![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ewa Chodakowska czas start!
Hejka dziewczyny!
![]() Co i jak często ćwiczycie z Ewką? Jak wasze efekty? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ewa Chodakowska czas start!
Ćwiczę 4 razy w tyg, czasem 5 efekty są mega
![]() ale ciągle na tych starych treningach, muszę w końcu kupić nowy
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja kiedyś ćwiczyłam skalpel i ja widziałam efekt już po 1,5 tygodnia + lepiej się czułam ze sobą. Czas chyba wrócić do ćwiczeń
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tylko nie zapominaj o trzymaniu diety, bo same treningi bez diety nie dadzą zbyt wiele
CIEKAWY BLOG O ODCHUDZANIU Edytowane przez graczocholiczka Czas edycji: 2016-09-25 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ja z Chodakowską mam taki problem, że nienawidzę jej ćwiczeń ze skakaniem. Efekty można osiągnąć i bez skakania jak kózka dlatego z treningów Ewki korzystam z secretu i skalpela. Staram się do każdego treningu wrzucić coś od niej, na pewno minimum 3 razy w tygodniu jakieś ćwiczenia.
Ciężko mi oceniać efekty bo mieszam treningi Chodakowskiej, Mel B i Gackiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ćwiczyłam skalpela przez trzy miesiące po porodzie. Efekty były piękne, ciało nabrało sprężystości. Ćwiczyłam 4 razy w tygodniu plus dwa razy bieganie ok. 6 km. Żałuje że przestałam ćwiczyć, bo po miesiącu miałam 4 cm mniej w talii, i po 2 w udach. Moja motywacja na ćwiczenia przyjdzie po gorącym lecie, jak co roku. Pozdrawiam, wszystkich wytrwałych w ćwiczeniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja 3-4 lata temu widziałam mega efekty po miesiącu ćwiczeń, a ćwiczyłam 3x w tygodniu, ale co drugi dzień biegałam. Co mnie najbardziej cieszyło - cellulit faktycznie zniknął z ud
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Może i ja się zbiorę...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hej, ja cwicze z Ewką wszystkie treningi naprzemiennie
![]() czekam teraz na plyte rewolucja i tę dla kobiet w ciazy ( chociaz w ciazy nie jestem ale na jakis ciezszy dzien bedzie ;P) Ogolnie cwicze z Nia juz dlugo ale oczywiscie nieregularnie ![]() ![]() Od ponad tygodnia wstaje o 6 i cwicze przed praca ;P tak wiem, sama jestem w szoku ze to robie ale po prostu wieczorami jak juz wracam do domu to nie mam ochoty ani sily na fikanie z Chodakowska ;P Jak Wam idzie ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie mam nic do Chodakowskiej, ale bardziej niż ten fitness wyzwania polecam po prostu wkręcić się w bieganie 4-5x w tygodniu po 5 kilometrów. Efekty widać po 2 tygodniach! Tylko nie podjadać przy tym więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dajesz! Jak mi sie nie chce, to pytam sama siebie, czy kiedykolwiek po treningu zalowalam, ze trenowalam. Odpowiedz brzmi: nie, wiec co tu sie zastanawiac? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Gackiej, to ja wymiekam, nie moge jej sluchac ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Efekty? -6kg w 2 miesiace. Stosuje diete "mniej zrec", omijam fast foody, slodycze, napoje gazowane, bialy ryz i produkty maczne. Jem na sniadanie owsianke/jeczmienianke/jakies-inne-zboza-na-mleku, a w ciagu dnia warzywa, owoce i bialka. Cwiczenia: w czerwcu chodzilam na silownie, tak jak zwykle od kwietnia 2015 (niestety silka bez diety nic dla mnie nie robila), a Chodakowska "odkopalam" ok.18.06. cwicze tak czesto jak dam rade, czasem 4 razy w tygodniu, czasem codziennie. Staram sie byc aktywna rowniez w ciagu dnia. Dzis np. po treningu bylam na 3km spacerze z psem i wycieczce rowerowej.
Zapuszczam włosy ![]() 28cm (04.05.14), 30 (03.06.14) 31,5 (30.06.) 32 (30.07) 33,5 (30.08.), 35 (15.11.), 41 (4.04.15) 45 (29.09), 51 (05.16.) cel: 31-35-40-45-50-.. osiagniety! ![]() Denko 2016 suma: 0/157 ![]() ![]() Recrea 5%-28.09. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
ja też ćwiczę z Ewą
![]() Na początku Bikini, a ostatnio kupiłam sobie Rewolucje i jestem zachwycona ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() ja mam więcej siły na ćwiczenia rano, ale za to mniej chęci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() Dlaczam sie do Was! Zaczelam cwiczyc z Ewka w polowie maja, a od poczatku czerwca mam te jej diete z bebio.pl Na poczatku nie moglam przejsc przez caly Skalpel, a teraz go na luzka robie, mieszam do z Ekstra Figura i treningami z Fitnessblender.com Od niedawna do swoich zmagan dodalam takze Turbo spalanie. Jak silowo daje mu rade bez problemu, to kondycja u mnie siada, robie duzo przerw bo jestem zasapana. Ale wierze, ze to sie poprawi ![]() Odkad zaczelam diete i cwiczenia schudlam 6 kg, najwiecej cm spadlo mi z talii i brzucha ( ale nigdy nie mialam z nim problemow, zawsze mialam plaski). Najgorzej jak wiadomo ida nogi, uda, biodra..mam dopiero po 1-2 cm na minusie. Ale za to wyglad mojego ciala sie baardzo zmienil. skora jest ladniejsza, napieta, celulit sie znacznie zmniejszyl. Tylek zmienil krztalt i nieco sie podniosl. Czytalam wkasnie na wizazu inny watek dot. cwiczen Ewy- bardzo duzo tam hejtu a takze opinii, ze te programy nic nie daja. Ze strony osoby, ktora nigdy nie cwiczyla w zyciu, miala BMI na pogranicziu z nadwaga...to moge powiedziec ze zmiany zauwazylam juz po kilku tygodniach w wygladzie ciala. Jestem na razie zadowolona z efektow, nie spodziewalam sie szczuplej sylwetki po 3 miesiacach. Cierpliwie czekam, az systematyczna praca osiagne moje wymarzone efekty. Macie jakies cwiczenia ktore Wam sprawiaja trudnosci? Ja nie moge przejsc przez ten plank boczny i nigdy go nie umiem do konca zrobic ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Co do ćwiczeń z którymi mam problem. Jest takie jedno, a w sumie nawet kombinacja ćwiczeń z leżeniem na brzuchu. Niestety nie pamiętam, z której to jest płyty ale: podczas leżenia na brzuchu unosimy nogi tak aby uda były oderwana od maty i np utrzymujemy tą pozycję, odwodzimy i przywodzimy nogi do siebie. Jak patrzę jak wysoko Chodakowska unosi te nogi to myślę sobie NIGDY! Ja je ledwo odrywam od ziemi nie mówiąc już o oderwaniu chociaż części uda. Dla mnie to jest nie do przejścia... No i deska ze schodzeniem na łokcie, moje ręce tego nie wytrzymują. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a pompek do tej pory nie umiem ![]() ogólnie zauwazylam ze mam problemy z jednym nadgarstkiem, nie jestem w stanie na nim ustać i nawet zbyt mocne ugięcie go do 90* sprawia ból ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Hej, dołączam do was dziewczyny!
![]() Ja z Ewą co jakiś czas coś tam próbuję już prawie 2 lata. Niestety mam ogromną wadę zwaną "słomianym zapałem" ![]() ![]() Teraz już drugi dzień mojego kolejnego powrotu do ćwiczeń ![]() Czasami zaglądałam też na Fitness Blender dla urozmaicenia. Ostatnio dodatkowo zaczęłam uprawiać jogę ![]() Ale macie może jakieś fajne programy treningowe do polecenia? Na razie podoba mi się Secret, mam zamiar jeszcze spróbować Bikini, no ale po dłuższym czasie idzie oszaleć ćwicząc non stop to samo ![]() Edytowane przez BurczyBrzuch Czas edycji: 2016-08-09 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisz tu koniecznie, jak bedziesz miala ochote zrezygnowac z cwiczen, bedziemy sie wspierac wspolnie! ![]() Ja bardzo lubie ekstra figure, ale tez mnie powoli zaczynaja te treniningi nudzic...musze to zaczac czyms urozmaiwcac.
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja nie próbowałam wszystkich treningów, jedyny przerobiony od deski do deski to Skalpel. Innych nie daję rady zrobić i nie sprawia mi to przyjemności. Ze Skalpelem sobie całkiem dobrze radzę, ale jeszcze nie na tyle, żeby się nie spocić i nie zmęczyć
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio ćwiczyłam bikini, rewolucję i sukces i po ćwiczeniach cardio źle się czuję. Robię się słaba, a mój organizm ma problem, żeby wrócić z powrotem na "wolniejsze obroty"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czasami mamy w życiu słabsze okresy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdarza się raz na jakiś czas słaby dzień, ale cały czas to nie. Tym bardziej, że programy Ewki nie są aż tak intensywne. A może ćwiczysz o jednej porze dnia? U mnie np. odpada bieganie rano na czczo bo jest mi zaraz słabo , może masz podobnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Ha, dzień trzeci zaliczony! Co prawda zrobiłam misz masz 6cio-minutówek Ewy, treningów Mel B i Natalii Gacki, ale najważniejsze, że nie wypadłam jeszcze z rytmu
![]() Powiedzcie mi, ile razy w tygodniu trenujecie? Wiadomo, że trzeba robić odpoczynek co jakiś czas... Muszę to jakoś tak rozplanować, żeby się nie rozleniwić ![]() Cytat:
Miałam kiedyś bardzo podobnie. Po treningach byłam bardzo słaba, kręciło mi się w głowie, serce waliło niemiłosiernie. Okazało się, że nie miało to nic wspólnego z ćwiczeniami, tylko to była jakaś dziwna choroba. Jeszcze ze dwa razy ją miałam. W najbardziej zaawansowanym stadium pokonanie pieszo jednego metra owocowało zadyszką, zawrotami głowy i palpitacjami serca. Zawsze zgłaszałam się z tym do lekarza, który przepisywał mi odpowiednie leki no i kategorycznie zabraniał wszelkiej aktywności fizycznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Zapuszczam włosy ![]() 28cm (04.05.14), 30 (03.06.14) 31,5 (30.06.) 32 (30.07) 33,5 (30.08.), 35 (15.11.), 41 (4.04.15) 45 (29.09), 51 (05.16.) cel: 31-35-40-45-50-.. osiagniety! ![]() Denko 2016 suma: 0/157 ![]() ![]() Recrea 5%-28.09. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kupuje któraś z Was BeActive? Podobno nowy numer dostępny jest też z treningiem Bikini, ale ja nie mogłam go znaleźć. Ma któraś? W jakiej jest cenie?
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
ja dziś i wczoraj z Rewolucją
![]() ![]() ćwiczy któraś z Was z Reewolucją? Robicie wszystkie treningi czy wybieracie na konkretne partie ciała? Ja wybieram z reguły 2,3,4 (uda, brzuch i oponka) + rozgrzewka i rozciąganie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Zauważyłam następujący efekt: po jakimś czasie cały program robiłam bezproblemowo i z przyjemnością. Spokojnie mogłam przerzucić się na inne. Uważam, że to już jest dość satysfakcjonujący wyczyn! ![]() Co do magazynu - wydaje mi się, że trzeba jeszcze z tydzień poczekać i powinien być w Empiku. Poprzedni numer mają, to i ten w końcu się pojawi. Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez BurczyBrzuch Czas edycji: 2016-08-10 o 22:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Kupiłam rewolucję i robiłam kilka razy, ale na pewno nie całość raczej 2 zestawy. Dam temu treningowi jeszcze szansę, ale tak jak wspominałam już wcześniej - kozica ze mnie żadna, skakać nie lubię. Mimo, że w części wersji podstawowych nie trzeba skakać to i tak jest sporo ćwiczeń w których i w podstawowej trzeba się na skakać jak głupia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.