Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężczyźni na wizażu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-12, 15:42   #341
leuwen
Zadomowienie

Dot.: Mężczyźni na wizażu

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
nie musze byc wrózka przeciez dokladnie napisales to co przewidzialam.
Raz zasugerowales mi ze mam komplex ,co napisalam wyzej ze tak mozesz zrobic
2 wykrecic sie sianem ,co tez napisalam i zrobiles,nie chodzilo o to ze ktos cie pytał o wiek.Zreszta wszystko napisalam wyzej .
Tak to jest moje subiektywne wrazenie,moge sie w nim tylko utwierdzac badz nie.
A co Ci miałem odpowiedzieć. Nawet sama powiedziałaś ze masz kompleks, choc może nie zrobiłaś tego wprost Nie stoję w opozycji do wszystkiego co piszesz. z niektórymi rzeczami się zgadzam

Cytat:
Napisane przez bLonD_bEjBe Pokaż wiadomość
Co ma wiek do tego?

Co widzę Twoją wypowiedż zawsze podkreślasz wiek współrozmówcy.
Wywyższasz się, bo jesteś starszy?
Twoje wypowiedzi typu " jak na 19, 20, 25 lat rozsądnie piszesz, czy nieżle rozumujesz" są bezsensu.
Wydaje mi się, że tylko sprawdzasz każdej profil a potem wynosisz to na forum co jest u nas raczej niespotykane. Dziewczyny np tak nie robią.
A w przypadku tej pani wiek akurat ma tutaj wiele do rzeczy. Jej wypowiedź skojarzyła mi sie z sytuacjami z jakimi miałem doczynienie w podstawówce. Przychodził ktos nowy do klasy i gdy sie z jakaś osobą pokłócił to ona mówiła w imieniu wszystkich ze jej nie lubi i ze nikt jej tutaj nie chce. To zachowanie typowe dla młodego wieku i swiadczy o niedojrzałosci.

Dlaczego są bez sensu. Czy jeśli uważam ze ktoś mądrze pisze to nie mogę tego napisać? Rozumiem zę mozna jedynie krytykować? TZn pisać ze ktos głupio pisze albo bez sensu albo przechwala sie wiekeim?
Sprawdzam tylko czasami gdy odnoszę się do jakiejs wypowiedzi, tylko po to by ocenić z jaka osobą mam do czynienia. Pewne poglądy i zachowania bywają typowe dla danego wieku. Nie wiem co robią dziewczyny. Myslę ze nie robie wielu rzeczy które one robią i na odwrót

Cytat:
Napisane przez lir391 Pokaż wiadomość
wybacz, ale to najbardziej beznadziejna z możliwych odpowiedzi. jeśli nie podoba ci się jakiś tekst, to nie czytaj, jeśli nie podoba ci się jakiś widok, to zamknij oczy, jeśli nie podoba ci się jakiś dźwięk, to zatkaj uszy, ale broń Boże, nie krytykuj, bo nie masz do tego prawa, tak? chcesz, żeby tak to wyglądało?
Tu nie chodzi o tekst ani o rzecz ani o dźwiek, tylko o osoby. Takich samych pełnoprawnych użytkowników tego forum jak i Ty. swoim pytaniem i krytyką sugerujesz że meżczyxni nie powinni mieć tutaj wstępu, oraz w pewnym sensie obrazasz tych co tutaj przychodzą.

Cytat:
czy ja mówię 'dziewczyny, łapcie widły, przeganiamy chłopów z wizażu' ? nie. spytałam, co mężczyżni właściwie tutaj robią i czego szukają. jako odpowiedź zostałam poinformowana, że są bardzo mile widziani przez wszystkie kobiety, otrzymują setki maili i PW i usłyszałam niewybredny żart, żeby dziewczyny przysyłały zdjęcia w stroju kąpielowym albo bez.
twoje pytanie sugerowało negatywną odpowiedź. Pytanie czego ktos gdzieś szuka jest w tym wypadku niegrzeczne i jest nie na miejscu. Petając kogoś czego tutaj szuka zazwyczaj dajemy mu dozrozumienia ze jest niemile widziany. Odpowiedzi o setkach maili i strojach kąpielowych były adekwatna odpowiedzia na zadane pytanie.

Cytat:
jeżeli uważasz, że moja wypowiedź była niegrzeczna, obraźliwa, niejednoznaczna moralnie, nieadekwatna do mojego wieku, bądź sugerowała, że mówię w imieniu zbiorowości, to po prostu zgłoś to.
Była jedynie niegrzeczna. Z tego co wiem to nie jest to zabronione na tym forum. Pozatym nigdy nie zgłaszam niczego adminowi. Mam taki wrodzony wstręt do donosicielstwa i donosicieli.

Cytat:
ale dlaczego to jest tajemnica? nie mogę się dowiedzieć, czego szuka każdy z panów na stricte babskim portalu?
Jesłi chcesz się dowiedzieć czego szuka każdy z panów (jesli rzeczywiście Cie to interesuje) to aby nie być posadzonym o niegrzecznosć zapytaj się o to kazdego z osobna na priv bo pewnie ilu facetó tyle bedzie odpowiedzi. Ale Ty nie chcesz wiedzieć czego tutaj szukamy, bo ty przecież juz wiesz. Opisałaś to kilka postów wcześniej. Wiec nie rozumiem po co to pytanie

Cytat:
dziwne, żeby któraś z nas pamiętała, co ty piszesz, poza ogólnym odczuciem zniesmaczenia. jeżeli przychodzisz na wizaż, żeby się dowartościować i poczuć, że jesteś starszym mądrym kolegą naiwnych głupiutkich dziewczynek, które w każdej chwili możesz, jak sie wyraziłeś, zjeść na śniadanie, to chyba jednak wybrałeś złe forum.

a co do twoich historii: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...10&postcount=6
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...8&postcount=19
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=54

to oczywiście tylko przykłady
Pisałem ze ja pamietam co piszę. Nie pisałem ze ty masz o tym pamiętać.
Jesłi jesteś zniesmaczona i uwazasz ze łamię regulamin zgłos do moderatora. Nie przychodzę na wizaż, żeby się dowartościować i poczuć, że jestem starszym mądrym kolegą naiwnych głupiutkich dziewczynek, które w każdej chwili mogę, , zjeść na śniadanie. A nawet gdyby tak było to nic Ci do tego

Cytat:
Napisane przez SLAWEK_TM Pokaż wiadomość
"czego faceci tu szukają?" to nie brzmi przyjaźnie... tylko podlatuje pretensjami, bo co My możemy tu robić...

po to żeby porozmawiać z ludźmi, tak jak jest to na forum, poradzić sie czy radzić... nie logowalem sie tu po to zeby poznac jakas faja dziewczyna... bo chyba tak myślicie.
Też takie wrażenie odnoszę. Zapewniam uroczyście lir i bess ze nawet jakby były ostatnimi kobietami na ziemi to ich nie bedę porządał
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując