2016-08-11, 10:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017
Cytat:
Napisane przez muffi24
Patrzcie co mam 
|
Świetne 
Cytat:
Napisane przez chupacabra88
ja też mam takie bóle, kochana ja o wakacjach narazie nie myślę, leżę, odpoczywam, biorę leki a nadal mam skurcze... prawdopodobnie pojedziemy za rok gdzieś z młodym już.
|
A co lekarz na te Twoje skurcze?
Cytat:
Napisane przez wild_girl1
dziewczyny mam do Was pytanko... Wczoraj jak co wieczór wkładałam sobie luteile dopochwową i wczoraj wyczułam ujście szyjki macicy... Jeszcze przedwczoraj nie było ono wyczowalne ...
Czy Wy też czujecie to ujście czy macie je jednak wyżej? Troszke sie zaniepokoiłam 
|
Szyjka też zmienia położenie. Jeśli Cię to niepokoi, zapytaj lekarza. Ja nie grzebię bez potrzeby, bo po ostatnim ataku paniki rzeczywiście szyjka się skróciła. Sama nie zmierzysz szyjki i raczej nie oszacujesz rozwarcia - a to są bardziej niepokojące rzeczy niż zmiana położenia szyjki.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64027381]Kurde, od kilku godzin boli mnie brzuch nisko jakoś dziwnie, takie kłucie jakby za kością łonową, dosyć bolesne... Boli kilka razy, potem trochę spokoju i znowu, też tak macie czy powinnam się martwić...?[/QUOTE]
Magnez trochę wycisza te skurcze.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64012901]
My dzisiaj zabraliśmy Bąbelka nad małe dzikie jeziorko na piknik, było cudownie spokojnie 
A te ciążowe spodnie, przez to, że są inaczej szyte, mam ciągle wrażenie, że mi zjeżdżają z tyłka, muszę się przyzwyczaić [/QUOTE]
Relaksujecie się 
U mnie cały czas zjeżdżały, ale byłam za to wniebowzięta, że nic nie obciska 
Cytat:
Napisane przez NiEBiE
Mamy wózek, łóżeczko z materacem i stojak na wanienkę! Odkupiliśmy od sąsiadki za 500 zł komplet.
Wózek nie jest spełnieniem marzeń, ale jest bardzo zadbany, ma duże pompowane koła i piankowe na wymianę, dobrze amortyzowany. Także za taką cenę jest super. To któryś model z baby merc, możliwe że już nieprodukowany.
|
Wow, okazja życia 
Cytat:
Napisane przez Lidka99
Już po  wszystko super, pomiary prawidłowe, zmierzył obwód główki, brzuszka, długość kości udowej, wymiar dwuciemieniowy i waży 148g  płci jeszcze nie znamy, nie chciał lekarz powiedzieć dopiero jak będzie pewny to powie czyli na następnym usg a to dopiero w 24tc, i podejrzewam dziewczynkę bo jeżeli jeszcze nie chce powiedzieć to wszystko możliwe  nie wiem jak tyle wytrzymam 
|
Gratulacje Wagowo mi bardziej zapowiada dziewczynkę, więc może Twoje przeczucia są trafne.
Cytat:
Napisane przez surka
Świetne wymiary, brawo za wizytę 
U mnie 50% dziewczynka, bo pępowina zasłania krocze. Jak usłyszałam to, to myślałam, że padnę. Bez badania to wiedziałam 
|
Trafność jak u Wróżbity Macieja 
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;64038166]Dzisiaj wizyta, więc od rana chodzę niespokojna Do tego nadal czekam na konkretne ruchy i się martwię czy wszystko jest ok [/QUOTE]
Powodzenia 
Cytat:
Napisane przez cicha1990
[IMG][/IMG]Czesc jestem Gabrysia!  wygladam jeszcze jak ufoludek 15t6d ale i tak rodzice bardzo mnie kochaja  Pan dr zauwazyl cos na serduszku ale powiedzial zeby sie nie martwic bo poki co nie jest to bardzo grozne i do obserwacji dalej wiec o..
|
Cześć Piękna Wiele z tych wad znika w trakcie ciązy.
Wczoraj miały przyjść do mnie 2 sukienki ciążowe na wesela (zamawiałam z Asos Maternity). Niestety sklep pomylił się przy wysyłce i tylko jedna była ciążowa - druga - nieciążowa, to na szczuplaczka. Z tej pierwszej jestem całkiem zadowolona, ładnie leży. Świetna jakość 
|