Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związek a demony przeszłość.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-26, 22:42   #6
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Związek a demony przeszłość.

[1=54ce3fbc88f185a30110098 9ca5a9ee48614e14d_61d6310 24e2fc;63468236]Oczywiście że wie iż mieszkam sama ..ale on już też dawno jest niezależny i ustatkowany a jakoś nie przeszkadzało mu to zaprosić mnie do swojego domu rodzinnego , jego rodzice podobno chcieli mnie poznać .No ale po tym jakie ma stosunki z najbliższymi to nic dziwnego że ja tam byłam ..było naprawdę przyjemnie ,momentami czułam się nieco dziwnie bo pierwszy raz widziałam na oczy coś zupełnie innego niż ja miałam w domu .Na terapię uczęszczam już prawie dwa lata więc to co najgorsze mam już za sobą

Moi rodzice też wydzwaniają ,naciskają .. jakoś nie przyjmują do wiadomość że nie mam ochoty na te spotkanie jakby nie wiedzieli że moje wcześniejsze próby poznania ich z kimkolwiek kończyły się katastrofalnie .[/QUOTE]

Bo ma normalnych rodziców i dobre relacje z nimi. Ty nie masz. Czas się pogodzić z rzeczywistością i "pracować" z tym co się ma. Przestań się dawać urabiać rodzicom. Nie musisz odbierać połączeń od nich. Nic nie musisz.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez adult90 Pokaż wiadomość
Ja odpowiem od tej drugiej strony.
Twój chłopak ma prawo dowiedzieć się jak najszybciej o tym co przeżyłaś, gdzie się wychowałaś. Z prostej przyczyny - jeśli on chce wejść na płaszczyznę porozumienia z osobą z DDA (czyli Tobą), to musi wiedzieć z czym ma do czynienia.
Inaczej nie ma opcji abyście się na dłuższą metę rozumieli. To wszystko musi być szczere, świadome, w takim związku trzeba 200% zrozumienia i podejścia...
Zgadzam się z powyższym. Ja mojemu TŻ dużo rzeczy wytłumaczyłam na początku i to nas niejako ratowało w niektórych sytuacjach.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując