Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar LIX
Wątek: Scent Bar LIX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-30, 21:05   #4756
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Oj wiem, co czujesz.... I dlatego...
Właśnie wróciłam z biura -rzuciłam korporację!!!! Nie wracam już tam
Rozmowa odbyła się w bardzo miłej atmosferze, na koniec życzenia szczęścia padły, także trzymam się tego, że będzie dobrze. Choć być może różnie i być może za jakiś czas będę szukać nowej pracy, ale tymczasem przechodzę na rysunki Także pamiętajcie o mnie w poleceniach, gdyby ktoś coś chciał narysować, portret, portret konia, psa, kota, cokolwiek
i : kciuki::k ciuki: za dalsze plany
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

a terrrrazzzz!!!! Zapraszam na moją stronę!! Dwa dni ciężkiej pracy (głownie kolegi, ale mojej trochę też) i jest!!!

Rysunki Magdy
Ojacieeeee !!! Mursz, no nareszcie nawet nie wiesz jak się cieszę , że rzuciłaś korpo i wzięłaś się za rysunki , bo korpopracowników jest dużo, a utalentowanych rysowników mało i każdy to skarb trzymam wszystko co się da , za Twoje dalsze plany i zamiary , i odżycie w ogóle
Zapisz

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Moja koleżanka z roku dziś zginęła w wypadku Razem z mężem i dzieckiem... Nie mieści mi się to w głowie Jakoś nie mogę do końca uwierzyć, że to prawda...
o kurcze
Zapisz

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora