2016-08-05, 23:06
|
|
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Cytat:
Napisane przez Aninis
Ja nie prasuję 😂 mam taką metodę, że jak się coś gniecie i wymaga prasowania to przestaję w tym chodzić... i mam bardzo dużo spódnic, bluzek i żakietów, których nie trzeba prasować 😀
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------
Ooo ja doszłam do rozwarcia 8cm... skończyło się na cc... więc podwozie nienaruszone... a też mnie boli 😕
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------
😂😂😂 mi też czas tak szybko leci więc z @ czułabym tak samo jak Ty
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------
A jak się wturla tam to leży spokojnie? 😀
|
Kurde Ania. Ja co prawda zatrzymałam się na 3 cm, nie wiem czy to gorzej czy lepiej wobec Ciebie, w sensie czy lepiej było tak czy tak... Ehhhhhh znowu wspomnienia 😒 niech mnie ktoś zjedzie, ale ja nie mogę. Dzisiaj tż musiał nieść faktycznie ekstremalnie ciężka torbę i powiedział, że właśnie przeżywa ból porodu i nie skomentowałam, ale aż mnie scisnęło.
Wracając, u mnie żadnych boli tam nie ma, mam wrażenie, że jestem bardziej ciasna i sucha, ale domyślam się, że to hormony kp.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|