Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ewa Chodakowska czas start!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-08, 08:33   #17
camillie
Wtajemniczenie

Dot.: Ewa Chodakowska czas start!

Cytat:
Napisane przez milag92 Pokaż wiadomość

Co do ćwiczeń z którymi mam problem. Jest takie jedno, a w sumie nawet kombinacja ćwiczeń z leżeniem na brzuchu. Niestety nie pamiętam, z której to jest płyty ale: podczas leżenia na brzuchu unosimy nogi tak aby uda były oderwana od maty i np utrzymujemy tą pozycję, odwodzimy i przywodzimy nogi do siebie. Jak patrzę jak wysoko Chodakowska unosi te nogi to myślę sobie NIGDY! Ja je ledwo odrywam od ziemi nie mówiąc już o oderwaniu chociaż części uda. Dla mnie to jest nie do przejścia... No i deska ze schodzeniem na łokcie, moje ręce tego nie wytrzymują.
co do ćwiczeń na brzuchu: w Skalpelu był taki zestaw chyba, gdzie na brzuchu podnosiło się nogi do góry i machało albo cośtam nimi robiło. Na początku miałam dokładnie takie same odczucia co Ty że nigdy tak nie podniose, bo nie mogłąm nawet oderwać ud od podłogi. Ale po kilku miesiącach robienia skalpela zaczęło wychodzić myślę, że to kwestia wytrenowania. Po pewnym czasie każde ćwiczenie bedzie wykonalne
a pompek do tej pory nie umiem
ogólnie zauwazylam ze mam problemy z jednym nadgarstkiem, nie jestem w stanie na nim ustać i nawet zbyt mocne ugięcie go do 90* sprawia ból
camillie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując