2008-02-16, 13:15
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Na wymianę!! Super markowe ciuszki ;) xs-s, m,l !
DOKŁADKA 11 MARCA, STRONA PIERWSZA!
UBRANKA NA PIERWSZEJ STRONIE - DO POSTU #11.
Drobna uwaga: dokładki wkładam zazwyczaj w miejsce wymienionych ciuszków, dlatego gdy coś dołożę, wskażę tylko nr postów -co nie oznacza, że wszystkie rzeczy z tego postu są dokładkowe!
ZANIM NAPISZESZ, PRZECZYTAJ.
WOLĘ WYMIENIAĆ SIĘ HURTOWO M.IN ZE WZGLĘDU NA KOSZTY PRZESYŁKI KTÓRE SIĘ NIE ZWRACAJĄ!
Kochane!
Ciuszki, które Wam proponuję to nie 20-letnie szmatki, powyciągane, odkopane z dna szafy.
Mam do Was trochę szacunku i wymagam go także, więc proszę nie proponować mi starych fatałaszków bo jest to trochę nie na miejscu.
Wymieniam je nie dlatego, że są zniszczone ale dlatego, że nie są na mnie dobre rozmiarowo lub po prostu do mnie nie przemawiają -nie mój styl, bądź już mi się znudziły. W większości są to ubrania nowe.
Czego szukam?
Moja Wishlista:
TUTAJ!
PROSZĘ, ODPISUJ W MOIM WĄTKU- OSZCZĘDZISZ MI SZUKANIA I ZAGWARANTUJESZ SOBIE MOJĄ 100-PROCENTOWĄ ODPOWIEDŹ W SWOIM WĄTKU.
Zdjęcia są słabej jakości- robione telefonem.
_________________________ ____________
1. Śliczna bluzeczka [nowa] przywieziona z Turcji [xs-s]
2. Piękny long z wymianki [niestety na mnie nie pasuje), H&M Divided, stan idealny! [xs]
3. Świetna nowiutka tuba [z materiału misiowatego], amerykańska firma Hooch, na skalę Abercrombie. Bardzo droga ale mała [xs-s]
4. Różowe sweterek, rękawki 3/4, dekolt w serek, H&M [xs/s]
Edytowane przez diversely
Czas edycji: 2008-03-20 o 18:10
|
|
|