Mamy styczniowe 2017 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-10, 12:36   #4171
chupacabra88
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowe 2017

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
Jest jeszcze opcja, że pracodawca zleci kontrolę dla ZUS. Wtedy ZUS ma chyba 48 godzin na wizytę. Wiem, bo u nas w pracy czasami zlecaliśmy.

Boli mnie brzuch, tak bardzo nisko. Taki ból troche jak na okres, ale głównie jakieś uciskanie nieprzyjemne...
ja też mam takie bóle, kochana ja o wakacjach narazie nie myślę, leżę, odpoczywam, biorę leki a nadal mam skurcze... prawdopodobnie pojedziemy za rok gdzieś z młodym już.

Cytat:
Napisane przez furjatka Pokaż wiadomość
Ja też zwłaszcza że ostatnio mam wrażenie że rośnie z dnia na dzień no, może niech się wstrzyma jeszcze dwa tygodnie z rozsadzeniem mnie bo się w sukienkę na wesele nie zmieszczę
Hahah a co ja mam powiedzieć. Jak się nie zmieszczę to do ślubu pójdę w worku :P

Cytat:
Napisane przez pequenina_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny! 3 super newsy!

1) TSH w normie! A miałam 0.02 :O

2) Chyba żadna z Was o tym jeszcze nie pisała, albo przeoczyłam, ale... mam mleko w cycku!! Co prawda jedna kropla tylko była, ale była! Do tego jeszcze z tego operowanego, w którym było podejrzenie, że przewody mlekowe się nie zrosną! <3 TŻ już oficjalnie mnie ochrzcił "krówką holenderską"...

3) Skompletowałam sobie nową ekipę do remontu Dziś przeprowadziłam casting Wybrałam tych, z którymi najlepiej się dogadywałam, którzy zwrócili moją uwagę na kwestię których nie przemyślałam (np. że brodzik będzie za nisko, a nawet jakby tak był, to szpara między sufitem a kabiną byłaby tak mała, że biorąc prysznic bym się udusiła... i znalazł genialne rozwiązanie, urzekł mnie gościu ). Łącznie 1 ekipa + 2 osobnych ludków. Tak ich finansowo ogarnęłam, że wyjdzie nawet taniej niż ta jedna poprzednia ekipa. Pisma oficjalne do byłej ekipy mam, adwokat zaangażowany, mam nadzieję, że pójdzie szybko i bezboleśnie z tym zwrotem zaliczki.... oby. Dodatkowym atutem takiego składu ekipy jest, że mogą pracować jednocześnie, jeden może zacząć wcześniej, a ta ekipa wchodzi za tydzień. W sumie: do 26.08 powinien być koniec, a do końca miesiąca powinniśmy uwinąć się z panelami i malowaniem. Czy to nie genialnie?!
łooooo siara tak szybko? super że tsha spadło. Trzymam kciuki za remont!

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Ja poproszę dziś o kciuki o 17.30 mam usg i może uda się podejrzeć kogo noszę w środku
Cytat:
Napisane przez wild_girl1 Pokaż wiadomość
Lidka ja też dzisiaj usg o 17.30 więc też prosze o kciukasy
Ja coś już czasem czuje, jakby leciutkie kopniaczki, chociaż licze na coś więcej z cycków nic nie leci... Ale to chyba za wcześnie jeszcze.
Trzymam laseczki ;-)

Żona - 27.08.2016 r.
Mama - styczeń 2017 r.
chupacabra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 13:41   #4172
surka
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mam do Was pytanko... Wczoraj jak co wieczór wkładałam sobie luteile dopochwową i wczoraj wyczułam ujście szyjki macicy... Jeszcze przedwczoraj nie było ono wyczowalne ...
Czy Wy też czujecie to ujście czy macie je jednak wyżej? Troszke sie zaniepokoiłam
Nie mam pojęcia, bo nic nie aplikowałam dopochowo, ale w sumie nie wiem, czy bym wiedziała, które to szyjka

Orlica Wkleiłam ten tekst niezłośliwie, bardziej w kontekście co to ta siara
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 14:03   #4173
muffi24
Zadomowienie

Patrzcie co mam

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
muffi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 14:15   #4174
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffi24 Pokaż wiadomość

Niebie wszystko bd dobrze Głowa na góry! Do 22 tc masz czas poczuć ruchy

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
To na kopniaczki spokojnie masz czas Przy pierwszej ciąży ruchy są odczuwalne przeważnie ok 20 tc. Są szczęściary, które szybciej, ja w 1 ciąży poczułam chyba nawet po 20 tc
No tak, ale już by się chciało czuć, zwłaszcza, że Wy czujecie.

Cytat:
dziewczyny mam do Was pytanko... Wczoraj jak co wieczór wkładałam sobie luteile dopochwową i wczoraj wyczułam ujście szyjki macicy... Jeszcze przedwczoraj nie było ono wyczowalne ...
Czy Wy też czujecie to ujście czy macie je jednak wyżej? Troszke sie zaniepokoiłam
Ja tam nie grzebię, więc nie wiem, ale też pewnie nie umiałabym rozpoznać.

Cytat:
Napisane przez chupacabra88 Pokaż wiadomość
ja też mam takie bóle, kochana ja o wakacjach narazie nie myślę, leżę, odpoczywam, biorę leki a nadal mam skurcze... prawdopodobnie pojedziemy za rok gdzieś z młodym już.
Rozumiem. Z drugiej strony chciałoby się spędzić ostatnie wakacje we dwoje - to moje marzenie. A tym bardziej, że we wrześniu wycieczki na Kretę i Korfu są strasznie tanie!

Mamy wózek, łóżeczko z materacem i stojak na wanienkę! Odkupiliśmy od sąsiadki za 500 zł komplet.
Wózek nie jest spełnieniem marzeń, ale jest bardzo zadbany, ma duże pompowane koła i piankowe na wymianę, dobrze amortyzowany. Także za taką cenę jest super. To któryś model z baby merc, możliwe że już nieprodukowany.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 14:27   #4175
surka
Zakorzenienie

muffi24 Koszulka? Fajna

Cytat:
Mamy wózek, łóżeczko z materacem i stojak na wanienkę! Odkupiliśmy od sąsiadki za 500 zł komplet.
Wózek nie jest spełnieniem marzeń, ale jest bardzo zadbany, ma duże pompowane koła i piankowe na wymianę, dobrze amortyzowany. Także za taką cenę jest super. To któryś model z baby merc, możliwe że już nieprodukowany.
Jak ci się wózek znudzi, to jeszcze przy spacerówce będziesz mogła zaszaleć
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 15:33   #4176
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pequenina_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny! 3 super newsy!
Wspaniale, że TSH w normie! Uważam, że świetnie się spisałaś z tą ekipą remontową Jestem pod wrażeniem i trzymam kciuki za efekty!

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63986271]1. Do progu dochodowego do becikowego liczy się nowy członek rodziny.[/QUOTE] Fajnie wiedzieć, dzięki!

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Witam sie dzis w 21 tc... Czas zaczal zapierniczac jak szalony.
Jedyne pocieszenie ze juz nie wymiotuje. Jedynie zostaly migreny i dzis znowu mnie cmi kopula
Wow, wow! Już 21! Kiedy masz połówkowe?

Cytat:
Ja poproszę dziś o kciuki o 17.30 mam usg i może uda się podejrzeć kogo noszę w środku
Trzymam wielkie kciuki!

Cytat:
2. U mnie nic nie leci, ale produkcję czuję już od jakiegoś czasu
A jakie to uczucie? Jak byś to opisała?

Cytat:
Wielkie kciuki! Daj znać po!

Cytat:
Patrzcie co mam
Ja zamawiałam ostatnio taką koszulkę mężowi, ale nie wybrałam tej z datą, bo co jeśli urodzę w grudniu?

Cytat:
Ale super! Olbrzymia oszczędność!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 16:17   #4177
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Nie mam pojęcia, bo nic nie aplikowałam dopochowo, ale w sumie nie wiem, czy bym wiedziała, które to szyjka

Orlica Wkleiłam ten tekst niezłośliwie, bardziej w kontekście co to ta siara
Wiem, ciążowa drażliwość i przeziębienie mi się włączyły, sorry
Muffi, to na zamówienie? Śliczna!
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-10, 16:30   #4178
pequenina_
Rozeznanie

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63986271]Super ze wreszcie ruszy się coś u ciebie z remontem.

Konsultowalam z endo niski wynik TSH I stwierdził że nic z nim nie robimy. W czwartek mam mieć powtorny wynik. ciekawe czy będzie wyższe...

BTW dzisiaj dzień wypłaty. Zerknelam na konto i od razu mi się humor poprawił [/QUOTE]

Tak, ja też z tym TSH nic nie robiłam, miałam tylko USG tarczycy i badania krwi pare razy, ale żadnych leków.

Ja ten dzień miałam już 2 dni temu, a następny dopiero za miesiąc

Cytat:

Super że wszystko się poukładało, moja siostra mówiła że jakoś w 25tc jej wyciekło troszkę mleka

Spokojnie ja też nie czuję nie martwmy się na zapas jeszcze zdąży nas skopać
Trzymam kciuki za USG!
A to mleko to tego naprawdę było jedna kropelka i nie, żeby ciekła, tylko ją zobaczyłam na sutku i jak "wycisnęłam" to wylazła na wierzch, że tak to opiszę :P Ale nie, że leciała, za mała była, starłam papierem Więcej się pojawić nie chciało, myślę, że to jednorazowy wybryk, ale jednak był :P
A ruchów jak nie było tak nie ma :P

Cytat:
Też trzymam kciuki, za obie!

Cytat:

Pequenina wczoraj też właśnie miałam mokrą plamkę na piżamie w okolicy piersi. Jakoś mi się toz niestety dobrze nie kojarzy bo po poronieniu walczyłam z mlekiem bo nie było kogo karmić... Pamiętam że właśnie w nocy się obudziłam a tu cała piżama i pół łóżka mokre
Ta moja mini kropelka by pewnie na piżamie nawet śladu nie zostawiła, zauważyłam ją "na żywo" :P

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mam koleżankę, która wraz z mężem żyje poniżej minimum socjalnego (oboje mają pracę i nie garną się do porządków). Warunki obrazowo przyrównać do niektórych domostw z "Dam i wieśniaczek" - łazienka w fatalnym stanie, umywalki brak, kuchnia brudna, w sypialni palety po węglu. Ona jest w ciaży, pracuje na zlecenie i skarży się na szefa. Mówi, że gdyby coś poszło nie tak, to pojdzie do sądu pracy - uznają jej to jako umowę o pracę. Ale nie zrobi, bo ma teraz więcej pieniążków. Po porodzie liczy już kasę, bo kosiniakowe, 500+ (będą żyli z pensji męża, a załapią się nawet przy jednym dziecku), mops i inne. Jestem w szoku, bo raz, ze rezygnuje z zabezpieczenia typu macierzyński, świadectwa pracy, możliwości powrotu do pracy. No i zasiłki ważniejsze niż to, że załóżmy mąż mógłby znaleźć lepszą pracę (nie szuka, bo przecież próg dochodowy) i mogliby żyć naprawdę w godnych warunkach. Jestem przerażona tym, co nastąpi u nich.

Moja sis była fatalnym kierowcą, po zrobieniu prawka kilka lat przerwy. Ale po przeprowadzce na wieś nie było zmiłuj i jeździ

1. Super
2. Uroczy ten TŻ. A to mleko to siara, póki to znikoma ilość, to tylko się cieszyć. Układ hormonalny działa.
3. Świetnie. Szybko się uwiniecie. PS. W castingu pytałaś o alkohol ? Taki żarcik w temacie ekip. Rozmawiałam z panią architekt i mocno skarżyła się na to, że ich sprawdzona ekipa się wysypała z tego powodu.
Właśnie o taki typ ludzi mi chodziło. Te zasiłki rozleniwiają ludzi, powodują, że nie osiągają tyle, ile by mogli, gdyby musiało im się chcieć... Polegają na państwie (innych ludziach), zamiast na sobie, co zmniejsza ich potencjał i powoduje, że jeszcze bardziej muszą polegać na państwie. I tak się kółko zamyka. Potem kombinują np "pójdę do sądu pracy", "nie będę na umowie o pracę" itp itd, zamiast wykombinować jak coś zarobić, a nie dostać. Marnują czas, mózg, zaangażowanie na te kombinacje, zamiast coś twórczego...
Nie mówię oczywiście o przypadkach losowych, ludzkich nieszczęściach itp. Ale tutaj w większości mamy do czynienia z ludzkim wyborem - nie robię, bo mi się nie opyla. Eh... frustrujące to :P

Czyli siostrze się w końcu przydało prawko

Cieszę się z mleka Ale myślałam, że siara się robi pod koniec ciąży...

Nie pytałam o alkohol, ale ludzie, których wzięłam wszyscy wyglądali tak porządnie, że zdziwiłabym się bardzo, jakby pili "na budowie" :P Tak czy inaczej tym razem nie mam umowy i płacę jak skończą daną pracę, więc jakby co to mogę ich wyrzucić :P

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63994851]Patrzcie jak mnie tu dobrze karmią [/QUOTE]

Bardzo dobrze Cię karmią Chociaż mi tak rośnie po bułce z pomidorem, więc nie wiem czy to jest dobry wyznacznik :P

Cytat:
Od zawsze jestem w stanie wyczuć ujście szyjki macicy, ale jest dosyć wysoko, jednak nie aż tak, żeby się sięgnąć nie dało. Nie przejmowałabym się wcale

Cytat:
Napisane przez chupacabra88 Pokaż wiadomość
łooooo siara tak szybko? super że tsha spadło. Trzymam kciuki za remont!
No tak wyszło, sama się zdziwiłam tą kropelką, chociaż aplikacja w telefonie chyba 2 tygodnie temu już o tym wspominała, że mleczna fabryka zaczyna działać :P
Dzięki!

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Wspaniale, że TSH w normie! Uważam, że świetnie się spisałaś z tą ekipą remontową Jestem pod wrażeniem i trzymam kciuki za efekty!
Dzięki! Bardzo się przydadzą!
pequenina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 16:45   #4179
muffi24
Zadomowienie

Konkordia haha, no to racja, kto wie czy 2017

Orlica tak na allegro mozna najróżniejsze wzory

Stary 2016-08-10, 16:47   #4180
Konto usunięte

Lidka, Wild, trzymam kciuki za badania i czekam na wieści

My dzisiaj zabraliśmy Bąbelka nad małe dzikie jeziorko na piknik, było cudownie spokojnie
A te ciążowe spodnie, przez to, że są inaczej szyte, mam ciągle wrażenie, że mi zjeżdżają z tyłka, muszę się przyzwyczaić
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 17:59   #4181
Lidka99
Zadomowienie

Już po wszystko super, pomiary prawidłowe, zmierzył obwód główki, brzuszka, długość kości udowej, wymiar dwuciemieniowy i waży 148g płci jeszcze nie znamy, nie chciał lekarz powiedzieć dopiero jak będzie pewny to powie czyli na następnym usg a to dopiero w 24tc, i podejrzewam dziewczynkę bo jeżeli jeszcze nie chce powiedzieć to wszystko możliwe nie wiem jak tyle wytrzymam
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 18:02   #4182
Konto usunięte

Cytat:
Już po wszystko super, pomiary prawidłowe, zmierzył obwód główki, brzuszka, długość kości udowej, wymiar dwuciemieniowy i waży 148g płci jeszcze nie znamy, nie chciał lekarz powiedzieć dopiero jak będzie pewny to powie czyli na następnym usg a to dopiero w 24tc, i podejrzewam dziewczynkę bo jeżeli jeszcze nie chce powiedzieć to wszystko możliwe nie wiem jak tyle wytrzymam
Kawał dzidzi, gratuluję dobrych wyników
Stary 2016-08-10, 18:04   #4183
furjatka
Zadomowienie

Gratulacje tez bym obstawiala dziewczynkę

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-08-10, 18:10   #4184
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość

Fajnie wiedzieć, dzięki!

Wow, wow! Już 21! Kiedy masz połówkowe?

Trzymam wielkie kciuki!

A jakie to uczucie? Jak byś to opisała?

Wielkie kciuki! Daj znać po!

Ja zamawiałam ostatnio taką koszulkę mężowi, ale nie wybrałam tej z datą, bo co jeśli urodzę w grudniu?

Ale super! Olbrzymia oszczędność!
W piatek mam wizyte
Cytat:
Super! Ja bym poszla do innego lekarza na samo usg

iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 18:10   #4185
dontbesoshine
Zadomowienie

Cytat:
Gatulacje, a ktory tydzien?
Stary 2016-08-10, 18:22   #4186
Lidka99
Zadomowienie

Dziękuję dziewczyny

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
W piatek mam wizyte

Super! Ja bym poszla do innego lekarza na samo usg

Jakoś wytrzymam

Cytat:
Napisane przez dontbesoshine Pokaż wiadomość
Gatulacje, a ktory tydzien?
17
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 18:30   #4187
furjatka
Zadomowienie

To chłopca byłoby już raczej widać - no chyba ze się tyłem ustawił najważniejsze że wszystko ok

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-08-10, 18:31   #4188
dontbesoshine
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny

Jakoś wytrzymam

17
Ulala to u mnie w 18 tc 220 g
Ciekawa jestem ile teraz, wcxoraj zaczelismy 20 tc

Stary 2016-08-10, 19:01   #4189
muffi24
Zadomowienie

Lidka ja byłam w 17tc i wyszło 150g Także łeb w łeb ;D Na tym etapie to już narządy płciowe wykształcone, więc też bym obstawiała dziewczynkę Tzn nie mówił płci bo nic nie widział pomiędzy nogami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-10, 19:07   #4190
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Cudownie! Gratulacje! Pewnie córcia

Cytat:
Konkordia haha, no to racja, kto wie czy 2017
A na kiedy masz tp? Nie ma Cię na pierwszej stronie
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 19:28   #4191
muffi24
Zadomowienie

17.01 Byłam na usg w sobotę to był16t4d.

Stary 2016-08-10, 20:47   #4192
Candid
Zadomowienie

GG do Candid

Cytat:
Widzę że Twój lekarz tajemniczy jak mój. Z mojego też nie da się wydusić informacji niepotwierdzonych w 100%
Candid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 20:48   #4193
Agnes_K
Raczkowanie

Cytat:
Ja też nic nadal nie czuję i cycki nie pracują. oczywiście już mam schizy, bo minęły dwa tygodnie od usg i przede mną dwa kolejne czekania...

NiEBiE jestem tak samo jak ty w polowie 16 tygodnia i tez nic nie czuje i cycki nie pracuja. a bylam na usg w niedziele i wiem, ze wszystko ok. Takze nie schizuj, na pewno wszystko dobrze na tym etapie to juz malo co moze pojsc zle, przynajmniej ja tak sobie tlumacze

Cytat:
Gratulacje

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64012901]Lidka, Wild, trzymam kciuki za badania i czekam na wieści

My dzisiaj zabraliśmy Bąbelka nad małe dzikie jeziorko na piknik, było cudownie spokojnie
A te ciążowe spodnie, przez to, że są inaczej szyte, mam ciągle wrażenie, że mi zjeżdżają z tyłka, muszę się przyzwyczaić [/QUOTE]

Mam te same spodnie i tez mi zjezdzaja a mam czarne z innego modelu, jakby bardzie elastyczne i sa idealne.

Cytat:
Patrzcie co mam

Agnes_K jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-10, 21:08   #4194
pequenina_
Rozeznanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64012901]
A te ciążowe spodnie, przez to, że są inaczej szyte, mam ciągle wrażenie, że mi zjeżdżają z tyłka, muszę się przyzwyczaić [/QUOTE]

Ale ten brzuszek sympatyczny

Cytat:
No i dobrze, że wszystko dobrze!

Cytat:
Lidka ja byłam w 17tc i wyszło 150g Także łeb w łeb ;D Na tym etapie to już narządy płciowe wykształcone, więc też bym obstawiała dziewczynkę Tzn nie mówił płci bo nic nie widział pomiędzy nogami
Albo widział coś, co mogłoby być pępowiną, eh, nigdy nie wiesz :P

U mnie ogrzewanie w mieszkaniu wymienione - plan na jutro: pozbyć się ściany
Stary 2016-08-10, 21:36   #4195
Konto usunięte

Kurde, od kilku godzin boli mnie brzuch nisko jakoś dziwnie, takie kłucie jakby za kością łonową, dosyć bolesne... Boli kilka razy, potem trochę spokoju i znowu, też tak macie czy powinnam się martwić...?
Stary 2016-08-10, 21:40   #4196
dontbesoshine
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64027381]Kurde, od kilku godzin boli mnie brzuch nisko jakoś dziwnie, takie kłucie jakby za kością łonową, dosyć bolesne... Boli kilka razy, potem trochę spokoju i znowu, też tak macie czy powinnam się martwić...?[/QUOTE]
Skurcze przepowiadajace tak mysle, bo sama tak czasem mam i promieniuje mi to jakby do pochwy
Stary 2016-08-11, 07:59   #4197
pequenina_
Rozeznanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64027381]Kurde, od kilku godzin boli mnie brzuch nisko jakoś dziwnie, takie kłucie jakby za kością łonową, dosyć bolesne... Boli kilka razy, potem trochę spokoju i znowu, też tak macie czy powinnam się martwić...?[/QUOTE]

Też mnie cośtam boli, też nisko, też dziwnie, kilka razy wieczorem. Nie martwię się
Stary 2016-08-11, 08:10   #4198
obca7
Wtajemniczenie

hej

Sliczne brzuszki macie dziewczyny i gratuluje poznania płci
tak ogólnie pisze, bo za dużo tego żeby cytować
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-11, 09:00   #4199
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7
Konto usunięte

Dzisiaj wizyta, więc od rana chodzę niespokojna Do tego nadal czekam na konkretne ruchy i się martwię czy wszystko jest ok
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-11, 09:00   #4200
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7
Konto usunięte

Dzisiaj wizyta, więc od rana chodzę niespokojna Do tego nadal czekam na konkretne ruchy i się martwię czy wszystko jest ok
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości