|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jesienny wątek perfumowyDzień dobry w kolejnym, po dłuższej przerwie wątku wymiankowym ![]() Tradycyjnie informuję: Zawsze odpisuję na pytania, nawet, jeśli nic dla siebie nie znalazłam. Odpowiedzi udzielam w wątku u osoby, która zadała pytanie. Jeśli przez 2-3 dni nie odpowiem, to proszę się przypomnieć. Nie robię tego złośliwie, mogę przeoczyć lub zapomnieć ![]() Proszę o przemyślane propozycje, szanujmy nawzajem swój czas. Z uwagi na nieprzyjemne doświadczenia, uprzedzam, że nie odmieniam się, bo komuś zapach nie przypadł do gustu ![]() Na wymianę szukam wyłącznie perfum - głównie niszy, choć rozważę każdą propozycję. Na wymianę polecają się: 1) Hermes Eau de rhubarbe ecarlate, tester o pojemności 100ml z ubytkiem kilku psiknięć. 2) Some Velvet Morning z butikowej linii Prady, nowy tester o pojemności 100 ml. 3) Angel la Rose Thierry Mugler, nowy o pojemności 50ml, wersja splash (bez psikacza ) [na zdjęciach mój otwarty flakon, ale wymiana dotyczy nowego zafoliowanego] Chętnie wymienię się również na odlewki, mogę odlać określoną ilość ml z poniższych flakonów: - Dolce di Giorno Bois 1920 (do 50 ml) - Patchoulight Hermetica (do 20 ml) - Embers RBR (do 10 ml) Zapraszam ![]() Edytowane przez sylwia989 Czas edycji: 2021-09-28 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienny wątek perfumowy
Dziękuję, to niestety zapachy nie dla mnie. Obecnie na liście "zapotrzebowania" mam głównie nowości np My Way Intense
![]() |
#3 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za Hermesa?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, interesuje mnie Angel La Rose. Na wymiane mam:
- YSL Opium edt 48/50ml - YSL Black Opium 50ml limitka - YSL Mon Paris Intensement 30ml - Armani Code Absolu 30ml Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, czy za Angel La Rose coś u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za Angela?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.