Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-21, 17:14   #3043
rav12345
Wtajemniczenie

Dot.: Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
A ile po odstawieniu musisz czekac? Bo to chyba nie tak hop-siup od razu?
Właśnie czuję się cholernie oszukana. Bo ponoć 2 lata. A jak nie dostanę pracy... to nie wiem co zrobię. Maksymalnie rok będę w stanie odczekać. Jutro idę do gina, zaniosę mu tę maść i zapytam co on o tym sądzi (ciekawa jestem czy się będzie znał na tym), i czy okres czekania zależy też jakoś od ilości użytej. Bo zużyłam max. 1/4 tubki, czyli z 8g.

Odstawiłam tabletki by się szykować do dzidziusia.
Dostałam wysyp pryszczy i wyglądam jak wulkan.
Chciałam się ratować retinoidami i kwasami.
I zrobiłam sobie kuku. Bo ani o dziecko się starac nie mogę, ani nie mam ładnej twarzy (żeby się problem tylko na twarzy kończył)...

Nic. Wrócę do tabletek pewnie znowu, ale najpierw zrobię sobie dokładne badania, póki jestem wolna od prochów . Chociaż na tyle się przyda to moje odstawianie.
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
No ten majonez to na pewno nie jest komedogenny
Meksykanki. Szczerze mówiąc meksykanki są brzydkie... Strasznie szybko się starzeją - młode dziewczyny=nastolatki wyglądają ładnie tylko. A póżniej - nie za bardzo. Może to przez ten majonez?

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Kasiu, od siostry ze Stanów moze?
U nich te kosmetyki to taka zwykłą półka, nic luksusowego, a u nas wydrożlyli ceny ze az człowieka trafia.
Może i nic luksusowego, ale tylko też w sklepach typu Sephora dostępne. I wcale nie takie tanie. Przy całej reszcie dobrych kosmetyków za grosze te wypadają na drogawe.

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dorinko, skóra po zabiegu złuszcznia kwasami dochodzi do siebie nawet do 2 tyg! Cierpliwości.
Ja po 2 seriach peelingu kwasami dochodziłam do siebie 2-3 miesiące. Ale skórę miałam później piękną .

Cytat:
Napisane przez .Apolonia. Pokaż wiadomość
Aaaaaaaa dziewczyny

nie ma juz miejs na koncert Metallicy w maju w chorzowie :ryczy: to bylo moje marzenie a wejsciowek na plyte juz nie maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kto je wszystkie wykupil???????
Szukaj na allegro i gumtree. Będziesz pewnie musiała troszkę dopłacić, ale jak ci zależy, to chyba warto.

----
A ja mogę mieć zaraz phone interview. Umawiałam się z babką na dzisiaj lub na poniedziałek. Nie potwierdziła, więc czekam jak na szpilkach...