![]() |
#301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mężczyźni na wizażu
Cytat:
Hehe zajrzałem sobie w Twój profil ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Wtajemniczenie
|
a że, przepraszam, co kombinuje?
![]() ![]() aż sie boje, że zostałam nieodpowiednio zinterpretowana. (ej, rozwalamy wątek. na stos z nami ![]()
![]() |
#303 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Naprawdę inteligentnych facetów nie tak łatwo spotkać ( i to nawet w celach czysto koleżeńskich) Czasami pogadasz chwilkę i już wiesz, że albo teoretyczną jakąś tam wiedzę ma (zakuł, zdał i nawet jeszcze połowy nie zapomniał, coś tam usłyszał, gdzieś mu dzwoni, ogląda tvn24 ![]() Reguły nie ma, a idiotów obojga płci na tym świecie nie brakuje. ![]()
![]() |
![]() |
#304 |
Konto usunięte
|
to po prostu trzeba powazna rozmowe z samymi facetami przeprowadzic :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ten wątek rozwaliłeś koncertowo: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235830 Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ----------- przybyłeś, wcisnąłeś swoje trzy grosze, jesteś w zgodzie ze swoją naturą, jest super, tylko jedno pytanie - dlaczego nadal się tu udzielasz? ![]() przecież możesz dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy poprzez samo czytanie, więc to nie jest odpowiedź. Cytat:
![]() ![]()
Зачем мы давим на тормоз, не на газ? 'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.' /Terry Pratchett/ Edytowane przez lir391 Czas edycji: 2008-02-12 o 09:56 Powód: pomyłka |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ----------- Cytat:
![]() Nie wiem o co sie tak rzucasz. Nie podobają Ci sie posty facetów poprostu ich nie czytaj. Na to forum wchodzi jakieś 20 30 tys kobiet dziennie. Uwazasz ze wszystkie myślą tak jak Ty I chcą czytać tylko posty które Cebie interesują? Jesłi tak to moze załóz watek na plotkowym i niech sie PAnie wypowiedzą. Bo jak narazie mam wrazenie że w Twoich wypowiedziach uzurpujesz sobie prawo do wypowiadania sie w imieniu wszystkich kobiet ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Możesz podać konkretny przykład? Przytocz wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
niestety nie moge(bo mi sie nie chce),ale tak jest ,bo czytam(łam) twoje wypowiedzi
i mam to samo wrazenie co Lir aha i mozesz mi napisac "to nie czytaj jak ci sie nie podoba" oczywiscie juz nie czytam tych o wyzej wspomnianym zagadnieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6564553]Wysiliłam się dla Ciebie i poszukałam Go w liście userów.
![]() Możesz mi paść do stóp w podziękowaniach... ![]() ![]() Tak więc wg Jego profilu, ostatnim razem był tu w styczniu... Czyli żyje. ![]() Nie udziela się już, jedynie czyta. (tak mniemam ![]() eee padać tobie do stóp nie mam zamiaru, ale podziękować mogę ![]() ![]() ps. wystraszyłyście chłopa i se poszedł, a taki kofaniutki był (eee jest... a już sama nie wiem czy dalej taki kofaniutki) ![]()
![]() |
#311 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to jak nie możesz to nie wypisuj paszkwili na mój temat. Obrzucasz mnie pomyjami nie umiejąc podac konkretnego przykładu, kiedy Cię o to proszę. To jest wg Ciebie dyskusja? Na poziomie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
nie bo celowo zmuszasz mnie zeby przegladala twoje wszystkie posty,a na to nie mam czasu,moze znajdzie sie ktos kto akurat bedzie pamietal i poda ci przyklad.Chyba ze edytowales hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz ja myslę ze z innego powodu. Ja pamietam dokładnie co pisze i w jakim kontekście. Natomiast Ty doskonale masz swiadomosc ze nie przytoczysz tutaj zadnego postu bo jak zaczniemy go analizować, to zjem Cię na śniadanie. Własnie dlatego lubie to forum. Ze wzgledu na moderatorów i Złosliwca. Na innych forach zazwyczaj przy konczących sie argumentach zaczyna sie pyskówka i inwektywy. A tutaj jak ktos nie ma argumentu to poprostu musi sobie odpuscić i milczeniem lub pokretna odpowiedzia przyznać rację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
nie jestes w stanie
Skad mialabym wiedziec ile masz lat jesli nie zagladalam do twojego profilu?bo o tym pisales. A np wczoraj dobrotliwie uznales ze jednak ludzie urodzeni w 88 (w tym przypadku moon)moga byc inteligentni. łaaaskawcooooooooooooo Oczywiscie ta reszta pozostaje w domysle.Jestem w stanie przewidziec jakich uzyjesz agrumentów,co ew.mozesz napisac ale nie bede cie wyreczac Jesli np nie mogolabym zacytowac ,ale jeszcze nie szukalam "dowodów"to moze np dlatego ze to jest zawoalowane.A wtedy przeciez bez problemu mozna wykrecic sie sianem i napisac ze mam fobie,komplex i co tam jeszcze Ale nie o to chodzi tylko o to ,ze dziewczyny bardzo sie oburzaja na takie traktowanie,podkreslajac swoj wiek umniejszasz wartosc kogos mlodszego.No ale moze oburzaja sie jak robia to inne dziewczyny,a nie faceci pff |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bess jest długo na forum i zawsze jej wypowiedzi coś wnoszą w dyskusję. Nie natrafiłam na "banalny" post bess. Luwen uważaj, żebym ja cię nie zjadła na śniadnie.
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Edit nie przesadzaj, bo Leuwen zacznie tu wklejac dowody na to, ze nie masz racjii
![]() ps a jesli czasem sie myle,to spoko umiem przeprosic i przyznac sie do błedu,nie trzymam sie kurczowo swoich racji. ps wiem co poteguje to wrazenie,wlasnie ten mentorksi ton w postach o sexie zwiazkach Moze inni podchodza do tego z przymruzeniem oka i moze tez powinnam ![]() No chyba ze cie z kims pomyliłam i nie ty pisales o zwiazkach z mężatkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu nie chodzi o jakąś obronę, bo jej nie potrzebujesz. Napisałam to co myślałam, a to zrobić mogę. ![]()
![]() |
![]() |
#319 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poprostu spodobała mi się wypowiedź moonlight. Bo uwazam zę jak na tak młodą osobę pisze ciekawie i dojrzale. Co w tym złego. To była moja subiektywna opinia na dodatek skierowana do niej nie do Ciebie. Masz z tym jakis problem? Co do tego co pozostje w domysłe to jest to Twoje subiektywne odczucie. Jeśłi czujesz sie niedowartosciowana proponuje załozyć watek. Jest juz taki chyba na wizażu, Inni z pewnoscia Ci pomogą spojrzeć na siebie w lepszym swietle. No teraz to mnie troche zastrzeliłaś. Sugerujesz ze jełśi w jakimś wątku piszę ile mam lat, bo np wymaga tego uzasadnienie mojej wypowiedzi, albo ktos np pyta mnie o wiek, to obrazam tym innych którzy mają mniej lat? moze ktos sie oprócz ciebie jeszcze wypowie, kto jest oburzony moim wiekiem. Mam 31 lat to oburzajace ![]() Cytat:
a jak chcesz sie przekonać kto kogo zje to nie mam nic przeciwko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
nie musze byc wrózka przeciez dokladnie napisales to co przewidzialam.
Raz zasugerowales mi ze mam komplex ,co napisalam wyzej ze tak mozesz zrobic 2 wykrecic sie sianem ,co tez napisalam i zrobiles,nie chodzilo o to ze ktos cie pytał o wiek.Zreszta wszystko napisalam wyzej . Tak to jest moje subiektywne wrazenie,moge sie w nim tylko utwierdzac badz nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wg mnie zarowno jak my tutaj siedzimy tak smao moga i faceci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co widzę Twoją wypowiedż zawsze podkreślasz wiek współrozmówcy. Wywyższasz się, bo jesteś starszy? Twoje wypowiedzi typu " jak na 19, 20, 25 lat rozsądnie piszesz, czy nieżle rozumujesz" są bezsensu. Wydaje mi się, że tylko sprawdzasz każdej profil a potem wynosisz to na forum co jest u nas raczej niespotykane. Dziewczyny np tak nie robią. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#323 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
----------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do twoich historii: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...10&postcount=6 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...8&postcount=19 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=54 to oczywiście tylko przykłady ![]()
Зачем мы давим на тормоз, не на газ? 'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.' /Terry Pratchett/ Edytowane przez lir391 Czas edycji: 2008-02-12 o 12:48 Powód: + |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zwykle piszę, gdy tym komuś mogę pomóc, bądź się z czymś nie zgadzam. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
Lir391 nie wiem może sie mylę, ale przejawy feminizmu to masz konkretne, jeśli ci przeszkadzają faceci na tym forum, to możesz omijać ich posty, a jeżeli myślisz ze w ogóle nie powinno nas Tu być to pokaz gdzie to jest zapisane... miłego dnia
![]() nie zaglądałem tu przej jakiś czas, ale czytając po łebkach posty zaczynam twierdzić, ze niektóre wizazanki wręcz pałają wrogością do facetów na Wizażu.
![]() |
#326 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() sam wizaz nazwa zwiazana ejst z makijazem, ktorego raczej normalni faceci nie robia? nie przejawia feminizmu, a jedynie odrobine ciekawosci, czego szukaja mezczyzni na kobiecym forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6570219]to forum dla kobiet
![]() sam wizaz nazwa zwiazana ejst z makijazem, ktorego raczej normalni faceci nie robia? nie przejawia feminizmu, a jedynie odrobine ciekawosci, czego szukaja mezczyzni na kobiecym forum ![]() "czego faceci tu szukają?" to nie brzmi przyjaźnie... tylko podlatuje pretensjami, bo co My możemy tu robić... po to żeby porozmawiać z ludźmi, tak jak jest to na forum, poradzić sie czy radzić... nie logowalem sie tu po to zeby poznac jakas faja dziewczyna... bo chyba tak myślicie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
rozmawia sie na czacie. na forum sie dyskutuje. ![]() nawet gdybys chcial poznac, to i tak teraz bys sie przeciez nie przyznał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na forum plotkowym tematy to: O czym teraz myslisz, Szukam tytulu piosenki, Jakiej muzyki sluchasz, problem co zrobic z agresywnym bratem, nie ma brzydkich kobiet, reklamacja kto zna przepisy, darowizna mieszkania z kredytem seriale...etc. Nie wygladaja mi te tematy na: czy masz mocne bole menstruacyjne? jakiej firmy tamponow uzywacie? jak czesto chodzicie do ginekologa? Co za roznica jakiej plci jest osoba odpowiadajaca? Kazdy chyba jest inny nie? Jedni szukac beda porad dot. zwiazkow (na Intymnym), inni beda wchodzic dla rozrywki, inni beda pisac bzdety itd. Glupota plci nie ma ![]()
![]() |
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6570447]zalezy jak interpretujesz. chyba troszke sobie nadinterpretowales. ;]
rozmawia sie na czacie. na forum sie dyskutuje. ![]() nawet gdybys chcial poznac, to i tak teraz bys sie przeciez nie przyznał ![]() tak niech Ci będzie nad interpretowałem sobie ale tylko troszeczkę. ![]() tak nie ma to jak wyjechać z jakaś reguła, bo sie dyskutuje a nie rozmawia gratulacje, łapać za słowa to teraz będziemy robić... ![]() haha tak oczywiście, gdybym chciał kogoś poznać nie siedział bym na wizażu tylko na sympatii... poległaś ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.