![]() |
#1441 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Matka odciąga mleczko, a dziecięcia się uśpiły :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Alez mnie wkurza ten odstający flakowaty brzuch
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Dajesz czadu z mlekiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zadomowienie
|
Sliweczka ja kupiłam z alles mama. Na allegro mają je taniej niz w sklepie int. Jest wygodny, przy rozmiarze 80 i fajnie trzyma. Wybralam rozmiar taki jak.mi ichni kalkulator pokazal i pasuje. No i trafilam na sprzedawce allegro z dostawą do paczkomatu za darmo i możliwością zwrotu.
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Mam model cara mia. Miekki z fiszbinem
#1444 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Ja opaski kupilam tańsze, ale też bardzo ładne. Jak będe na kompie to wkleje linki. A staniki polecam na codzień z h&m, są takie w dwupaku. A jak źle się dobierze rozmiar to zwrot tylko 3,95 ![]()
![]() |
#1445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sliweczko u nas krostki zniknęły ale ni jestem w stanie do końca powiedzieć oś czego ani nawet od czego powstały Zdarzyło mi sie zjeść mizerie i z dwa razy po jogurcie i ok ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie biustonosze umierają:/ i po domu chodze bez. Może nie będę miała cyckow do kolan ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Sliweczko ja w domu chodzę w sportowych a na wyjscia kupilam z alles mama ten, który polecila juz Caryca
![]() W przyszlym miesiacu kupię jeszcze jeden, tylko w moim rozmiarze nic sexi nie ma ![]() No i z finansami znowu dooopa. Monitor od peceta wysiadł i laptop męża umarł... Jak nie urok to sra**a ![]() Aniu ubieraj chociazby obcisla koszulkę bo i nieduze piersi mogą obwisnac do pępka. Tak mi powiedziala ostatnio ta brafitterka u której bylam ![]()
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bede zakładać sportowy biustonosz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę w biustonoszu chodzić, a nawet spać.Piersi napełnione mlekiem mi wiszą i leje się z nich mleko, wiec musze chodzić w wkładkach. W tych z h&m piersi wyglądaja bardzo ładnie. Ale do spania się nie nadają-śpie w takich za 12 zł z chińczyka. Ania szkoda piersi, ubieraj coś, choćby sportowe staniki.
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
Ja staniki kupiłam zwykłe ranie na allegro. Chyba motylek wrzucała linka. Tylko ja wiedziałam jaki mi rozmiar potrzeba bo miałam identyczny z 1 ciąży.
Aniu noś choć sportowy po domu. Ja też mam flaka, szpital mi rozregulował dbanie o siebie. Jeszcze muszę zadzwonić do mojej fizjoterapeutki by mi pokazała kolejne ćwiczenia. I muszę wrócić do mojej diety. Ale to chyba jak pan kolka sobie od nas pójdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
OPASKI http://allegro.pl/listing/user/listi...&us_id=2379687
Rozmiar stanika prosto wymierzyć. Mierzy się obwód pod biustem i w najszerszym miejscu. I na stronie np h&m jest tabela i dopasowuje sie rozmiar.
![]() |
#1453 | |
Zakorzenienie
|
HAneczka pisalas o ulewaniu. My ze starszym synkiem meczylismy się strasznie. Chlustalo non stop. I non stop przebieralismy siebie i jego. Próbowalismy tutejsze zagestniki do mleka i nic nie dały.
Chyba Cię nie pociesze ale powiem szczerze, że zaczęło przechodzić jak zaczęliśmy rozszerzać dietę czyli wprowadzac stałe pokarmy. Być może to przypadek i po prostu dojrzal układ pokarmowy ale wtedy ulewal coraz mniej i w końcu minęło. Młodszy parę razy chlusnal, czasem uleje ale na szczęście nie ma tak mocno jak starszy brat. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
mama alles polecam staniki. Nosiłam je też w ciąży. Bardzo wygodne i cenowo przystępne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | |||
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63859151]Aniu z tym.placzem przez sen to normalne. Dorosli też tak mają, tylko tego nie pamiętamy.[/QUOTE]
Tz mi mówi, że czasem bardzo marudze przez sen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kanwa specjalnie wzięłam wiekszy rozmiar biorąc pod uwagę czas przesyłki z Chin ![]() ![]() ![]() Uczę dalej psa chodzić przy wózku, dużo cierpliwości mnie to kosztuje ![]() Od 12-jesteśmy na dworze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tz na szloleniu z,pracy do 18 :/ Sliweczko ja w zabobonny typu że ktoś rzucił czar, czy za bardzo się patrzył i chwalil dziecko nie wierzę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha od porodu non stop chodzę w sportowym i jak parę dni temu ubrałam normalny to myślałam ze się wsciekbe. Uwieral mnie z każdej strony. A karmnik mam z Melisy i z Anity. Ja ogólnie uwielbiam staniki z Anity Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Soffinko cieszę się, że u Ignasia krostki zniknęły! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1459 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
U nas też krostki prawdopodobnie po pomidorach z działki.
Madziu ucz pieska ucz ![]() Zazdroszczę Wam spokojnych spacerów z wózkami. U mnie to jeden wielki ryk prawie cały czas ![]() Aniu współczuję kolejnych problemów ![]() ![]() Motylku śliczne te opaski.Chcialabym wszystkie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- zabciajs a te opaski ładnie przylegają do główki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Ropienie oczek u nas samo przeszło. Przemywałam często solą fizjologiczną. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A tych staniuków z hm nieznosiłam, sprzedałam je bardzo szybko., Na stojąco ok ale jak karmiłam na leżąco to stanik był wszędzie tylko nie na cyckach. Jak dla mnie najlepszy biedronkowy. Mam niestety tylko jeden i na okrągło prany, więcej razy ich już w biedronce nie widziałam. Z alles mama tym razem skusze sie na stanik, ale nie chciałam usztywnianego i jakos nie umialam ostatnio nic dla siebie znaleźc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty swoją zabierasz na spacery z Idka? U Nas przemywanie sola fizjologiczna usuwa jedynie nagromadzona rope :/ Aniu bardzo mi przykro z powodu wstrzymania świadczeń socjalnych ![]() Miałaś jakąś skomplikowaną syt finansowo-zawodowa w 2014 r że musisz się z zarobków tłumaczyć? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1463 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłyśmy wczoraj z Basia u tego chirurga, przepukliny prawie nie ma,ale ma przyklejony plasterek,a w zasadzie to plaster na pół brzucha, bo coś tam się rozeszło i żeby ładnie kiedyś wyglądało. Ma mieć ten plaster 12 dni,2 dni przerwy i znów mamy przyjechać na przyklejanie [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63849076] ![]() ![]() Haneczka dziękuję że pytasz ![]() Trzymam kciuki za oczko, oby już nie ropialo! ![]() Powiem wam szczerze że jak słyszę takiw rzeczy jak o tym że ktoś kogoś urzekl, czy inne zabobony to mnie krew zalewa... Ale dzisiaj już byłam tak zmęczona tym płaczem że bylabym w stanie to.uwierzyć. I gdyby mi.ktoś powiedział że mam wykąpać dziecko w wodzie święconej bo to.pomoże-zrobilabym tak ![]() ![]() Kompletnie nie wiem co to ma.być ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Dzanet,współczuję,w ogóle współczuję wszystkim Dziewczynom,których dzieci tak płaczą:-( jak moja tak na początku ryczala to kladlam ją sobie na brzuchu i ruszalam nią góra dół i zasypiala ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Jestem zdziwiona ze mam coś wyjaśniać jak wszystko bylo ok przy składaniu wniosku :^
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Zadomowienie
|
I
Cytat:
Basia na noc ma body z długim rękawem,a w dzień jak gorąco to albo body krótki rękaw albo sukienka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania jak ciepło to body z,krótkim rekawkiem, rampeesy (fajna rzecz bo szybko się ubiera) albo sukienki właśnie ![]() Dziś u Nas 22stop także w porownaniu do wczoraj przeskok totalny ![]() My dalej na dworze, ale powoli zawijamy się do mieszkania bo sama robię się głodna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem to tym razem uslysze. Z zusu dostalam informacje na pue ze w mojej sprawie jest postępowanie i do 60 dni dostane jakąś odpowiedz... padlam 60 dni.
Tak sobie myślę co by było gdybym była samotna matka ciekawe za co bym dziecku pieluchy kupila itp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście 60 dni pracujących. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.