2008-02-11, 11:46
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ** RÓŻNOŚCI u PEJTOON ** S/M/L + torebki, książki!
DOKłADKA 18.02.2008
- Zielona bluza rozpinana, Terranova, rozmiar z metki M, kolor ciemny zielony, na rękawie ciekawa wyszywana aplikacja, oraz z przodu również aplikacja, patrz zdjęcia J - stan BDB, tylko za coś naprawdę fajnego, bo nie jestem pewna czy chcę ją oddać J
- Błękitny sweterek rozpinany, CROSS, rozmiar z metki L, bardzo ciepły i milutki stan BDB, tylko za coś naprawdę fajnego, bo nie jestem pewna czy chcę ją oddać J
- Bluzka z długimi rękawkami i kapturem BIG STAR , rozmiar z metki M, stan BDB, miałam ja ubrane 2 razy, (przepraszam, że nie jest wyprasowana)
To na razie koniec dokładki, mam jeszcze sporo ciuszków w szafie nad którymi się waham
Przypominam, że mam jeszcze półfabrykaty do wyrobu biżuterii!!
Znalazłam również 2 pary nożyczek do fantazyjnego cięcia papieru   Może komuś się przyda
Oczywiście pytajcie o dokładne rozmiary i ewentualne fotki, służę pomocą Pytajcie się również o inne rzeczy mam tego w domu sporo
DOKŁADKA 19.02.2008
- biała bluzeczka, T.Y.K rozmiar z metki M, przymierzyłam ją tylko nie nosiłam, niestety za duża jak na mnie
- tylko za coś wyjątkowego lub z mojej wish listy
- brązowa bluzeczka w białe kropki, Super Girl, rozmiar z metki to M, jak dla mnie to jest S, bo na mnie za mała, a zazwyczaj nosze M, z tyłu już nie ma kropek, jest jednolita, raz ubrana, stan bdb
Edytowane przez pejtoon
Czas edycji: 2008-02-19 o 08:06
|
|
|