Hej!
Goście pojechali, nareszcie trochę spokoju w domu

Trzeba jeszcze teraz tylko chałupę trochę ogarnąć, bo od poniedziałku nie miałam czasu...
Serio wierzycie w te zauroczenia? Ja nie... W ogóle tutaj się dowiedziałam o tych kokardkach, żółtkach, spódnicach itp mimo, że ze wsi jestem
Ja myślę, że to jakie dziecko ma uszy to kwestia genów, nie tego czy nosiło czapeczki i opaski
Leżenie na brzuszku. Wydaje mi się że jak dziecko poleży na brzuszku 5 minut i ćwiczy w tym czasie podnoszenie główki to i tak długo

Dla takiego maluszka to męczące bardzo.
Ignaś zwykle w domu w body z krótkim rękawem albo w takim bez rękawów ale my na poddaszu mamy gorąco. Dzisiaj mamy 25 stopni, bo się fajnie schłodziło w nocy to ubrałam jeszcze skarpetki, bo miał zimne stópki
Włożyłam baterie do wagi łazienkowej. Ważę 55 kg. czyli do wagi sprzed ciąży zostały 2,5 kg. Te kilogramy to nawet mi nie przesszkadzają ale ten odstający brzuch mógłby zniknąć, bo dalej wyglądam jakbym była w 4 m-cu ciąży
Aaa, no i zważyłam się też z Ignasiem i wyszło że wazy równo 5 kg. Jeżeli waga nie kłamie to oznaczałoby to że w 25 dni przytył 1 kg.
Jeszcze pytanie. Jakie macie staniki do karmienia? I czy je polecacie. Ja kupiłam na allegro takie dwa zwykłe miękkie bawłniane i szmaty się z nich zrobiły, rozciągły się tak, że nic poza wkładką nie trzymają. Kupiłam też usztywniany z firmy Mitex i okazał się za mały, a oni zwrotów nie chcą teraz przyjąć
Lalare piękna Marcelinka- od razu widać że dziewczynka
Aniu, a Maja pięknie trzyma główkę

I jaką ma bujną fryzurkę! Zazdrościmy razem z łysiutkim Ignasiem
A u nas raz lepiej raz gorzej. Wczoraj dużo spał, przedwczoraj mało. Czasem niespokojny i płaczliwy, czasem złote dziecko. Nie zauważyłam żeby cokolwiek miało na to wpływ. Liczę dzisiaj na dobry dzień.
Soffinka miałam już ostatnio pytać czy krostki Twojego Ignasia znikały po odstawieniu nabiału. Jak teraz u Was? Jesz już nabiał?
U nas krostki nadal są :-(