Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-11, 10:24   #4211
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowe 2017

Cytat:
Napisane przez muffi24 Pokaż wiadomość
Patrzcie co mam
Świetne

Cytat:
Napisane przez chupacabra88 Pokaż wiadomość
ja też mam takie bóle, kochana ja o wakacjach narazie nie myślę, leżę, odpoczywam, biorę leki a nadal mam skurcze... prawdopodobnie pojedziemy za rok gdzieś z młodym już.
A co lekarz na te Twoje skurcze?

Cytat:
Napisane przez wild_girl1 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam do Was pytanko... Wczoraj jak co wieczór wkładałam sobie luteile dopochwową i wczoraj wyczułam ujście szyjki macicy... Jeszcze przedwczoraj nie było ono wyczowalne ...
Czy Wy też czujecie to ujście czy macie je jednak wyżej? Troszke sie zaniepokoiłam
Szyjka też zmienia położenie. Jeśli Cię to niepokoi, zapytaj lekarza. Ja nie grzebię bez potrzeby, bo po ostatnim ataku paniki rzeczywiście szyjka się skróciła. Sama nie zmierzysz szyjki i raczej nie oszacujesz rozwarcia - a to są bardziej niepokojące rzeczy niż zmiana położenia szyjki.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64027381]Kurde, od kilku godzin boli mnie brzuch nisko jakoś dziwnie, takie kłucie jakby za kością łonową, dosyć bolesne... Boli kilka razy, potem trochę spokoju i znowu, też tak macie czy powinnam się martwić...?[/QUOTE]
Magnez trochę wycisza te skurcze.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64012901]
My dzisiaj zabraliśmy Bąbelka nad małe dzikie jeziorko na piknik, było cudownie spokojnie
A te ciążowe spodnie, przez to, że są inaczej szyte, mam ciągle wrażenie, że mi zjeżdżają z tyłka, muszę się przyzwyczaić [/QUOTE]
Relaksujecie się
U mnie cały czas zjeżdżały, ale byłam za to wniebowzięta, że nic nie obciska

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
Mamy wózek, łóżeczko z materacem i stojak na wanienkę! Odkupiliśmy od sąsiadki za 500 zł komplet.
Wózek nie jest spełnieniem marzeń, ale jest bardzo zadbany, ma duże pompowane koła i piankowe na wymianę, dobrze amortyzowany. Także za taką cenę jest super. To któryś model z baby merc, możliwe że już nieprodukowany.
Wow, okazja życia

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Już po wszystko super, pomiary prawidłowe, zmierzył obwód główki, brzuszka, długość kości udowej, wymiar dwuciemieniowy i waży 148g płci jeszcze nie znamy, nie chciał lekarz powiedzieć dopiero jak będzie pewny to powie czyli na następnym usg a to dopiero w 24tc, i podejrzewam dziewczynkę bo jeżeli jeszcze nie chce powiedzieć to wszystko możliwe nie wiem jak tyle wytrzymam
Gratulacje Wagowo mi bardziej zapowiada dziewczynkę, więc może Twoje przeczucia są trafne.

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Świetne wymiary, brawo za wizytę
U mnie 50% dziewczynka, bo pępowina zasłania krocze. Jak usłyszałam to, to myślałam, że padnę. Bez badania to wiedziałam
Trafność jak u Wróżbity Macieja

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;64038166]Dzisiaj wizyta, więc od rana chodzę niespokojna Do tego nadal czekam na konkretne ruchy i się martwię czy wszystko jest ok [/QUOTE]
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez cicha1990 Pokaż wiadomość
[IMG][/IMG]Czesc jestem Gabrysia! wygladam jeszcze jak ufoludek 15t6d ale i tak rodzice bardzo mnie kochaja Pan dr zauwazyl cos na serduszku ale powiedzial zeby sie nie martwic bo poki co nie jest to bardzo grozne i do obserwacji dalej wiec o..
Cześć Piękna Wiele z tych wad znika w trakcie ciązy.

Wczoraj miały przyjść do mnie 2 sukienki ciążowe na wesela (zamawiałam z Asos Maternity). Niestety sklep pomylił się przy wysyłce i tylko jedna była ciążowa - druga - nieciążowa, to na szczuplaczka. Z tej pierwszej jestem całkiem zadowolona, ładnie leży. Świetna jakość

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora