![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D
E to w sumie podobnie, ja też czasem w H&M kupuję - zwłaszcza płaszcze, kurteczko-żakiet zakupiłam w piątek już na wiosnę, piękny z krótkim rękawem
![]() ![]() Mango też lubię, choć najbardziej w okresie wyprzedaży, albo w Factory (podobno jest nowa kolekcja na wiosnę juuż przeceniona ![]() Reserved ma fajną kolekcję na wiosnę ale z cenami zaczynają przeginac -byle ciucszek 100 zł., zwykła blueczka .... ![]() A w Motivi nic nigdy nie kupiłam,chyba nawet nie byłam ![]() TsaiNU SIMPLE ma fajne ciuchy ale chyba nie dojrzałam jeszcze do nich, poza tym ceny gorsze niż w Zarze więc nawet nie wchodzę ....A Morgana nie lubię, oni mają wszystko krótkie, dla nich normą jest wzrost 165-169 maksymalnie więc ja mam wszystkie nogawki i kiecki przykurcze !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Rozeznanie
|
Dorinka, ja mam odwrotny problem, wszystkie nogawki mam za długie
![]() ![]() ![]() ![]()
#3033 |
Zakorzenienie
|
Dorinka, tsaInu - też mi się SImple podoba, ale ceny zwalają z nóg.
No własnie, reserved upgrade'uje markę i stąd te wyzsze ceny. Ale design ciuchów tez lepszy. Włąsnie pierwszy raz kupiłam u nich jeansy-rurki, bo zaskakujaco dobrze leżały. Dorinka, a do którego factory jeżdzisz? Ursus czy Piaseczno? Ja częśto bywam w Piasecznie (buszuję w Solarze, Mexxie - chociaz tam prawie nigdy nic nie ma ładnego no i ceny pogiete oraz Vero Modzie). |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zakorzenienie
|
No widzisz TsaiNU jedni za krótkie, drudzy za długie
![]() Ja nie jestem mega wielka mam 174 cm wzrostu ale nieproporcjonalnie długie nogi stąd mój problem. Czy wiecie, że ja miałam zawsze za krótkie dżinsy dopiero jak otworzyli w Polsce Zarę to skończyła się moja trauma ![]() ![]() L_V ja jeżdzę do Factory w Ursusie, bo po tej stronie mam bliżej....w Piasecznie nie byłam nigdy ...ale słyszałam, że można coś upolowac w sklepach typu Mexx... (chociaż dla mnie to oni nic ciekawego nie mają ![]() W Ursusie głównie skupiam się na Mango i Vero Modzie, czasem na butach Baty ![]() ![]() L_V masz rację w Reserved mają coraz fajniejsze jakościowo ciuchy, a te na wiosnę ...byłam mile zaskoczona L_V byłaś w Złotych w Terranowie, ta kolekcja Caliope po prostu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki, chyba mnie ty ze sto lat nie było, tak jakoś nigdy czasu nie ma, teraz jeszcze sesja, mam nadzieję że mnie pamietac choć trochę
![]() ![]() ![]() Ja powoli zaczyna planowac jakiś ślub, juz oczywiście problemy się pojawią, my nie chcemy wesela tylko slub i przyjecie dla najblizszych, tata stawia opór bo chce zrobic jedynej córeczce super wesele, ale... jakoś sie napewno ułoży |
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
Dorinko, w Tewrranovie nie byłąm całe wieki, musze tam wpasc ak bede miała chwilę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Raczkowanie
|
Aaaaaaaa dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie ma juz miejs na koncert Metallicy w maju w chorzowie :ryczy: ![]() ![]() ![]() w ogole mam podly humor. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
L_V zajrzyj i zobacz ciuchy Caliope- większość wyglada jak nie Terranova nawet po metkach ciężko poznać
![]() Apolonio np. mój kumpel z pracy Cię uprzedził, pozostaje Ci allegro na pewno będą ![]() Na razie, pa pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Raczkowanie
|
Dorinko, a to skandal :P kto by przypuszczal ze w niecale 2 mies wyprzedaza 80% biletow?????????????????? ?? GRRRRRRRRRRR
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze teraz częsciej bedziesz do nas zaglądała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
Jezuuuu ale jestem zła cały dzień nie moglam się zalogować
![]() Spóźnione dzień dobry ![]()
#3042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3043 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odstawiłam tabletki by się szykować do dzidziusia. Dostałam wysyp pryszczy i wyglądam jak wulkan. Chciałam się ratować retinoidami i kwasami. I zrobiłam sobie kuku. Bo ani o dziecko się starac nie mogę, ani nie mam ładnej twarzy (żeby się problem tylko na twarzy kończył)... Nic. Wrócę do tabletek pewnie znowu, ale najpierw zrobię sobie dokładne badania, póki jestem wolna od prochów ![]() Meksykanki. Szczerze mówiąc meksykanki są brzydkie... Strasznie szybko się starzeją - młode dziewczyny=nastolatki wyglądają ładnie tylko. A póżniej - nie za bardzo. Może to przez ten majonez? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---- A ja mogę mieć zaraz phone interview. Umawiałam się z babką na dzisiaj lub na poniedziałek. Nie potwierdziła, więc czekam jak na szpilkach...
![]() |
#3044 |
Zakorzenienie
|
Rav to super ze bedziesz miała rozmowe kwalifikacyjną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 | |
Zakorzenienie
|
ale czad! da się cytować
![]() Cytat:
teraz to mam problem z krojem a nie długością bo taka jakaś nieforemna jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3046 |
Zakorzenienie
|
jeski chodzi o spodnie to ja ostatnio sobie super rybaczki jeansowe kupiłam
![]() dziewczyny a co tu teraz tak cicho co?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zakorzenienie
|
teraz? ostatnimi dniami podejrzanie cicho, nadążam z czytaniem
![]()
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio miałam czas tylko wieczorami wiec i tak miałam troche do nadrabiania... ale masz racje, kiedys miałam do czytania po 15 stron jednego dnia a teraz?? ciekawe czemu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 |
Zakorzenienie
|
może dlatego że wizaż coś szwankuje ostatnio, albo całkiem nie działa, albo problem z subskrypcjami jak dzisiaj...
bo chyba nam sie tematy nie skończyły ![]()
![]() |
#3050 |
Zakorzenienie
|
dużo osób tez siedzi, czyta ale nic nie pisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Rozeznanie
|
kurczę jakoś nie mogę się zebrac do tego dzwonienia... echh mam stresa ze powie mi ze nic z tego a tak przyanjmniej mam nadzieje
![]()
#3052 |
Zakorzenienie
|
dzwon, dzwon bedzie juz po stresie. lepiej teraz niz potem,. i napisz od razu co powiedziała
|
![]() ![]() |
![]() |
#3053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3054 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie. lepiej isc i do gina i do dermaologa
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze jedno Rav ty AD tez używasz? Czy nie? Bo AD trzeba odstawic jesli jest sie w ciazy.
![]() |
#3056 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja nawet nie sadziłam ze tak wiele rzeczy trzeba odstwiac gdy sie planuje ciąze. wychodzi na to, ze planowac trzeba z conajmiej rocznym wyprzedzeniem, aby zaprzestac uzywania wielu rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Rozeznanie
|
Tak Madziu do ciebie to było
kurcze no to mnie sporo omineło, jak ostatnio tu bylam to były rozważania czy zostanie w kraju czy ucieka do holandii, a tu proszę. Gratuluję, ale ładnie się sprawy rozwineły, i juz wszytko poustalane, ja to nic nie mam ustalone narazie, planujemy slub wziąść ok lipca, sierpnia. hehe tylko szczerze mówiac to jakoś mi sie wogóle nie chce o tym myslec ani nic robić, pewno dziwna jestem troche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
a my tez juz nauki robimy, tydzien temu poszlismy do koscioła sie dowiedziec kiedy zapisy a tu juz pierwsze spotkanie było i trwało tylko godzinke , wiec zostalismy (tym bardziej, ze to kurs przyspieszony) i teraz w sobote i niedziele mamy 2 ostatnie spotkania. I bedzie z głowy
![]() a u ciebie widze ze lipiec , sierpien to juz niedlugo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
effaclar i glycoA też są be? wyczytałam na wizażu wypowiedź Beaty (pozwolę sobie na cytat bo linku nie udaje się wkleić odpowiednio): "Jeśli do tej pory stosowałaś kosmetyki z kwasami to uważam ,że w czasie ciąży także możesz je używać, jeśli miałyby to być eksperymenty to wypróbuj kosmetyki dopiero w jakiś czas po porodzie. Teraz, w czasie ciąży skóra może być bardziej wrażliwa i skłonna do podrażnień. Na dziecko te kosmetyki nie mają wpływu. Zabiegów w gabinecie kosmetycznym z wyższym stężeniem kwasów nie powinnaś teraz robić - zbyt duże ryzyko podrażnienia skóry.Kremy do pielęgnacji domowej możesz bez obaw stosować (pod warunkiem ,że służą Twoje cerze)" więc o co chodzi z tymi kwasami? czy tylko chodzi o podrażnienie skóry?
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Niestety nie będe miec teraz za wiele czasu, by do Was zaglądac. Na razie nic nie mówie, by nie zapeszyć. Wracam do nauki i pisania magisterki. Wszystkiego dobrego i do napisania. Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.