Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-30, 22:57   #390
sylwia989
Zadomowienie

Pytanie odnośnie sklepu areatrend

Dziewczyny, przeszukałam wizaż i nie znalazłam odpowiedzi, dlatego zakładam wątek i nie ukrywam, że zależy mi dość szybkich odpowiedziach.

W sklepie https://www.areatrend.com/ znalazłam zegarek, na który jakiś czas temu się napaliłam.
Jest teraz na niego promocja i cena jest mega atrakcyjna, dlatego bardzo mnie kusi, ale mam pewne obawy.
Czy sklep sprzedaje oryginalne rzeczy i czy ogólnie jest godny polecenia?
Z tego co wyczytałam moim pokaleczonym angielskim to wysyłka jest z USA i czy w związku z tym mogą mi naliczyć cło lub jakieś dodatkowe opłaty?

Ostatnie pytanie jest w zasadzie prośbą i nie wiem nawet czy tak można na wizażu ale nigdy nie robiłam zakupów w zagranicznych sklepach, chyba nawet moja karta nie ma takiej opcji w związku z tym, czy jest możliwość, że któraś z organizatorek mogłaby zamówić ten zegarek? Oczywiście pokrywam koszty z góry, bo po prostu boję się, że coś źle poklikam i zapłacę 5 razy więcej

Promocja na zegarek kończy się jutro dlatego liczę na pomoc

EDIT: mój zapał nieco ostygł, bo wysyłka do PL kosztuje 29,99 $ i cena przestaje być okazyjna Jedynym wyjściem byłoby chyba zbiorowe zamówienie, ale nawet się nie łudzę

Edytowane przez sylwia989
Czas edycji: 2016-08-30 o 23:15
sylwia989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując