ci pomóc, a sama piszesz, że stawy Ci dokuczają to nawet bym się nie zastanawiała. Chyba większą krzywdę można sobie wyrządzić stresując się codziennie, zamartwiając i chodzić z bolącymi stawami niż branie tych tabletek. Wiadomo, jak będziesz w ciąży to odstawisz, ale do tego czasu spokojnie bym brała. Maluchowi na tak wczesnym etapie na pewno nie zaszkodzą, a o ciąży dowiesz się przecież bardzo wcześnie. Ja też łykam jakieś suplementy na włosy, cerę i paznokcie i nie zamierzam ich odstawiać
Stary 2016-07-13, 10:28   #4883
sreberko4
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Macie rację, nie powinnam tak myśleć

Chyba zostało mi po tych nieudanych cyklach, że tak jakoś nie mogę uwierzyć, że tyle szczęścia - ciąża, zero uciążliwych objawów, pracuję, jestem pełna energii Ale koniec, myślimy pozytywnie i basta
Stary 2016-07-13, 10:53   #4884
gr8ania
Moderator

Sreberko takie podejście mi się podoba będzie dobrze

Stary 2016-07-13, 11:23   #4885
Lilotka
Zakorzenienie

Hejka.
Mało sie udzielam, bo przygnębiona jestem.
7 cykl leci i nic
Jeszcze moja celiaki mnie dobija. Przepraszam, że ledwo co wchodze i się żale ale już tracę nadzieję na dwie kreseczki.
Nadrobiłam jedna stronę. Gratuluje tym którym się udało Trzymam kciuki za utrzymanie ciąży.
Co do suplementów bo biore vitaminy b i kwas foliowy co drugi dzień z femibionem dla staraczek.
Przeczytałam tez o cc i zmarłej kociecie jesli uda mi sie zajśc w ciąże, będzie to moja 3 ciąża przez cc Jestem ciekawa dlaczego tamta kobieta zmarła. Jestem pewn, ze cc nie było główna przyczyną. Podczas porodu wszystko się może zdarzyć, więc nie uogólniajcie proszę...

Też się boję, że jeśli już uda mi się znów zajść w ciążę, to znów poronię ;( ostatnią ciąże starciłam w maju ww 7 tyg

Paulina

Edytowane przez Lilotka
Czas edycji: 2016-07-13 o 11:26
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 12:07   #4886
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Dziewczyny najmocniej was przepraszam, że mało pisze, ale u nas ciągle masakra i mam nadzieję, że rozumiecie....

Czytam Was i kibicuję, ale pisać nie ma jak

Maddd kochana, ja myślę, że powinnaś powiedzieć wprost swojej siostrze. W koncu to siostra ☺ że rozumiesz, że ona się tak bardzo cieszy dzidziusiem bo to przecie znormalne!!! ☺ i że go kochasz (?) i wogole, ale, że po prostu z powodu Waszych dosyć długich starań jednak tak częste mmsy "jarajace się" że dzidziuś to dzidziuś tamto moga Cie dobijac. Że wiadomo raz na jakiś czas (napisz lepiej jaki np raz na tydzień) bardzo chętnie ale no wiadomo. Ja zupełnie sobie wyobrażam jakby moja siostra mi tak napisała sama ja bombarduje Hanią, ale ona się nie stara o dziecko ani nic, natomiast jakby mi takie coś powiedziała to przecież bym zrozumiała.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cava współczuję @ na urlopie na maksa. My mamy urlop dosłownie tuż po @ i wręcz się boję bo ostatnio plemniki tż przeżyły we mnie 3 doby i stąd jest Hania trzeba będzie się pilnować.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Właśnie mam pytanie do doświadczonych. Dostałam trzecia @ po porodzie, znów z zegarkiem w ręku. Niestety już dużo gorzej się przy niej czuje niż ostatnie dwie ale i Tak dużo lepiej niż te miesiączki przed ciąża.

Ale.

Uwaga, dla mnie nie, ale może kogoś zniesmaczyc tekst poniżej 🔙❕❕❕❕❕

Przed ciąża miałam pierwsze 4 dni @ bardzo intensywne, na noc tampon i podpaska musiały być zmieniane min jeden raz żeby nie zalać łóżka. Do tego to co leciało to często takie hmm galareta w sensie nie krew-woda tylko takie strzępy i dużo tego było.no i 3-4 dni takie były potem 5 dzień luzniejszy i 6-7 dzień nosiłam podpaske bo raz na kilka h dostałam plamienia trochę za dużego na wkładkę.

A teraz po porodzie raz ze krwawienie to intensywne że zmiana w nocy trwa 2 dni (48-60 h) to do tego leci dosłownie "woda". Krew konsystencji wody. Po tych dniach mam 3 dni z podpaska za mocnych na wkładkę plamien i tyle..., czy to może oznaczać coś niedobrego? Że macica po porodzie robi zbyt cienki ten domek na potencjalne dziecko czy coś...?

Jakby było coś nie tak to gin przed @ powinien zwrócić uwagę chyba o grubości endometrium Więc jak się martwisz to przejdź się do gina przed @

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Super! Takie nastawienie to połowa sukcesu

A ja jestem załamana tym ile mamuś odchodzi z naszego styczniowego wątku, to jest straszne ile ciąż obumiera dobrze że wczoraj widziałam swojego podskakującego bąbla na usg bo bym zwariowała
Jejku... ile już? To jest przerażające w naszym grudniowym chyba 4 Mamusie

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Dziewczyny dziś wielki dzień! Żegnam się z moją antykoncepcją Wspaniale mi służyła przez tyle lat ale czas powiedzieć STOP Powrócę do niej już z maleństwem przy sobie. Ekscytujący ten plan wymyśliłam
Czyli już po najbliższej @ działacie?
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 12:07   #4887
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
U nas na lutówkach mamy już 4 Aniołkowe Mamy
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 12:17   #4888
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:

Uffff ulga! Piękna beta!

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Dzięki za rady dziewczyny.

Słyszałyście o kobiecie w Opatowie? Dzisiaj 25-latka tuż po swoim trzecim cc zmarła. Osierocila trójkę dzieci. Straszna tragedia, wszystkie moje "problemy" stały się teraz problemikami.
O rany, straszne! A co się jej stało???

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
Jakie to przykre!
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 12:27   #4889
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

Dzisiaj od 7 rano w pracy na basenie, nie wiem jak przeżyję resztę dnia taka padnięta i niewyspana

Przykro mi

Dzięki zUa!
Właśnie się zastanawiam czy nie zdrzemnąć się z godzinkę, bo normalnie ledwo na oczy widzę.

Cava wydaje mi się, że nie możemy dać się zwariować i ograniczać wszystko przez starania. Jeśli ten lek ma Ci pomóc, a sama piszesz, że stawy Ci dokuczają to nawet bym się nie zastanawiała. Chyba większą krzywdę można sobie wyrządzić stresując się codziennie, zamartwiając i chodzić z bolącymi stawami niż branie tych tabletek. Wiadomo, jak będziesz w ciąży to odstawisz, ale do tego czasu spokojnie bym brała. Maluchowi na tak wczesnym etapie na pewno nie zaszkodzą, a o ciąży dowiesz się przecież bardzo wcześnie. Ja też łykam jakieś suplementy na włosy, cerę i paznokcie i nie zamierzam ich odstawiać
Vela! ! Super że odstawiłas te plastry ale to szybko przeleciało!! Szok mam nadzieję, że szybko nam zafasolkujesz!!

Witaj w klubie z basenem, tez dziś od 7 pływałam tak leje, że tylko na basen iść... a mialam w ogródku dziś działać

Cytat:
Cześć dziewczyny

Macie rację, nie powinnam tak myśleć

Chyba zostało mi po tych nieudanych cyklach, że tak jakoś nie mogę uwierzyć, że tyle szczęścia - ciąża, zero uciążliwych objawów, pracuję, jestem pełna energii Ale koniec, myślimy pozytywnie i basta
Sreberko pewnie ze wszystko będzie dobrze!!! ciesz się ciąża! !

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Jakby było coś nie tak to gin przed @ powinien zwrócić uwagę chyba o grubości endometrium Więc jak się martwisz to przejdź się do gina przed @

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Czyli już po najbliższej @ działacie?
Jejjj straszne jest to co piszecie o tych aniolkowuch mamach aż mi przykro

HEYHO tak bardzo się cieszę że to był błąd Laboratorium! !!! wiedzialam!!! Widzisz, dobrze Ci tu wszystkie mowilysmy!! trzymam kciuki za dalsze miesiące ciąży

CAVA... szkoda z tą @ noo trzymam kciuki za nowy cykl

U mnie dziś 26 dc, i już zaczyna brzuszek na @ boleć. ..wiem ze powinnam sobie darować przez te złe wyniki, ale jednak jakoś przykro także czekam już na wredote

Aha i dzięki dziewczyny za rady odnośnie tych mmsów od siostry... trochę się wystraszyłam bo jak tu do Was o tym napisałam to nagle te zdjęcia się urwaly:P heh dziwne trochę. .. :p

Edytowane przez maddd
Czas edycji: 2016-07-13 o 13:40
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 13:14   #4890
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Heyho, wiedziałam że to błąd labo. Gratulacje

Vela, super że już koniec antykoncepcji. Szybko zlecialo

Madd, to idziemy łeb w łeb bo u mnie 25 dc. Też raczej na @ się nastawiam. Chociaż dzisiaj bolały mnie dość mocno jajniki, co w tej fazie cyklu nigdy nie miało miejsca, no i cerą jakąś taką ładna. Ale nie chce się nakrecac bo pewnie znowu czeka mnie rozczarowanie.
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości