2016-08-23, 12:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
Napisane przez motylek85
tylko z tym remontem to też masz jedynie nadzorować  i to z pozycji leżącej najlepiej  ja wiem, że ciężko tak wytrzymać ale jeszcze trochę, aby z malutkim było wsio dobrze 
|
Nie inaczej ja tylko nadzoruję 
Cytat:
Napisane przez motylek85
oj tak, waga to złooooooooo  ja to jeszcze jak w lustrze się zobaczę to ok ale gorzej jak na siedząco się gdzies z nie nacka ujrzę  ostatnio siedziałam w kuzynki tż i ktoś firankę odsłonił a, że było ciemno to zobaczyłam się przypadkiem w odbiciu okna (było już ciemno na dworze) i o mamciu, aż się wystraszyłam jak takiego wielorybka zobaczyłam  na stojąco to się jeszcze ti wszystko rozkłada równomiernie ale jak siedzę to mam wrażenie, że składam się tylko z małej głowy i wielgachnego brzucha 
|
Cytat:
Napisane przez itstoolatex3
Ja z samego rańca poleciałam do piekarni, bo jakiegoś drożdżaka bo narobiłyście smaku, a mój piekarnik się zbuntował!!  ciasto smakowało oczywiście
od jakiegoś czasu zaczęłam omijać wagę łazienkową szerokim łukiem, teraz odwracam wzrok przechodząc obok lustra  MUSZĘ poszukać ćwiczeń dla kobiet w ciąży na youtube, bo przecież później się na łóżko porodowe nie zmieszczę 
|
Hhahahahaah 
Dziewczyny!!! A gdzie Jestem piękna! Seksowna! Nawet brzuszek mam idealny!!!???
|