Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 cz.2 :) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-08-05, 07:56   #4141
wykalacka
Zadomowienie

Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c

Wiedźma gratulacje ząbka! A z okresm nie strasz, bo u nas dzisiaj 5 miesięcy stuka

Esor to Hania i Janek idą łeb w łeb tylko Janek na 3 miesiące miał 70cm ciekawe ile ma teraz

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 08:22   #4142
lamia12344
Rozeznanie

Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c

Jestem i ja 😅 Ja od siebie dodam tylko mojego syna jako przykład. Bo spał z nami od noworodka i jakoś po roczku stwierdziłam że dość i stał się cud. Nauczył się nie tylko spać w łóżeczku ale i samemu zasypiać w jakieś 3 dni. Całowałam w czółko, odkładałam i wychodziłam. I obyło się bez płaczu i bez problemu....

Melduję drugą jedynkę na dole i tylko 3 pobudki na cyca w nocy
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 08:32   #4143
figa84
Zakorzenienie

Ja sobie zakodowałam, że okres ta po 8 miesiacach, jak ostatnio. Taka wersję przyjełam i takiej się będę trzymać

Lamia gratki ząbka
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 08:47   #4144
agaczilla21
Zakorzenienie

Na drugie śniadanie mam jogurt naturalny z arbuzem i bananem i pkatkami jaglanymi 😊 pychotka 😊
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 09:18   #4145
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Jestem i ja 😅 Ja od siebie dodam tylko mojego syna jako przykład. Bo spał z nami od noworodka i jakoś po roczku stwierdziłam że dość i stał się cud. Nauczył się nie tylko spać w łóżeczku ale i samemu zasypiać w jakieś 3 dni. Całowałam w czółko, odkładałam i wychodziłam. I obyło się bez płaczu i bez problemu....

Lamia i Wiedzma gratuluję ząbków 👏👏👏

Ja @ dostałam jak Domiś miał 3miesiace a kp było do 5go miesiąca tylko i wyłącznie. Teraz czekam na 3 już @ na dniach będzie. Już się przyzwyczaiłam zwłaszcza że mam dużo krótsze słabsze i bezbolesne

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 09:28   #4146
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Lamia i Wiedzma gratuluję ząbków 👏👏👏

Ja @ dostałam jak Domiś miał 3miesiace a kp było do 5go miesiąca tylko i wyłącznie. Teraz czekam na 3 już @ na dniach będzie. Już się przyzwyczaiłam zwłaszcza że mam dużo krótsze słabsze i bezbolesne

U mnie tez @ po porodzie słabsza i prawie, że bezbolesna
U nas @ przyszła jak Hania miała niecałe 3 miesiące, za niecały tydzień przyjdzie czwarta @ od porodu i kp jeszcze zipiemy właściwie odkąd Hania ma miesiąc to mieszane karmienie, obecnie tak 50%/50%.

Co ciekawe póki co @ jak przed porodem jak w zegarku 30-31 dni trwa cykl, natomiast owulacje się rozjechaly. Przed porodem były mniej więcej 15 dc oczywiście plus minus ileś tam. A np w tym cyklu dopiero w 25 dc

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Na drugie śniadanie mam jogurt naturalny z arbuzem i bananem i pkatkami jaglanymi 😊 pychotka 😊
Jogurt z arbuzem? Jakoś śmiesznie brzmi. Ja to arbuza zmiksowalam z syropem cukrowym i sokiem z limonek i do zamrażarki i mam sorbet

A na śniadanie zrobiłam pastę jajeczna, a Hania pięknie wsunela Holle na wodzie

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 09:41   #4147
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
Wiedźma gratulacje ząbka! A z okresm nie strasz, bo u nas dzisiaj 5 miesięcy stuka

Esor to Hania i Janek idą łeb w łeb tylko Janek na 3 miesiące miał 70cm ciekawe ile ma teraz

Moze tak szybko nie przyjdzie...chociaz u mnie po 5 miesiacach dwa dni dostalam
Cytat:

Zuch chlopak

Moj spi sam w lozeczku nad ranem go biore do siebie by pospac do tej 7-8 mysle ze to wszystko od dziecka zalezy a nie od przyzwyczajen

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-05, 10:25   #4148
agnieszka_2293
Zadomowienie

Cytat:

Gratki ząbka

agnieszka_2293 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 10:29   #4149
Wiedzma132
Raczkowanie

A my wstalysmy koło 10😨 starsza się przywlokla ze swoim kocysiem o 4.30 jak mąż do pracy wstawal bo miała zły sen i wróżka zebuszka przyniosła kasę za ząbka (obydwie mi ząbkują&#128516 i tak spalysmy 😄 Lamia gratki zabka 😊 Powiedzcie mi dziewczyny czy któraś z Was robiła może jedzonko dla maluszka w sloiki? Mam baaardzo dużo dyni, marchew też obrodzila, cukinia i tak mi szkoda bo jeszcze z pół m-ca zanim zacznę dawać coś. Jak to zakonserwowac bez cukru czy octu żeby nie zepsuło się. Zostaje mrożenie ale tyle miejsca to nie mam w zamrażalniku. A co do @ to ja i tym i tamtym razem dostałam jakoś podobnie a karmię tylko piersią. No cóż trzeba przełknąć gorycz i się pilnować 😧 A chęci jak to chęci. ..apetyt rośnie w miarę jedzenia😅 wieczorem jedyna moja chęć to łóżko - bez towarzystwa a w dzień to i owszem... tylko nie ma z kim ani jak😦 jak wysłaliśmy córkę na nocleg do siostry ciotecznej to wieczorem zamiast skoczyć na wyrko to jeczelismy że tak głupio bez Kajki, a jak zadzwoniła z płaczem że nie wie czy chce nocować to mąż na sygnale pojechał po nią 😂 a ja się modlilam żeby wróciła jednak😂 no świry jak nic😈 mówiłam że trzeba nas leczyć 😂miało być szczepienie ale nie ma szczepionki jeszcze, no to pewnie w poniedziałek 😥 już robie w majtki😨
Wiedzma132 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 10:42   #4150
SzczesliwaNarzeczona
Raczkowanie

Gratuluję ząbków; ) my wstalismy o 9.30 bo zadzwonił mój brat czy mogą wpaść. Olinka pogryzly chyba jakieś muszki j ma 3 ślady na buzi. Smarujecie czymś swoje dzieci?

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Wiedzma ja podejrzewam, że będę taka jak Ty. Mąż zresztą też. Niby narzekam nieraz że jestem zmęczona itd że czasu dla siebie nie ma, ale chwilę młodego nie widzę i już jest tesknota

Edytowane przez SzczesliwaNarzeczona
Czas edycji: 2016-08-05 o 10:40
SzczesliwaNarzeczona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 10:58   #4151
esor
Mamusia Luty 2016

Lamia super że już druga jedynka za Wami

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-05, 11:24   #4152
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Mi pasuje uzywanie ich tylko czasem bambusowe sporo schna i to troche irutuje bo zima bedzie nieciekawie ale cos jeszcze dokupie czasem dady zakladam na noc i jak gdzies jestesmy to tez ale ogolnie juz przywyklam

Ja ostatnio nie nadążam z praniem samych ciuchów całej naszej trójki + flanelowych pieluch jak robimy wietrzenie pupy 😀 jakby mi doszły jeszcze tetry to by mi pralka uciekla z łazienki z rozpaczy ☺
Jakos mi ostatnio wiecznie czasu brak

Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 11:29   #4153
agnieszka_2293
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SzczesliwaNarzeczona Pokaż wiadomość
Gratuluję ząbków; ) my wstalismy o 9.30 bo zadzwonił mój brat czy mogą wpaść. Olinka pogryzly chyba jakieś muszki j ma 3 ślady na buzi. Smarujecie czymś swoje dzieci?

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Wiedzma ja podejrzewam, że będę taka jak Ty. Mąż zresztą też. Niby narzekam nieraz że jestem zmęczona itd że czasu dla siebie nie ma, ale chwilę młodego nie widzę i już jest tesknota

Mam tak samo, marudzę, że nigdzie sama nie wychodzę, a jak wyszłam sama 2 razy to ledwo wyszłam, a już dzwoniłam czy mam wracać 😂

agnieszka_2293 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 11:56   #4154
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:

Gratki zęba a z nocą udam, że nic nie przeczytalam co by się nie popsuło 😉

Ja też liczę na to, że moja gwiazda sama z siebie zacznie spać sama, bo w końcu 2/3 nocy śpi sama w łóżeczku 😀

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Ja sobie zakodowałam, że okres ta po 8 miesiacach, jak ostatnio. Taka wersję przyjełam i takiej się będę trzymać

Lamia gratki ząbka
To ja się podpinam pod Twoją wersję 😂

Stary 2016-08-05, 12:15   #4155
lamia12344
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny 😁 poszło ekspresem. Jeszcze 18 i z głowy
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 12:18   #4156
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Ja ostatnio nie nadążam z praniem samych ciuchów całej naszej trójki + flanelowych pieluch jak robimy wietrzenie pupy 😀 jakby mi doszły jeszcze tetry to by mi pralka uciekla z łazienki z rozpaczy ☺
Jakos mi ostatnio wiecznie czasu brak

Dla mnie pranie to jeszcze bo pralke chwiila i sie wlaczy ale prasowanie to wyzwanie

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 12:50   #4157
amb86
Zakorzenienie

Tak na szybko- @ nie mam, seks leży raczej i kwiczy (nie pęklam ani nie cieli mnie, ale czuje dyskomfort podczas stosunku, szczegolnie na poczatku akcji, a gin twierdzi ze wszystko ok ), a kolejne ćwiczenie vojty to miazga musze Leona trzymac bardzo mocno

amb86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 12:59   #4158
badzia987
Wtajemniczenie

Hejooo....

My zaliczyliśmy 3h na dworze. Wzięłam koc, ciastka, chrupki i sobie w cieniu mojego dzisięciopiętrowego bloku na placu zabaw zrobiłam piknik Oczywiście Krzyś przespał całą imprezę- jego strata .
(miałam wyjśc z koleżanką ale mnie wystawiła więc trzeba było coś wymyśleć). Na tym placu zabaw nawet przesyłkę od kuriera odebrałam.

Ja tam mam nadzieję, że nie dostanę okresu jeszcze przez rok. Jak sobie pomyślę o comiesięcznym pamiętaniu o @ to słabo. Mam wrażenie, że czas teraz tak szybko pędzi, że pewnie czułabym się, że ciągle mam okres

Jeśli chodzi o seksy: no ja to mam ochotę ale druga połówka jest wiecznie zmęczona...więc...muszę sobie jeszcze trzecie dziecko jakoś zrobić żeby już w ogóle o tym nie myśleć

wiedzma- uwielbiam Twoje posty. O wekowaniu nic nie wiem i też się chętnie dowiem

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 14:18   #4159
agaczilla21
Zakorzenienie

My byliśmy na zakupach w Biedronce i jutro pakowanie...nie powiem jak bardzo mi się chce...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-05, 14:52   #4160
jestinna
Raczkowanie

U mnie tez brak @. Nawet robilam juz test, bo przez pewien czas karmilam Nine glownie mm i myslalam, ze szybko dostane a tu nic.. Jesli chodzi o seks to jestem pozytywnie zaskoczona, bo myslalam, ze bedzie koszmar. Mialam pekniecie drugiego stopnia i balam sie jak to bedzie. Na szczescie zostalam dobrze zszyta i wszystko jest ok. Z checiami to roznie, zalezy czy Nina da mi popalic Jak padam na twarz to nie w glowie mi amory

jestinna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 15:12   #4161
Wiedzma132
Raczkowanie

Ale moja mała sobie zabawę wymyśliła😵 łapie się za narzute na łóżko u Kajki w pokoju i wturla się pod nie 😂😵 jak tak to leży jak kłoda i nic z niej nie można wykrzesać a jak już coś wymyśli to trwoga😨 jakbym tego nie widziała to umarlabym na zawał gdzie się dziecko podzialo jak było w pokoju 😆
Wiedzma132 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 15:43   #4162
SzczesliwaNarzeczona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wiedzma132 Pokaż wiadomość
Ale moja mała sobie zabawę wymyśliła😵 łapie się za narzute na łóżko u Kajki w pokoju i wturla się pod nie 😂😵 jak tak to leży jak kłoda i nic z niej nie można wykrzesać a jak już coś wymyśli to trwoga😨 jakbym tego nie widziała to umarlabym na zawał gdzie się dziecko podzialo jak było w pokoju 😆
I mama szukaj cory 😆😈

Stary 2016-08-05, 16:48   #4163
Elena_22
Wtajemniczenie

Hej!
nie było mnie troszkę, bo korzystamy z lata, cudnej pogody i albo spacerki albo wyjazdy, tel. i lapek mi nie w głowie .

Melduję, ze wczoraj byliśmy na przedostatniej (mam nadzieje) wizycie w poradni neo a potem u ortopedy na kontroli bioderek.

Dr w poradni mówiła, ze Milek jest świetnie rozwinięty psychomotorycznie, nie mam żadnych powodów do obaw .
I tu zagwozdka- pytałam o to jego siadanie- dr twierdzi (ortopeda potem potwierdzał, z calkiem innego centrum zdrowia i z innego miasta), że nie wszystkie dzieci siadają z brzuszka i nie mogę mówić, ze ten jego siad , taki po prostu do przodu jest nieprawidłowy .Milek dobrze reaguje, jest silny i wszystko wsio... Zebów ani widu ani słychu, waga 7600, długości nie mierzyli, ale 74 jest za male lub na styk, nosi 80 standardowo.
jak w końcu z tym jest? internetami kierować sie nie chcę, bo wiadomo jakie czasem bzdury można znaleźć... Pozostaje mi tylko wietrzyć jej na słowo.
Bioderka też super .
I kolejny objaw jego rozwoju- płacze na widok obcych osób, już dobrze kojarzy, kto swój a kto obcy.

Do rozszerzania diety robie dobrze, tzn., ze jej jeszcze nie rozszerzam i czekam na pół roczku Milka, tak mi powiedziano.
Mimo wszystko na zapas mam już poporcjowanego królisia na obiadki, jak przyjdzie czas .
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 17:05   #4164
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Hej!
nie było mnie troszkę, bo korzystamy z lata, cudnej pogody i albo spacerki albo wyjazdy, tel. i lapek mi nie w głowie .

Melduję, ze wczoraj byliśmy na przedostatniej (mam nadzieje) wizycie w poradni neo a potem u ortopedy na kontroli bioderek.

Dr w poradni mówiła, ze Milek jest świetnie rozwinięty psychomotorycznie, nie mam żadnych powodów do obaw .
I tu zagwozdka- pytałam o to jego siadanie- dr twierdzi (ortopeda potem potwierdzał, z calkiem innego centrum zdrowia i z innego miasta), że nie wszystkie dzieci siadają z brzuszka i nie mogę mówić, ze ten jego siad , taki po prostu do przodu jest nieprawidłowy .Milek dobrze reaguje, jest silny i wszystko wsio... Zebów ani widu ani słychu, waga 7600, długości nie mierzyli, ale 74 jest za male lub na styk, nosi 80 standardowo.
jak w końcu z tym jest? internetami kierować sie nie chcę, bo wiadomo jakie czasem bzdury można znaleźć... Pozostaje mi tylko wietrzyć jej na słowo.
Bioderka też super .
I kolejny objaw jego rozwoju- płacze na widok obcych osób, już dobrze kojarzy, kto swój a kto obcy.

Do rozszerzania diety robie dobrze, tzn., ze jej jeszcze nie rozszerzam i czekam na pół roczku Milka, tak mi powiedziano.
Mimo wszystko na zapas mam już poporcjowanego królisia na obiadki, jak przyjdzie czas .
Jak ze stabilnością tego siadu? Siedział stabilnie i się nie chwiał, nie zginał? Jeśli nie stabilnie to bym nie sadzała i nie pomagała mu w siadaniu, starała się unikać sytuacji w których szybko może tak usiąść. Wiadomo, że do czegoś sobie zawsze dopełza i się może chwycić, ale jak zrobi to zupełnie sam to ok, a jak jest w pozycji pół leżącej to jednak ułatwiamy to dziecku. Przynajmniej tak mi się wydaje
A poza tym to czas rozszerzania diety powoli się zbliża, więc ogólnie ok, że z podparciem czy pomocą siedzi
Stary 2016-08-05, 17:22   #4165
NanaR
Zadomowienie

Domiś też tak szafa n0 w foteliku czy w lezaczku się podnosi do siadu albo złapie się moich rąk i pociągnie o wtedy siedzi stabilnie nie zginą się na boki ale i tak widzę że za wcześnie i oczywiście nie sadzam aż w końcu sam usiądzie;-)

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 19:09   #4166
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Jak ze stabilnością tego siadu? Siedział stabilnie i się nie chwiał, nie zginał? Jeśli nie stabilnie to bym nie sadzała i nie pomagała mu w siadaniu, starała się unikać sytuacji w których szybko może tak usiąść. Wiadomo, że do czegoś sobie zawsze dopełza i się może chwycić, ale jak zrobi to zupełnie sam to ok, a jak jest w pozycji pół leżącej to jednak ułatwiamy to dziecku. Przynajmniej tak mi się wydaje
A poza tym to czas rozszerzania diety powoli się zbliża, więc ogólnie ok, że z podparciem czy pomocą siedzi
Figa, róznie- siedzi powiem- dosć stabilnie, a jak chce czegoś siegnąć, do czego tak siada, to się wychyli, tzn. zgina. Nie sadzam go ani nic z tych rzeczy, owszem, czasem na półleżąco i jest mu łatwiej, ale on jest w takim wieku, ze nie da sie go trzymać na leżąco na płasko. Milek lubi, żeby go nosić, bo może rączki do wszystkiego wyciagać- noszę go albo przodem do siebie albo coraz częściej przodem do swiata i on wtedy bardzo sie wychyla , do wszystkiego ręce wyciąga, chce łapać, w wózku jak jest lekko podniesione oparcie( tak jakby normalnie klinek leżął na materacu), toteż zaraz sie podciąga.
Nie wiem, jak mam go zatrzymać, zeby tak nie robił.
aha, w foteliku w samochodzie mimo, ze jest przypięcty pasami, nie śpi oczywiscie i nie jest oparty plecami o fotelik, tylko cały czas mimo pasów wychyla sie, a pasy nie są luźne i tak potrafi jechac i 30 km w jedna stronę .
Nie wiem, co robię źle, tym bardziej, ze za chiny ludowe nie pamietam, jak i kiedy K. zaczęła siadać .

Oj, jakos do tego rozszerzania mi sie nie spieszy

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Domiś też tak szafa n0 w foteliku czy w lezaczku się podnosi do siadu albo złapie się moich rąk i pociągnie o wtedy siedzi stabilnie nie zginą się na boki ale i tak widzę że za wcześnie i oczywiście nie sadzam aż w końcu sam usiądzie;-)

O własnie.
ja nawet leżaczka nie używam, fotelik tylko na czas podróży.
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-05, 19:13   #4167
SzczesliwaNarzeczona
Raczkowanie

Mój Olek też tak robi w foteliku. Dzięki Bogu, że przypiety. W leżaczku też się podnosi i opiera na łokciach. Żeby tylko nie lezec

Stary 2016-08-05, 19:17   #4168
figa84
Zakorzenienie

Wiesz mam dziecko z tego samego dnia, to wiem że na leżąco dużo nie ponosiszJa bym nie sdzala i tyle, bo z resztą to i tak będzie kombinował. No nic mu nie zrobisz jak w drodze w foteliku walczy, ale w domu możesz go do niego w miarę możliwości nie sadzac. Chyba nic więcej nie wymyślimy.

Stary 2016-08-05, 20:38   #4169
agaczilla21
Zakorzenienie

M dzisiaj odpokutowuje wczorajszy dzień....i pochwale się...naszlo nas na seks w ogrodzie...tak ze tego 😉
Stary 2016-08-05, 21:22   #4170
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Dla mnie pranie to jeszcze bo pralke chwiila i sie wlaczy ale prasowanie to wyzwanie

Ja nie prasuję 😂 mam taką metodę, że jak się coś gniecie i wymaga prasowania to przestaję w tym chodzić... i mam bardzo dużo spódnic, bluzek i żakietów, których nie trzeba prasować 😀

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość
Tak na szybko- @ nie mam, seks leży raczej i kwiczy (nie pęklam ani nie cieli mnie, ale czuje dyskomfort podczas stosunku, szczegolnie na poczatku akcji, a gin twierdzi ze wszystko ok ), a kolejne ćwiczenie vojty to miazga musze Leona trzymac bardzo mocno

Ooo ja doszłam do rozwarcia 8cm... skończyło się na cc... więc podwozie nienaruszone... a też mnie boli 😕

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Hejooo....

My zaliczyliśmy 3h na dworze. Wzięłam koc, ciastka, chrupki i sobie w cieniu mojego dzisięciopiętrowego bloku na placu zabaw zrobiłam piknik Oczywiście Krzyś przespał całą imprezę- jego strata .
(miałam wyjśc z koleżanką ale mnie wystawiła więc trzeba było coś wymyśleć). Na tym placu zabaw nawet przesyłkę od kuriera odebrałam.

Ja tam mam nadzieję, że nie dostanę okresu jeszcze przez rok. Jak sobie pomyślę o comiesięcznym pamiętaniu o @ to słabo. Mam wrażenie, że czas teraz tak szybko pędzi, że pewnie czułabym się, że ciągle mam okres

Jeśli chodzi o seksy: no ja to mam ochotę ale druga połówka jest wiecznie zmęczona...więc...muszę sobie jeszcze trzecie dziecko jakoś zrobić żeby już w ogóle o tym nie myśleć

wiedzma- uwielbiam Twoje posty. O wekowaniu nic nie wiem i też się chętnie dowiem
😂😂😂 mi też czas tak szybko leci więc z @ czułabym tak samo jak Ty

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Wiedzma132 Pokaż wiadomość
A jak się wturla tam to leży spokojnie? 😀

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości