Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężczyźni na wizażu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-12, 20:09   #353
SLAWEK_TM
Zadomowienie

GG do SLAWEK_TM
Dot.: Mężczyźni na wizażu

Cytat:
Napisane przez leuwen Pokaż wiadomość
Wiesz co Lir. Nie chce mi się cytować juz twoich wypowiedzi, bo i tak wykręcisz kota ogonem. Dobrze wiesz ze twój post był zaczepny. Nie mam ochoty już na tą dyskusję, bo z doswiadczenia wiem że skonczy się jak wątek o jehowych.

Jestem na tym forum bo jest to jedno z nielicznych forów gdzie przy braku cenzury politycznej obyczajowej jest mimo to świetnie moderowane. Podoba mi się ze moderatorzy wtracają się dopiero wtedy jak robi się wioska. Stosujac sie do kilku zasad mozna tutaj prowadzić nieskrępowaną dyskusję na praktycznie dowolne tematy . Pozatym, lubie towarzystwo Pań. Nawet tych wrednych. Nie mam tutaj zamiaru brylować czy się popisywać. zdaję sobie sprawę ze mój sposób bycia nie każdemu musi odpowiadać, z drugiej strony nie przyszedłem tutaj zeby każdemu słodko ciumkać. Jak widzę jakiś temat który mnie bawi to czasem sobie zażartuję. jesli ktoś sie czuje tym dotknięty to zazwyczaj przepraszam.
Zdazyło mi się również kilka razy przepraszać osoby z którymi rozmawiałem. nie jestem cietrzewiem i mam swiadomośc tego ze czasem się gdzieś zagalopuję. Dlatego też nie chcę wiecej ciągnąc dyskusji na ten temat. Kilka razy byłem wobec was uszczypliwy (bess, lir) przepraszam.
jesłi nie pasuje wam ze faceci zabierają głos w niektórych sprawach. wystarczy pogadać z resztą albo z moderatorami, albo zaznaczyć na początku watku ze autor nie życzy sobie aby w dyskusji brali udział meżczyźni
pozdrawiam

Amen

SLAWEK_TM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując