Mężczyźni na wizażu - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-11, 23:06   #301
leuwen
Zadomowienie

Dot.: Mężczyźni na wizażu

Cytat:
Napisane przez Moonlight Pokaż wiadomość
te mało inteligentne z reala siadają wieczorem przy kompach i zamieniają sie w inteligentne wizażanki

wiem co mówię, sama tak robie

żeby wizażanki wiedziały jaką okropną blondynką z dowcipów ja sie okazuje w realu to by ze mną żadnej konwersacji nie przeprowadziły

PS: to działa też w drugą strone. w realu faceci to straszne młotki, a przez ęternet da sie z nimi pogadać dziwny jest ten świat

Hehe zajrzałem sobie w Twój profil Jak na rocznik 88 nieźle kombinujesz
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-11, 23:17   #302
Moonlight
Wtajemniczenie

a że, przepraszam, co kombinuje? bo niezorientowana jestem

aż sie boje, że zostałam nieodpowiednio zinterpretowana.

(ej, rozwalamy wątek. na stos z nami )
Stary 2008-02-12, 00:37   #303
goldfish3000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez schnapi Pokaż wiadomość
Jestem tu niecały dzień, ale już mogę to potwierdzić. Dokładnie tak jest. Na razie mi się to podoba, ale nie wiem czy na dłuższą metę będę w stanie odpowiadać na wszystkie PW jeśli się nasili... Na żadnym innym forum tak nie ma
Wierzyć, nie wierzyć

Cytat:
Napisane przez leuwen Pokaż wiadomość
Raczej tylko posmiać. Choć tak na serio przyznam ze poznałem tutaj kilka bardzo fajnych dziewczyn. Można tutaj spotkać naprawdę sporo inteligentnych kobiet, co w życiu realnym jakoś mi nie wychodzi
I tu cię rozumiem. Ale działa to też w "drugą" stronę.
Naprawdę inteligentnych facetów nie tak łatwo spotkać ( i to nawet w celach czysto koleżeńskich)
Czasami pogadasz chwilkę i już wiesz, że albo teoretyczną jakąś tam wiedzę ma (zakuł, zdał i nawet jeszcze połowy nie zapomniał, coś tam usłyszał, gdzieś mu dzwoni, ogląda tvn24 ), ale prymityw aż się chce płakać, albo miły,uroczy, kulturalny, ale taki jełop aż się chce nie tylko płakać ale i od razu skoczyć z mostu.
Reguły nie ma, a idiotów obojga płci na tym świecie nie brakuje.

Jestem w szoku.
Zaraz wracam.

Mój suwaczek
goldfish3000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 07:08   #304
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

to po prostu trzeba powazna rozmowe z samymi facetami przeprowadzic :P
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 09:51   #305
lir391
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheCuteOne Pokaż wiadomość
No ja też się zastanawiam.
Pamiętam jak jakiś facet nawet założył wątek na temat: oto jestem, przybyłem poznawać kobiecą nature .
o rany, serio?

Cytat:
Prowadzimy tutaj działania dywersyjne zakrojone na szeroką skale. Wszystko po to aby uniknąć globalnej dominacji kobiet. Równowaga musi być.
człowieku, to jest forum internetowe, a nie rzeczywistość. babskie forum.

Cytat:
a kto rozwala wątki? Ja czasem tylko niektóre staram się trochę odświerzyć. Co by nie przynudzały.

Nie siedzimy tylko na seksie. Przynajmniej ja nie siedzę tylko tam choć tam bywa naprawdę wesoło, to są też inne ciekawe wątki.

Jeśłi są Panie którym nei odpowiada obecność Panów na tym forum, to powinny założyc jakieś stowarzyszenie, przegłosować uchwałę, walnąć posta do AGIZ i jak bedzie Was większosć to z pewnoscią sprawę załatwicie. Coprawda faceci pewnie nadal się będą pojawiać, ale zostaną w pewnym sensie znaturalizowani jak chciano to zrobić w Seksmisji
Macie szansę że Wam to się uda.
co do tego twojego 'odświeżania', to chyba różnie rozumiemy to pojęcie, bo akurat ty jesteś naczelnym 'rozwalaczem'. mam wrażenie, że wszędzie czytam o twoich seksualnych podbojach, erekcjach i innych rzeczach, o których naprawdę nie chciałabym czytać akurat tutaj, zwłaszcza, że nijak się mają do tematów wątków.
a ten wątek rozwaliłeś koncertowo: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235830

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
ja mysle ,ze sa 2 grupy
tych co siedza na "sexie"
i tych ,ktorzy chcą brylowac i mysla to co napisalas(
aha i taka mała podgrupka tacy ktorzy uwazaja sie za przedstawicieli calego gatunku męskiego i mysla ze wszystko wiedza)
Oczywiscie jak zawsze istnieją wyjatki od tej reguły ale rzadko

Uderz w stół..................... ...........

brylować, dobre słowo i niestety, patrząc na reakcję wielu dziewczyn na faceta naprawdę im się to udaje albo przynajmniej mają wrażenie, że im się udało.

Cytat:
Jestem tu niecały dzień, ale już mogę to potwierdzić. Dokładnie tak jest. Na razie mi się to podoba, ale nie wiem czy na dłuższą metę będę w stanie odpowiadać na wszystkie PW jeśli się nasili... Na żadnym innym forum tak nie ma
Cytat:
Powiem Ci w tajemnicy ze laski walą na priv i na pw w takim tępie ze każdy z nas ma jakieś 8 dniowe zaległosci w odbieraniu maili i PW.

Cytat:
Właśnie dziewczyny ułatwcie nam przebiórkę. Wysyłajcie od razu fotki. Najlepiej takie całej sylwetki w stroju kąpielowym (chyba że są również odważniejsze) Nie jesteśmy w stanie wszystkiego przejrzeć. nam i tak zależy tylko na jednym wiec sumie nie ma znaczenia co piszecie
Cytat:
Raczej tylko posmiać. Choć tak na serio przyznam ze poznałem tutaj kilka bardzo fajnych dziewczyn. Można tutaj spotkać naprawdę sporo inteligentnych kobiet, co w życiu realnym jakoś mi nie wychodzi
czy powyższe posty na odpowiedź na moje pytanie 'czego faceci tu szukają?' ??

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Uogolniasz mysle i widzisz to troche jednostronnie. Wydaje mi sie, ze duzo dziewczyn tez mowi podajac przyklad "a ja...", tyle ze Cie to tak nie razi, badz sie nie rzuca w oczy.

No to chyba tez wina niektorych dziewczyn?

Poza tym, mysle, ze jak wyzej - dziewczyny statystycznie na pewno czesciej rozmywaja watki, ale przy malej probce facetow rzuca sie to bardzo w oczy.

---------

Ja sie zarejestrowalem, bo podczas rozmowy z osoba bliska mojemu sercu Ona rzucila "TZ", zapytalem o co sie chodzi, z ciekawosci wszedlem na forum... i postanowilem wrzucic tu i tam swoje 3 grosze (niestety, taki jestem ze musze wszedzie owe 3 grosze wcisnac...). Jak widze, na forum jest sporo rzeczy ciekawych, zarowno powaznych jak i zabawnych. Ogolnie ciekawe doswiadczenie rzeklbym.
nie uogólniam, ja widzę, że dziewczyny też piszą o sobie, schodzą z tematu itd. i również mnie to razi. ale w przypadku facetów to trochę inna sprawa. bess świetnie to określiła ( ) faceci przychodzą tutaj, żeby brylować i różnie się to przejawia. poza tym, o ile odpowiedzi off topowe dziewczyn w wielu wątkach są w jakimś tam stopniu uzasadnione, to w kwestii męskich postów nie na temat żadnego uzasadnienia nie widzę. rzuca się w oczy dlatego, że, jak pisałam wcześniej, to jest babskie forum internetowe, i obecność facetów jest nie tylko dziwna, ale często też męcząca i po prostu niepotrzebna. jeżeli panowie mają ochotę czytać, żeby dowiedzieć się czegoś ciekawego - bardzo proszę, ale jeśli zaczynają się udzielać, to niestety, ale dla mnie to już jest wspominane wyżej brylowanie, a raczej próby brylowania

-----------
przybyłeś, wcisnąłeś swoje trzy grosze, jesteś w zgodzie ze swoją naturą, jest super, tylko jedno pytanie - dlaczego nadal się tu udzielasz?
przecież możesz dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy poprzez samo czytanie, więc to nie jest odpowiedź.

Cytat:
Napisane przez Moonlight Pokaż wiadomość
te mało inteligentne z reala siadają wieczorem przy kompach i zamieniają sie w inteligentne wizażanki

wiem co mówię, sama tak robie

żeby wizażanki wiedziały jaką okropną blondynką z dowcipów ja sie okazuje w realu to by ze mną żadnej konwersacji nie przeprowadziły

PS: to działa też w drugą strone. w realu faceci to straszne młotki, a przez ęternet da sie z nimi pogadać dziwny jest ten świat
oj, dziwny

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

Edytowane przez lir391
Czas edycji: 2008-02-12 o 09:56 Powód: pomyłka
lir391 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 10:21   #306
leuwen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lir391 Pokaż wiadomość

co do tego twojego 'odświeżania', to chyba różnie rozumiemy to pojęcie, bo akurat ty jesteś naczelnym 'rozwalaczem'. mam wrażenie, że wszędzie czytam o twoich seksualnych podbojach, erekcjach i innych rzeczach, o których naprawdę nie chciałabym czytać akurat tutaj, zwłaszcza, że nijak się mają do tematów wątków.
a ten wątek rozwaliłeś koncertowo: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235830
No nie wiem gdzie rozwaliłem wątek. Bo widzę ze ludzie piszą. Nie rozumiem o co Ci chodzi. Jesłi piszę o erekcjach to tylko w przenośni bądx na forach do tego przeznaczonych. swoją drogą jeśłi nie chcesz czytać to po co czytasz. Widzę ze masz z tym chyba jakiś problem

Cytat:

nie wiem czego inni faceci tutaj szukają. Jak bede miał wiecej czasu to ci powiem czego ja tutaj szukam, jesłi Cie to wogóle interesuje. Nie wiem po co aż tak uogólniasz. czy wszyscy muszą szukać tutaj tego czego ty szukasz? mam wrazenie że jesteś bardzo egocentryczna.

Cytat:
nie uogólniam, ja widzę, że dziewczyny też piszą o sobie, schodzą z tematu itd. i również mnie to razi. ale w przypadku facetów to trochę inna sprawa. bess świetnie to określiła ( ) faceci przychodzą tutaj, żeby brylować i różnie się to przejawia. poza tym, o ile odpowiedzi off topowe dziewczyn w wielu wątkach są w jakimś tam stopniu uzasadnione, to w kwestii męskich postów nie na temat żadnego uzasadnienia nie widzę. rzuca się w oczy dlatego, że, jak pisałam wcześniej, to jest babskie forum internetowe, i obecność facetów jest nie tylko dziwna, ale często też męcząca i po prostu niepotrzebna. jeżeli panowie mają ochotę czytać, żeby dowiedzieć się czegoś ciekawego - bardzo proszę, ale jeśli zaczynają się udzielać, to niestety, ale dla mnie to już jest wspominane wyżej brylowanie, a raczej próby brylowania
Jak już pisałem wcześniej powinnaś wnieść w tej sprawie zażalenie do administratorów. Moze Cię posłuchają jeśli im to jakos mądrze uzasadnisz. O wiele prostszym sposobem jest załozenie własnego forum na który faceci nie mają wstępu. na twoim miejscu pomyslałbym o czyms takim

-----------

Cytat:
przybyłeś, wcisnąłeś swoje trzy grosze, jesteś w zgodzie ze swoją naturą, jest super, tylko jedno pytanie - dlaczego nadal się tu udzielasz?
przecież możesz dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy poprzez samo czytanie, więc to nie jest odpowiedź.
Nie wiem do kogo kierujesz tą wypowiedź, ale jest bardzo niegrzeczna. masz 19 lat a zachowujesz się jakbys rozumy wszystkie pozjadała. Sugerujesz innym starszym ludziom co mają robić. autorytetem jesteś jakims moralnym?
Nie wiem o co sie tak rzucasz. Nie podobają Ci sie posty facetów poprostu ich nie czytaj. Na to forum wchodzi jakieś 20 30 tys kobiet dziennie. Uwazasz ze wszystkie myślą tak jak Ty I chcą czytać tylko posty które Cebie interesują? Jesłi tak to moze załóz watek na plotkowym i niech sie PAnie wypowiedzą. Bo jak narazie mam wrazenie że w Twoich wypowiedziach uzurpujesz sobie prawo do wypowiadania sie w imieniu wszystkich kobiet
Stary 2008-02-12, 10:25   #307
bess
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem do kogo kierujesz tą wypowiedź, ale jest bardzo niegrzeczna. masz 19 lat a zachowujesz się jakbys rozumy wszystkie pozjadała. Sugerujesz innym starszym ludziom co mają robić. autorytetem jesteś jakims moralnym?
a ty zachowujesz sie wlasnie jak taki autorytet mimo ze masz dopiero 31lat,a uwierz mi 30 to nie jest sędziwy wiek ,wiek który upowaznia do tego zeby móc wyglaszac swjoe" prawdy obajwione" i w co 2 watku pisac ,"bo ja mam 31 lat"(a ty mleko pod nosem)jesli jest to jedyny argument majacy podkreslic,a moze ukazać nam twoja dojrzalosc to
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-12, 10:28   #308
leuwen
Zadomowienie

Cytat:
a ty zachowujesz sie wlasnie jak taki autorytet mimo ze masz dopiero 31lat,a uwierz mi 30 to nie jest sędziwy wiek ,wiek który upowaznia do tego zeby móc wyglaszac swoje" prawdy obajwione" i w co 2 watku pisac ,"bo ja mam 31 lat"jesli jest to jedyny argument majacy podkreslic,a moze ukazać nam twoja dojrzalosc to

Możesz podać konkretny przykład? Przytocz wątek
Stary 2008-02-12, 10:31   #309
bess
Zakorzenienie

niestety nie moge(bo mi sie nie chce),ale tak jest ,bo czytam(łam) twoje wypowiedzi
i mam to samo wrazenie co Lir

aha i mozesz mi napisac "to nie czytaj jak ci sie nie podoba" oczywiscie juz nie czytam tych o wyzej wspomnianym zagadnieniu
Stary 2008-02-12, 10:32   #310
edit23
Zakorzenienie

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6564553]Wysiliłam się dla Ciebie i poszukałam Go w liście userów.
Możesz mi paść do stóp w podziękowaniach...

Tak więc wg Jego profilu, ostatnim razem był tu w styczniu... Czyli żyje.
Nie udziela się już, jedynie czyta. (tak mniemam )[/quote]

eee padać tobie do stóp nie mam zamiaru, ale podziękować mogę tak więc dziekuję za informacje

ps. wystraszyłyście chłopa i se poszedł, a taki kofaniutki był (eee jest... a już sama nie wiem czy dalej taki kofaniutki)
Stary 2008-02-12, 10:38   #311
leuwen
Zadomowienie

Cytat:
niestety nie moge(bo mi sie nie chce),ale tak jest ,bo czytam(łam) twoje wypowiedzi
i mam to samo wrazenie co Lir

No to jak nie możesz to nie wypisuj paszkwili na mój temat. Obrzucasz mnie pomyjami nie umiejąc podac konkretnego przykładu, kiedy Cię o to proszę. To jest wg Ciebie dyskusja? Na poziomie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-12, 10:42   #312
bess
Zakorzenienie

nie bo celowo zmuszasz mnie zeby przegladala twoje wszystkie posty,a na to nie mam czasu,moze znajdzie sie ktos kto akurat bedzie pamietal i poda ci przyklad.Chyba ze edytowales hehe
Stary 2008-02-12, 10:45   #313
schnapi
Przyczajenie

Cytat:
Czegokolwiek byśmy tu szukali to statystycznie i tak byśmy dostali. Jest Was dużo więcej, praktycznie każdy typ kobiety tutaj można spotkać. Od tylko przelotnych znajomości po naprawdę wartościowe kobiety. Każdy szuka czego innego i to jego sprawa.
schnapi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 10:48   #314
leuwen
Zadomowienie

Cytat:
nie bo celowo zmuszasz mnie zeby przegladala twoje wszystkie posty,a na to nie mam czasu,moze znajdzie sie ktos kto akurat bedzie pamietal i poda ci przyklad.Chyba ze edytowales hehe

Wiesz ja myslę ze z innego powodu. Ja pamietam dokładnie co pisze i w jakim kontekście. Natomiast Ty doskonale masz swiadomosc ze nie przytoczysz tutaj zadnego postu bo jak zaczniemy go analizować, to zjem Cię na śniadanie. Własnie dlatego lubie to forum. Ze wzgledu na moderatorów i Złosliwca. Na innych forach zazwyczaj przy konczących sie argumentach zaczyna sie pyskówka i inwektywy. A tutaj jak ktos nie ma argumentu to poprostu musi sobie odpuscić i milczeniem lub pokretna odpowiedzia przyznać rację
Stary 2008-02-12, 10:55   #315
bess
Zakorzenienie

nie jestes w stanie
Skad mialabym wiedziec ile masz lat jesli nie zagladalam do twojego profilu?bo o tym pisales.
A np wczoraj dobrotliwie uznales ze jednak ludzie urodzeni w 88 (w tym przypadku moon)moga byc inteligentni.
łaaaskawcooooooooooooo
Oczywiscie ta reszta pozostaje w domysle.Jestem w stanie przewidziec jakich uzyjesz agrumentów,co ew.mozesz napisac ale nie bede cie wyreczac

Jesli np nie mogolabym zacytowac ,ale jeszcze nie szukalam "dowodów"to moze np dlatego ze to jest zawoalowane.A wtedy przeciez bez problemu mozna wykrecic sie sianem i napisac ze mam fobie,komplex i co tam jeszcze
Ale nie o to chodzi tylko o to ,ze dziewczyny bardzo sie oburzaja na takie traktowanie,podkreslajac swoj wiek umniejszasz wartosc kogos mlodszego.No ale moze oburzaja sie jak robia to inne dziewczyny,a nie faceci

pff
Stary 2008-02-12, 10:55   #316
edit23
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz ja myslę ze z innego powodu. Ja pamietam dokładnie co pisze i w jakim kontekście. Natomiast Ty doskonale masz swiadomosc ze nie przytoczysz tutaj zadnego postu bo jak zaczniemy go analizować, to zjem Cię na śniadanie. Własnie dlatego lubie to forum. Ze wzgledu na moderatorów i Złosliwca. Na innych forach zazwyczaj przy konczących sie argumentach zaczyna sie pyskówka i inwektywy. A tutaj jak ktos nie ma argumentu to poprostu musi sobie odpuscić i milczeniem lub pokretna odpowiedzia przyznać rację
Nie przesadzaj.

Bess jest długo na forum i zawsze jej wypowiedzi coś wnoszą w dyskusję. Nie natrafiłam na "banalny" post bess.

Luwen uważaj, żebym ja cię nie zjadła na śniadnie.
Stary 2008-02-12, 11:03   #317
bess
Zakorzenienie

Edit nie przesadzaj, bo Leuwen zacznie tu wklejac dowody na to, ze nie masz racjii

ps a jesli czasem sie myle,to spoko umiem przeprosic i przyznac sie do błedu,nie trzymam sie kurczowo swoich racji.

ps wiem co poteguje to wrazenie,wlasnie ten mentorksi ton w postach o sexie zwiazkach
Moze inni podchodza do tego z przymruzeniem oka i moze tez powinnam
No chyba ze cie z kims pomyliłam i nie ty pisales o zwiazkach z mężatkami
Stary 2008-02-12, 11:06   #318
edit23
Zakorzenienie

Cytat:
Edit nie przesadzaj, bo Leuwen zacznie tu wklejac dowody na to, ze nie masz racjii
A niech sobie wkleja.
Tu nie chodzi o jakąś obronę, bo jej nie potrzebujesz.
Napisałam to co myślałam, a to zrobić mogę.
Stary 2008-02-12, 11:18   #319
leuwen
Zadomowienie

Cytat:
nie jestes w stanie
Skad mialabym wiedziec ile masz lat jesli nie zagladalam do twojego profilu?bo o tym pisales.
A np wczoraj dobrotliwie uznales ze jednak ludzie urodzeni w 88 (w tym przypadku moon)moga byc inteligentni.
łaaaskawcooooooooooooo
Oczywiscie ta reszta pozostaje w domysle.Jestem w stanie przewidziec jakich uzyjesz agrumentów,co ew.mozesz napisac ale nie bede cie wyreczac

Jesli np nie mogolabym zacytowac ,ale jeszcze nie szukalam "dowodów"to moze np dlatego ze to jest zawoalowane.A wtedy przeciez bez problemu mozna wykrecic sie sianem i napisac ze mam fobie,komplex i co tam jeszcze
Ale nie o to chodzi tylko o to ,ze dziewczyny bardzo sie oburzaja na takie traktowanie,podkreslajac swoj wiek umniejszasz wartosc kogos mlodszego.No ale moze oburzaja sie jak robia to inne dziewczyny,a nie faceci

pff
OO widzę ze wrózka jesteś nie czytsz moich postów ale jesteś w stanie przewidzieć argumenty. Rozumiem zę robisdz to za pomocą magii
Poprostu spodobała mi się wypowiedź moonlight. Bo uwazam zę jak na tak młodą osobę pisze ciekawie i dojrzale. Co w tym złego. To była moja subiektywna opinia na dodatek skierowana do niej nie do Ciebie. Masz z tym jakis problem? Co do tego co pozostje w domysłe to jest to Twoje subiektywne odczucie. Jeśłi czujesz sie niedowartosciowana proponuje załozyć watek. Jest juz taki chyba na wizażu, Inni z pewnoscia Ci pomogą spojrzeć na siebie w lepszym swietle.

No teraz to mnie troche zastrzeliłaś. Sugerujesz ze jełśi w jakimś wątku piszę ile mam lat, bo np wymaga tego uzasadnienie mojej wypowiedzi, albo ktos np pyta mnie o wiek, to obrazam tym innych którzy mają mniej lat? moze ktos sie oprócz ciebie jeszcze wypowie, kto jest oburzony moim wiekiem. Mam 31 lat to oburzajace

Cytat:
Napisane przez edit23 Pokaż wiadomość
Nie przesadzaj.

Bess jest długo na forum i zawsze jej wypowiedzi coś wnoszą w dyskusję. Nie natrafiłam na "banalny" post bess.

Luwen uważaj, żebym ja cię nie zjadła na śniadnie.
Czy to ze bess jest długo na tym forum oznacza ze jej wypowiedzi są niepodważalne i nie podlegają krytyce? No ja natrafiłem na banalny post ( przynajmniej w moim odczuciu), chocby ten który komentuję powyżej

a jak chcesz sie przekonać kto kogo zje to nie mam nic przeciwko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-12, 11:21   #320
bess
Zakorzenienie

nie musze byc wrózka przeciez dokladnie napisales to co przewidzialam.
Raz zasugerowales mi ze mam komplex ,co napisalam wyzej ze tak mozesz zrobic
2 wykrecic sie sianem ,co tez napisalam i zrobiles,nie chodzilo o to ze ktos cie pytał o wiek.Zreszta wszystko napisalam wyzej .
Tak to jest moje subiektywne wrazenie,moge sie w nim tylko utwierdzac badz nie.
Stary 2008-02-12, 11:27   #321
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magda. Pokaż wiadomość
Zauważyłam, że w naszym babskim towarzystwie są również panowie . Jestem ciekawa co ich skłoniło do zawitania tu, jakich informacji szukają itp. No panowie, do raportu!

wg mnie zarowno jak my tutaj siedzimy tak smao moga i facecipoza tym ktos moze powiedziec,ze to typowo babska strona,ale wcale tak nie ejst,bo wiele dziewczyn robi tematy skierowane do facetowja baaaaaardzo rzadko widuje tutaj facetow,ale jak juz to zawsze jakies umilenie
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 11:41   #322
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Cytat:

Nie wiem o co sie tak rzucasz. Nie podobają Ci sie posty facetów poprostu ich nie czytaj. Na to forum wchodzi jakieś 20 30 tys kobiet dziennie. Uwazasz ze wszystkie myślą tak jak Ty I chcą czytać tylko posty które Cebie interesują? Jesłi tak to moze załóz watek na plotkowym i niech sie PAnie wypowiedzą. Bo jak narazie mam wrazenie że w Twoich wypowiedziach uzurpujesz sobie prawo do wypowiadania sie w imieniu wszystkich kobiet
Co ma wiek do tego?

Co widzę Twoją wypowiedż zawsze podkreślasz wiek współrozmówcy.
Wywyższasz się, bo jesteś starszy?
Twoje wypowiedzi typu " jak na 19, 20, 25 lat rozsądnie piszesz, czy nieżle rozumujesz" są bezsensu.
Wydaje mi się, że tylko sprawdzasz każdej profil a potem wynosisz to na forum co jest u nas raczej niespotykane. Dziewczyny np tak nie robią.
Stary 2008-02-12, 12:41   #323
lir391
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem gdzie rozwaliłem wątek. Bo widzę ze ludzie piszą. Nie rozumiem o co Ci chodzi. Jesłi piszę o erekcjach to tylko w przenośni bądx na forach do tego przeznaczonych. swoją drogą jeśłi nie chcesz czytać to po co czytasz. Widzę ze masz z tym chyba jakiś problem
wybacz, ale to najbardziej beznadziejna z możliwych odpowiedzi. jeśli nie podoba ci się jakiś tekst, to nie czytaj, jeśli nie podoba ci się jakiś widok, to zamknij oczy, jeśli nie podoba ci się jakiś dźwięk, to zatkaj uszy, ale broń Boże, nie krytykuj, bo nie masz do tego prawa, tak? chcesz, żeby tak to wyglądało?

Cytat:
nie wiem czego inni faceci tutaj szukają. Jak bede miał wiecej czasu to ci powiem czego ja tutaj szukam, jesłi Cie to wogóle interesuje. Nie wiem po co aż tak uogólniasz. czy wszyscy muszą szukać tutaj tego czego ty szukasz? mam wrazenie że jesteś bardzo egocentryczna.

Jak już pisałem wcześniej powinnaś wnieść w tej sprawie zażalenie do administratorów. Moze Cię posłuchają jeśli im to jakos mądrze uzasadnisz. O wiele prostszym sposobem jest załozenie własnego forum na który faceci nie mają wstępu. na twoim miejscu pomyslałbym o czyms takim
czy ja mówię 'dziewczyny, łapcie widły, przeganiamy chłopów z wizażu' ? nie. spytałam, co mężczyżni właściwie tutaj robią i czego szukają. jako odpowiedź zostałam poinformowana, że są bardzo mile widziani przez wszystkie kobiety, otrzymują setki maili i PW i usłyszałam niewybredny żart, żeby dziewczyny przysyłały zdjęcia w stroju kąpielowym albo bez.

-----------

Cytat:
jeżeli uważasz, że moja wypowiedź była niegrzeczna, obraźliwa, niejednoznaczna moralnie, nieadekwatna do mojego wieku, bądź sugerowała, że mówię w imieniu zbiorowości, to po prostu zgłoś to.

Cytat:
Czegokolwiek byśmy tu szukali to statystycznie i tak byśmy dostali. Jest Was dużo więcej, praktycznie każdy typ kobiety tutaj można spotkać. Od tylko przelotnych znajomości po naprawdę wartościowe kobiety. Każdy szuka czego innego i to jego sprawa.
ale dlaczego to jest tajemnica? nie mogę się dowiedzieć, czego szuka każdy z panów na stricte babskim portalu?

Cytat:
dziwne, żeby któraś z nas pamiętała, co ty piszesz, poza ogólnym odczuciem zniesmaczenia. jeżeli przychodzisz na wizaż, żeby się dowartościować i poczuć, że jesteś starszym mądrym kolegą naiwnych głupiutkich dziewczynek, które w każdej chwili możesz, jak sie wyraziłeś, zjeść na śniadanie, to chyba jednak wybrałeś złe forum.

a co do twoich historii: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...10&postcount=6
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...8&postcount=19
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=54

to oczywiście tylko przykłady

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

Edytowane przez lir391
Czas edycji: 2008-02-12 o 12:48 Powód: +
lir391 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 14:16   #324
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wypowiem się za ogół facetów, zapewne różni szukają różnych rzeczy...

Cytat:
nie uogólniam, ja widzę, że dziewczyny też piszą o sobie, schodzą z tematu itd. i również mnie to razi. ale w przypadku facetów to trochę inna sprawa.
IMHO to zupełnie taka sama sprawa.
Cytat:
bess świetnie to określiła ( ) faceci przychodzą tutaj, żeby brylować i różnie się to przejawia.
Jak widzę jest zgrabna pojemna szufladka z napisem "brylowanie" i tam wszystko wrzucamy...

Cytat:
poza tym, o ile odpowiedzi off topowe dziewczyn w wielu wątkach są w jakimś tam stopniu uzasadnione, to w kwestii męskich postów nie na temat żadnego uzasadnienia nie widzę.
To że Ty nie widzisz, nie znaczy że tego uzasadnienia nie ma... wydaje mi się, że ich uzasadnienie bądź nie zależy raczej od charakteru i zachowań osoby a nie płci...

Cytat:
rzuca się w oczy dlatego, że, jak pisałam wcześniej, to jest babskie forum internetowe, i obecność facetów jest nie tylko dziwna, ale często też męcząca i po prostu niepotrzebna. jeżeli panowie mają ochotę czytać, żeby dowiedzieć się czegoś ciekawego - bardzo proszę, ale jeśli zaczynają się udzielać, to niestety, ale dla mnie to już jest wspominane wyżej brylowanie, a raczej próby brylowania
Dla Ciebie niepotrzebne, dla kogoś może potrzebne. W regulaminie jakoś jak dotąd nie ma wymagania żeby być kobietą żeby się udzielać. Z brylowaniem - jw. szufladka.

Cytat:
-----------
Wciskanie moich 3 groszy jest raczej długotrwałym procesem więc nie jest tak, że już wcisnąłem

Zwykle piszę, gdy tym komuś mogę pomóc, bądź się z czymś nie zgadzam.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 14:26   #325
SLAWEK_TM
Zadomowienie

GG do SLAWEK_TM

Lir391 nie wiem może sie mylę, ale przejawy feminizmu to masz konkretne, jeśli ci przeszkadzają faceci na tym forum, to możesz omijać ich posty, a jeżeli myślisz ze w ogóle nie powinno nas Tu być to pokaz gdzie to jest zapisane... miłego dnia

nie zaglądałem tu przej jakiś czas, ale czytając po łebkach posty zaczynam twierdzić, ze niektóre wizazanki wręcz pałają wrogością do facetów na Wizażu.

SLAWEK_TM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 14:33   #326
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SLAWEK_TM Pokaż wiadomość
Lir391 nie wiem może sie mylę, ale przejawy feminizmu to masz konkretne, jeśli ci przeszkadzają faceci na tym forum, to możesz omijać ich posty, a jeżeli myślisz ze w ogóle nie powinno nas Tu być to pokaz gdzie to jest zapisane... miłego dnia

nie zaglądałem tu przej jakiś czas, ale czytając po łebkach posty zaczynam twierdzić, ze niektóre wizazanki wręcz pałają wrogością do facetów na Wizażu.
to forum dla kobiet
sam wizaz nazwa zwiazana ejst z makijazem, ktorego raczej normalni faceci nie robia?
nie przejawia feminizmu, a jedynie odrobine ciekawosci, czego szukaja mezczyzni na kobiecym forum
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 14:45   #327
SLAWEK_TM
Zadomowienie

GG do SLAWEK_TM

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6570219]to forum dla kobiet
sam wizaz nazwa zwiazana ejst z makijazem, ktorego raczej normalni faceci nie robia?
nie przejawia feminizmu, a jedynie odrobine ciekawosci, czego szukaja mezczyzni na kobiecym forum [/quote]

"czego faceci tu szukają?" to nie brzmi przyjaźnie... tylko podlatuje pretensjami, bo co My możemy tu robić...

po to żeby porozmawiać z ludźmi, tak jak jest to na forum, poradzić sie czy radzić... nie logowalem sie tu po to zeby poznac jakas faja dziewczyna... bo chyba tak myślicie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-12, 14:51   #328
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SLAWEK_TM Pokaż wiadomość
"czego faceci tu szukają?" to nie brzmi przyjaźnie... tylko podlatuje pretensjami, bo co My możemy tu robić...

po to żeby porozmawiać z ludźmi, tak jak jest to na forum, poradzić sie czy radzić... nie logowalem sie tu po to zeby poznac jakas faja dziewczyna... bo chyba tak myślicie.
zalezy jak interpretujesz. chyba troszke sobie nadinterpretowales. ;]
rozmawia sie na czacie. na forum sie dyskutuje.
nawet gdybys chcial poznac, to i tak teraz bys sie przeciez nie przyznał
Stary 2008-02-12, 14:54   #329
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
ja się coraz częściej zastanawiam, co Ci wszyscy faceci robią na babskim forum? oprócz rozwalania wątków i pisania o sobie szukają porad, liczą, że dziewczyny rzucą się całą gromadą na tych nielicznych przedstawicieli płci przeciwnej, czy co?
jestem bardzo ciekawa.
Na czym babskosc tego forum polega konkretnie? Na kierunkach typu filologia polska, wiekszosc to kobiety, w szkolach kosmetycznych wiekszosc to kobiety, aczkolwiek Miodek jest facetem jak i wielu wizazystow/fryzjerow w kraju i na swiecie jaki wniosek z tego?

na forum plotkowym tematy to:

O czym teraz myslisz,
Szukam tytulu piosenki,
Jakiej muzyki sluchasz,
problem co zrobic z agresywnym bratem,
nie ma brzydkich kobiet,
reklamacja kto zna przepisy,
darowizna mieszkania z kredytem

seriale...etc.

Nie wygladaja mi te tematy na:

czy masz mocne bole menstruacyjne?
jakiej firmy tamponow uzywacie?
jak czesto chodzicie do ginekologa?

Co za roznica jakiej plci jest osoba odpowiadajaca? Kazdy chyba jest inny nie? Jedni szukac beda porad dot. zwiazkow (na Intymnym), inni beda wchodzic dla rozrywki, inni beda pisac bzdety itd.

Glupota plci nie ma
Stary 2008-02-12, 14:59   #330
SLAWEK_TM
Zadomowienie

GG do SLAWEK_TM

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6570447]zalezy jak interpretujesz. chyba troszke sobie nadinterpretowales. ;]
rozmawia sie na czacie. na forum sie dyskutuje.
nawet gdybys chcial poznac, to i tak teraz bys sie przeciez nie przyznał [/quote]

tak niech Ci będzie nad interpretowałem sobie ale tylko troszeczkę. Swoje wiem i tego będę sie trzymał.

tak nie ma to jak wyjechać z jakaś reguła, bo sie dyskutuje a nie rozmawia gratulacje, łapać za słowa to teraz będziemy robić...

haha tak oczywiście, gdybym chciał kogoś poznać nie siedział bym na wizażu tylko na sympatii... poległaś

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości