2008-02-25, 18:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cennik usług kościelnych
Cytat:
Napisane przez Pawełeczek
Wyrak mylisz pojecie wiary w Boga z pojeciem wiary w kosciol katolicki.
|
Skad taki pomysl? Po prostu nie uwazam, ze osoby nie bedace katolikami czy prawoslawnymi wierza dokladnie w to samo co oni 
Cytat:
Napisane przez Pawełeczek
To po pierwsze. Po drugie wszystko co napisales moznaby odniesc do Twojej osoby. Mam dosc szerzenia moherowej propagandy. Ty aktywnie ja szerzysz i starasz sie przekonac wszystkich ze to jest w porzadku. Nie bede tu juz wchodzil bo mi cisnienie skacze. zegnam.
|
Czlowieku, o co Ci chodzi - jedziesz: "cos jest niewygodne dla Watykanu" - o apokryfie, ktorej zaden kosciol chrzescijanski nie uznaje; pozniej - "wiekszosc, naukowcy uwaza ze..." - bez podania chocby jednego przykladu"; nastepnie - "skrajnie prawicowy" i "moherowa propaganda" - argumentow Ci brakuje? Zakrzyczec kogos chcesz? Bo Ci sie to na pewno nie uda, nie tedy droga Cisnienie sie skacze, ze ktos ma inne poglady niz Ty, badz ze nie masz argumentow na obrone swoich ?
Ciezko mi sie odniesc do argumentow jesli ich ktos nie prezentuje, a pozniej zachowuje sie "zabieram swoje zabawki i ide stad. No to au revoir, krzyzyk na droge.
|
|
|