Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-20, 23:49   #802
izzi
Zadomowienie

GG do izzi
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"

Cytat:
Napisane przez "Magdalena" Pokaż wiadomość
Polecam fiestke , niewiem dokladnie jak to sie nazywa bo 2003 rocznik to ta nowa wersja nasza jest starsza bo z konca 1998 wiec wlasnie konczy 10 latek, no nam sie trafila wersja sportowa i to nazywa sie GHIA, to znaczy silnik mamy z fokusa 1,6 i 75 PS, ogolnie ful wypas, centarlny zamek, elektryczne lusterka szyby i zamek klimatyzacja i nawet spojler ale wlasnie tez bez ABS´a, ciezko nam bedzie go sprzedac , no ale jak przyjdzie czas go wymienic na cos wiekszego zeby sie wozek zmiescil ....... to bedzie tzreba a chetnych to juz mamy sporo

No wiec milego wieczorku dziewczyny a ja zmykam spac jutro ide pierwszy dzien do pracy i pobudka o 3:15

Hehe .. no ja mam nadzieję że do naszego Peżocika 206 (mąż się uparł parę lat temu żeby kupić 3-drzwiową wersję bo taka bardziej sportowa i zadziorna) może wózek się zmieści... bo jak nie to ja nie wiem jak my się będziemy przemieszczać? ...rowerami czy jak????
izzi jest offline Zgłoś do moderatora