Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-27, 09:18   #2591
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
U nas w przedszkolu są dwa dni (30 i 31) gdzie 10-12 są spotkania adaptacyjne dla dzieciaczków.
u nas w ludzkich godzinach 16-18 od poniedziałku do środy. cieszę się, bo nie chcę iść tam z Olką. ona by koncentrowała uwagę wszystkich a to powinien być czas dla przedszkolaka.

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
U tak małego dziecka ciężko stwierdzić, czy rzeczywiście jest humanistą czy matematykiem. Ja od małego byłam świetna z informatyki i matmy, wygrywałam.

człowiek renesansu.
mam taką przyjaciółkę. łatwość nauki języków obcych, po podstawowej szkole muzycznej, podwójny humanistyczny magister, rozgrzebany doktorat, a na macierzyńskim "strzeliła sobie" informatykę i pracuje jako programista

mam żal do siebie. bo o ile pewne rzeczy mi zawsze nie szły, to matematykę odpuściłam właśnie w imię "skup się na jednym przedmiocie" (jednak dla matematycznego olimpijczyka ściśle humanistyczna klasa to zabójstwo) , "jesteś humanistą". a ja wtedy jeszcze byłam chłonną gąbeczką

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
nowa zabawa Emila jest mama a ja coreczka

Olka, w ramach walki z TYLKO męskimi zabawkami, dostała w tym tygodniu wózek dla lalek. efekt taki, że Michał bawi się w rodzicielstwo (wozi Misia Titiego wózkiem sklepowym), Olka wozi w wózku: książeczkę, wóz strażacki lub dinozaura. chyba że jej wepchniemy jakąś maskotkę i nie zauważy

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Dziewczyny co do pracy to cóż dużo robie, troche fizycznie ciezko
nie tak było w umowie?
jakie nowiny?

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
oj ciezko miec w gosciach starsza osobe, ktora caly czas narzeka na swoje bole - rozumiem, ze ja plecy bola, ze ma depresje, ze slabo slyszy - ale nie musi mnie o tym informowac co 10 minut
chyba tak to już jest.
my gadamy tylko o dzieciach, ludzie remontujący o remontach, pracusie o pracy a starsi ludzie o dolegliwościach...

a propos remonty.... Alliiiiiwwwwwwwwww!!!! poka jak się mieszka? Jaś idzie do przedszkola? chodź poschizować ?!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując