2008-02-22, 13:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem próżna
Cytat:
Napisane przez Chii1986
A jak kobieta nie zarabia to też jest żalosna? Ja tu nie widzę żadnej różnicy. Dlaczego jak kobieta utrzymuje faceta to już jest oburzenie a facet to zarabiać na kobietę musi?
Ok niech sobie każdy zarabia(to nawet dobrze bo przecież każdy chce zarabiać na siebie czy rodzine) ale w tej reklamie chodzi o to, że facet ma zarabiać na zachcianki tej kobiety co to nie ruszy tyłka tylko ma wymagania.
Facet to nie koń pociągowy, a jak kobieta chce spełnić zachciankę to niech nie liczy wiecznie na faceta tylko sama ruszy tyłek i zarobi. Nikt nic nie musi ...a tym bardziej facet nie musi zarabiać na kobiece zachcianki... jeśli facet robi jak wół a kobieta siedzi i nic nie robi i tylko ciągnie od niego kasę to moim zdaniem właśnie ten facet jest żałosny  znam paru takich naiwniaków...
|
Tak nas stworzyła natura, ze kobieta ma momenty w życiu w których potrzebuje większego oparcia w mężczyxnie. Moze jestem staroświecki, ale uwazam ze facet który nie potrafi zarobić na utrzymanie rodziny jest załosny. Nie zabieram przez to paniom prawa do robienia kariery.
Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini
Leuwen
ponieważ z niewiadomych przyczyn nie mogę Cię zacytować (no popatrz, nawet moja przeglądarka nie chce czytać tego co gryzmolisz  )
to odpowiem Ci to samo, co napisałam koledze Wyraczkowi
to nie moja wina, że większość współczesnych facetów w odpowiadającym mi wieku i o odpowiednim stanie cywilnym to lekko upośledzeni umysłowo i mocniej niedorozwinięci emocjonalnie kretyni 
no cóż ja biedna na to poradzę
|
Może jesteś zbyt egocentryczna Może właśnie wina leży po Twojej stronie.
Proponuję opisać swoja historię w przyjaciółce albo tutaj na forum. Z pewnoscią ktos Ci coś doradzi. Albo przerzuc się na dziewczyny (ja je bardzo lubię nie przeszkadza mi w nich brak inteligencji)
Cytat:
Napisane przez hkmghmkghkmgkghkghkgkg
|
To jak się ma 18 to jest sie dojrzałym?
Cytat:
akuat staropanieństwo niesamowicie mnie cieszy
no i pewnie zburzę Ci światopogląd ale można się rozmnażać bez posiadania balastu w postaci męża - ale to już temat dla dużych chłopców, więc wytłumaczę Ci może kiedyś 
|
Beni! jak jesteś fajna sztuka i nie straszysz wyglądem, to mozesz dac znać jak będziesz chciała sie porozmnażać bez zobowiazań Mogę nawet sobie te okularki załozyć i inteligentnego poudawać Dla dobrego bonusa jestem wstanie wiele poswiecić
Cytat:
w ogóle człowieku, czy Ty się we mnie zakochałeś??
że odczuwasz permanentną potrzebę odpowiadania na każde zdanie każdego mojego postu??
nie chcę być okrutna, ale - sorry, nie masz szans
|
A ja? Mam szansę?
Cytat:
Napisane przez city girl
 A ja jestem próżna i jestem snobką i materialistką...i dobrze mi z tym. Dletego studiuje ekonomie na renomowanej uczelni dlatego interesuje się tym co się dzieje w kraju bo nie wyobrażam sobie zbłaźnienia się ignorancją we stylu "a kto jest teraz premierm?" dlatego jestem ambitna i kocham wszystko co w najlepszym gatunku i wcale nie chce dorośleć i się zmieniać bo gdyby nie były prawdą słowa Adama Smitha że człowiek zawdziecza swój obiad kasie którą płaci a nie uprzejmości karczmarza to świat by się nie rozwijał w takim tempie. Człowiek to homo ekonomicus który zawsze ma za mało i chce więcej 
|
City? Trzeba chodzic na uczelnie by wiedzieć kto jest premierem?
Pan Smith którego tak tutaj cytujesz był również prekursorem Marksizmu
Człowiek kóry zawsze ma za mało i chce więcej zazwyczaj nie dożywa 60tki a jego zona wraz z gachem i wyrodnymi dziecmi wydają forsę którą przez całe życie uciułał
Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko
Ale zadymę rozkręciłyście  . Fajnie.
Chociaż w sumie, benito, już kilka razy natknęłam się na Twoje posty, gdzie wychwalasz się pod niebiosa  i piszesz, że jesteś inteligentna i masz poczucie humoru. Ja żem zawsze myślała, że o takich rzeczach pisać nie trzeba, bo to inni oceniają czy posiadasz te cechy, no ale jak już tak bardzo musisz, to pisz
Gdyż np. ja jestem jednostką skromną  i tak o sobie nie piszę, a Fresa i tak MI loty obniżyć każe.
Jakoś przeżyję to raczej.
Podkreślam - RACZEJ.
|
Z postów Beni wynika ze uważa wiekszość poza nilicznymi wyjatkami za idiotów. dlatego zapewne pisze nam o tym ze jest inteligenta błyskotliwa itd.... bo my debile sami tego nie zauważymy. A tak przynajmniej buractwo wie z kim ma czelność polemizować
|
|
|