|
|
#1441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Matka odciąga mleczko, a dziecięcia się uśpiły :-D
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Alez mnie wkurza ten odstający flakowaty brzuch
. Z bioder spadlo 5 cm. Uda dalej nic. Jutro musze się zważyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Dajesz czadu z mlekiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
Sliweczka ja kupiłam z alles mama. Na allegro mają je taniej niz w sklepie int. Jest wygodny, przy rozmiarze 80 i fajnie trzyma. Wybralam rozmiar taki jak.mi ichni kalkulator pokazal i pasuje. No i trafilam na sprzedawce allegro z dostawą do paczkomatu za darmo i możliwością zwrotu.
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Mam model cara mia. Miekki z fiszbinem
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Ja opaski kupilam tańsze, ale też bardzo ładne. Jak będe na kompie to wkleje linki. A staniki polecam na codzień z h&m, są takie w dwupaku. A jak źle się dobierze rozmiar to zwrot tylko 3,95
|
|
#1445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sliweczko u nas krostki zniknęły ale ni jestem w stanie do końca powiedzieć oś czego ani nawet od czego powstały Zdarzyło mi sie zjeść mizerie i z dwa razy po jogurcie i ok ale po pomidorze wychodzą nabiał bede jadła ale z dużym umiarem i obserwacja
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie biustonosze umierają:/ i po domu chodze bez. Może nie będę miała cyckow do kolan zreszta nie są duże![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Sliweczko ja w domu chodzę w sportowych a na wyjscia kupilam z alles mama ten, który polecila juz Caryca
W przyszlym miesiacu kupię jeszcze jeden, tylko w moim rozmiarze nic sexi nie ma No i z finansami znowu dooopa. Monitor od peceta wysiadł i laptop męża umarł... Jak nie urok to sra**a Aniu ubieraj chociazby obcisla koszulkę bo i nieduze piersi mogą obwisnac do pępka. Tak mi powiedziala ostatnio ta brafitterka u której bylam
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
☠☠☠☠a co ma jednorazowa zapomoga... brak mi siły i słów. I jeszcze mam się udac do um złożyć wyjaśnia odnośnie zarobkow w 2014 roku. Chce mi się ryczec. Bede zakładać sportowy biustonosz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę w biustonoszu chodzić, a nawet spać.Piersi napełnione mlekiem mi wiszą i leje się z nich mleko, wiec musze chodzić w wkładkach. W tych z h&m piersi wyglądaja bardzo ładnie. Ale do spania się nie nadają-śpie w takich za 12 zł z chińczyka. Ania szkoda piersi, ubieraj coś, choćby sportowe staniki.
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Ja staniki kupiłam zwykłe ranie na allegro. Chyba motylek wrzucała linka. Tylko ja wiedziałam jaki mi rozmiar potrzeba bo miałam identyczny z 1 ciąży.
Aniu noś choć sportowy po domu. Ja też mam flaka, szpital mi rozregulował dbanie o siebie. Jeszcze muszę zadzwonić do mojej fizjoterapeutki by mi pokazała kolejne ćwiczenia. I muszę wrócić do mojej diety. Ale to chyba jak pan kolka sobie od nas pójdzie. |
|
|
|
#1451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nasze historie i zmagania z tym chorym systemem powinni w tv pokazac
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
OPASKI http://allegro.pl/listing/user/listi...&us_id=2379687
Rozmiar stanika prosto wymierzyć. Mierzy się obwód pod biustem i w najszerszym miejscu. I na stronie np h&m jest tabela i dopasowuje sie rozmiar.
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
HAneczka pisalas o ulewaniu. My ze starszym synkiem meczylismy się strasznie. Chlustalo non stop. I non stop przebieralismy siebie i jego. Próbowalismy tutejsze zagestniki do mleka i nic nie dały.
Chyba Cię nie pociesze ale powiem szczerze, że zaczęło przechodzić jak zaczęliśmy rozszerzać dietę czyli wprowadzac stałe pokarmy. Być może to przypadek i po prostu dojrzal układ pokarmowy ale wtedy ulewal coraz mniej i w końcu minęło. Młodszy parę razy chlusnal, czasem uleje ale na szczęście nie ma tak mocno jak starszy brat. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
mama alles polecam staniki. Nosiłam je też w ciąży. Bardzo wygodne i cenowo przystępne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1456 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63859151]Aniu z tym.placzem przez sen to normalne. Dorosli też tak mają, tylko tego nie pamiętamy.[/QUOTE]
Tz mi mówi, że czasem bardzo marudze przez sen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kanwa specjalnie wzięłam wiekszy rozmiar biorąc pod uwagę czas przesyłki z Chin ![]() hihi ![]() Uczę dalej psa chodzić przy wózku, dużo cierpliwości mnie to kosztuje ![]() Od 12-jesteśmy na dworze 1.45 spaceru po osiedlowych drogach takich pobocznych lekko polnych Chmurzy się i nawet lekko kropi, ale nie jest zimno więc folie wrzucilam i spacer udany edit. Slonce przebija się przez chmury ![]() Tz na szloleniu z,pracy do 18 :/ Sliweczko ja w zabobonny typu że ktoś rzucił czar, czy za bardzo się patrzył i chwalil dziecko nie wierzę jakoś nie jestem przesadna. Pochodzę z małej wioski na wschodzie PL ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha od porodu non stop chodzę w sportowym i jak parę dni temu ubrałam normalny to myślałam ze się wsciekbe. Uwieral mnie z każdej strony. A karmnik mam z Melisy i z Anity. Ja ogólnie uwielbiam staniki z Anity Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Soffinko cieszę się, że u Ignasia krostki zniknęły! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze się odwolasz? Dziwne, że nawet becikowe wstrzymali... Chora sytuacja.Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też krostki prawdopodobnie po pomidorach z działki.
Madziu ucz pieska ucz ![]() Zazdroszczę Wam spokojnych spacerów z wózkami. U mnie to jeden wielki ryk prawie cały czas Mogłabym całe dnie spacerować gdyby mi dziecko współpracowałoAniu współczuję kolejnych problemów Przykre to że nie z Twojej winy masz tyle na głowie.A Majeczka super trzyma główkę![]() Motylku śliczne te opaski.Chcialabym wszystkie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- zabciajs a te opaski ładnie przylegają do główki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Ropienie oczek u nas samo przeszło. Przemywałam często solą fizjologiczną. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1461 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tych staniuków z hm nieznosiłam, sprzedałam je bardzo szybko., Na stojąco ok ale jak karmiłam na leżąco to stanik był wszędzie tylko nie na cyckach. Jak dla mnie najlepszy biedronkowy. Mam niestety tylko jeden i na okrągło prany, więcej razy ich już w biedronce nie widziałam. Z alles mama tym razem skusze sie na stanik, ale nie chciałam usztywnianego i jakos nie umialam ostatnio nic dla siebie znaleźc. |
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to młodziutka suczka potrzebujaca ruchu. Żal, żeby w mieszkaniu sama pozostawała ![]() Ty swoją zabierasz na spacery z Idka? U Nas przemywanie sola fizjologiczna usuwa jedynie nagromadzona rope :/ Aniu bardzo mi przykro z powodu wstrzymania świadczeń socjalnych ![]() Miałaś jakąś skomplikowaną syt finansowo-zawodowa w 2014 r że musisz się z zarobków tłumaczyć? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1463 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłyśmy wczoraj z Basia u tego chirurga, przepukliny prawie nie ma,ale ma przyklejony plasterek,a w zasadzie to plaster na pół brzucha, bo coś tam się rozeszło i żeby ładnie kiedyś wyglądało. Ma mieć ten plaster 12 dni,2 dni przerwy i znów mamy przyjechać na przyklejanie [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63849076] rozumiem Cie doskonale... Haneczka dziękuję że pytasz wezidelko już nie krwawi, jest jeszcze trochę zaczerwienione ale wygląda to.dobrze Trzymam kciuki za oczko, oby już nie ropialo! ![]() Powiem wam szczerze że jak słyszę takiw rzeczy jak o tym że ktoś kogoś urzekl, czy inne zabobony to mnie krew zalewa... Ale dzisiaj już byłam tak zmęczona tym płaczem że bylabym w stanie to.uwierzyć. I gdyby mi.ktoś powiedział że mam wykąpać dziecko w wodzie święconej bo to.pomoże-zrobilabym tak Wszystko, tylko nie ten płacz. To nie jest zwykly.placz jak marudzenie, czy o.jedzonko. Hania wrzeszczy tak, że sąsiad ktory mieszka 20m dalej dzisiaj mi powiedział, że słyszą ją nawet w domu! Płacze tak, jakbyśmy ją olali i.zostawili nakarmiona, przewinieta, kupy poszły, ja na diecie wiec nic jej nie moglo zaszkodzić. Uspokaja się u mnie na rękach na chwilę, u reszty ryk straszny.Kompletnie nie wiem co to ma.być po kąpieli ładnie zasnela, na szczęścieWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Dzanet,współczuję,w ogóle współczuję wszystkim Dziewczynom,których dzieci tak płaczą:-( jak moja tak na początku ryczala to kladlam ją sobie na brzuchu i ruszalam nią góra dół i zasypiala Cytat:
|
||
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zdziwiona ze mam coś wyjaśniać jak wszystko bylo ok przy składaniu wniosku :^
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1466 | |
|
Zadomowienie
|
I
Cytat:
Basia na noc ma body z długim rękawem,a w dzień jak gorąco to albo body krótki rękaw albo sukienka
|
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania jak ciepło to body z,krótkim rekawkiem, rampeesy (fajna rzecz bo szybko się ubiera) albo sukienki właśnie Dziś u Nas 22stop także w porownaniu do wczoraj przeskok totalny My dalej na dworze, ale powoli zawijamy się do mieszkania bo sama robię się głodna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem to tym razem uslysze. Z zusu dostalam informacje na pue ze w mojej sprawie jest postępowanie i do 60 dni dostane jakąś odpowiedz... padlam 60 dni.
Tak sobie myślę co by było gdybym była samotna matka ciekawe za co bym dziecku pieluchy kupila itp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście 60 dni pracujących. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.

. Z bioder spadlo 5 cm. Uda dalej nic. Jutro musze się zważyć. 

I jaką ma bujną fryzurkę! Zazdrościmy razem z łysiutkim Ignasiem

☠☠☠☠a co ma jednorazowa zapomoga... brak mi siły i słów. I jeszcze mam się udac do um złożyć wyjaśnia odnośnie zarobkow w 2014 roku. Chce mi się ryczec. 

u nas dziś ok. Od 2 dni nie daje mojemu dziecku nic. Ani enzymu ani espumisanu i co? ? I NIC się nie zmieniło. Bąki dalej idą z płaczem i jest prężnie, ale to trzeba chyba poczekać jak mu tam wszystko się ułoży. Koperek nic nie pomógł, więc nie będę go dopajać.
rozumiem Cie doskonale...
wezidelko już nie krwawi, jest jeszcze trochę zaczerwienione ale wygląda to.dobrze 
Wszystko, tylko nie ten płacz. To nie jest zwykly.placz jak marudzenie, czy o.jedzonko. Hania wrzeszczy tak, że sąsiad ktory mieszka 20m dalej dzisiaj mi powiedział, że słyszą ją nawet w domu! Płacze tak, jakbyśmy ją olali i.zostawili