Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-23, 12:47   #4768
kociulek
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
tylko z tym remontem to też masz jedynie nadzorować i to z pozycji leżącej najlepiej ja wiem, że ciężko tak wytrzymać ale jeszcze trochę, aby z malutkim było wsio dobrze
Nie inaczej ja tylko nadzoruję

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
oj tak, waga to złooooooooo ja to jeszcze jak w lustrze się zobaczę to ok ale gorzej jak na siedząco się gdzies z nie nacka ujrzę ostatnio siedziałam w kuzynki tż i ktoś firankę odsłonił a, że było ciemno to zobaczyłam się przypadkiem w odbiciu okna (było już ciemno na dworze) i o mamciu, aż się wystraszyłam jak takiego wielorybka zobaczyłam na stojąco to się jeszcze ti wszystko rozkłada równomiernie ale jak siedzę to mam wrażenie, że składam się tylko z małej głowy i wielgachnego brzucha
Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
Ja z samego rańca poleciałam do piekarni, bo jakiegoś drożdżaka bo narobiłyście smaku, a mój piekarnik się zbuntował!! ciasto smakowało oczywiście

od jakiegoś czasu zaczęłam omijać wagę łazienkową szerokim łukiem, teraz odwracam wzrok przechodząc obok lustra MUSZĘ poszukać ćwiczeń dla kobiet w ciąży na youtube, bo przecież później się na łóżko porodowe nie zmieszczę
Hhahahahaah
Dziewczyny!!! A gdzie Jestem piękna! Seksowna! Nawet brzuszek mam idealny!!!???

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora