Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-09, 22:31   #787
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XX

Jestem . Nadrabialam na raty . Jak ja tak nie lubię

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
Hej
No tak, jak już będzie brzdąc pewnie siedział to razem, będzie zabawa że ho ho!

A u nas pada śnieg, wstała Lenka, patrzy przez okno i taka szczęśliwa" mamo, zobacz pada śnieg, będziemy na sankach jeżdzić, bałwana lepić" chwila namysłu iii" a gdzie jest nasza choinka?", no rozbroiła mnie. W szoku w ogóle byłam że tyle wie o zimie, a jaka radość z niej biła!
Jak a reakcja Linki <3 <3 <3 u mnie było podobnie <3

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Czesc.

Dzięki dziewczyny że pytacie. Po szczepieniu ok. Rozmawialam z lekarzem o tym tych jego placzkach . No coz takie dziecko do tego prawdopodobnie zelazo i reszts lekow brzuszek masakruje. Powiedziala zeby chustę kupic, ale najpierw popytać neurologa na wizycie czy juz mozna Go tak nosić
No coz...muszę zacisnac poslady i to jakoś przetrzymać no bo co innego mi zostalo

Arletko czytając opis kąpieli sie uśmiechnęłam ale zaraz potem to sobie to wyobrazilam i naprawde podziwiam

Ruda js tam na budowie ani razu nie bylsm bo jak... Przy całej tej sytuacji jakos mnie ona nawet nie cieszy. Jak K. zrobi foto to wstawie.

Lila
Dobrze ze po szczepieniu jest ok . Mam nadzieje ze szybko mu te placzki przejdą

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
Dupa wołowa jestem. Napisałam się i sobie kliknelam wstecz i wszystko w kosmos poszło! Wrrrr

Więc jeszcze raz ....

89migotka witam w kolejnym 24 tc ciekawa jestem Twojej opinii co do poduchy. Ja już sobie nie wyobrażam leżenia bez niej. Faktycznie hormony Ci buzują. A jak na to reaguje tż ? daje radę? Dobrze że chociaż na teściową nie musisz patrzeć. Zawsze to jakiś plus ja do krwiopijców muszę iść w sobotę , a potem mam usg 28-32tc.

arletka1313 jak przeczytałam ten opis to aż przerażona jestem. I serio podziwiam jak Ty to ogarniasz! A Lenka wspaniała! I jak pamięta wszystko ! Będzie frajda jak już będzie choinka skoro lubi rysować ostatnio to niech może napisze (narysuje) list do Mikołaja?

Lila_27 super że Natek pójdzie do przedszkola. I to już niedługo. Należy Ci się czas dla Ciebie ! Mam nadzieję tylko że między czasie znajdziesz fajna pracę i wszystko super się ułoży! Trzymam za to mocne kciuki. A jak Twój brzuch ?

Ziajka biedny Kubula. Jeszcze tego brakowało żeby tak się męczył z zębami. Jejku ja pamiętam ta senność na początku. Zresztą teraz od paru dni znów mam to samo wyciągają te maluchy z nas ze hoho

mysia1986 marudz nam tu ile Potrzebujesz. Mam nadzieję że chusta już będzie mogła pójść w ruch a Ty trochę odetchniesz. Biedny Marcel że brzuszkiem i Ty z krzykami. Ale wierzę że jeszcze chwila i będzie lepiej. No musi być! Dobrze że po szczepieniu nic się nie dzieje i chociaż to Marcel dobrze zniósł .

PannaMagda no tak u Was miesiąc bez kłótni miesiącem straconym [emoji14] ja pytałam o auto. A tam chyba ruch inną strona ? To tak można? [emoji14]

RudaEwcia25 baw się dobrze z dziewczynami jak ja tęsknię za jakimkolwiek wyjściem to szok. Gdziekolwiek na chwilę głowę przewietrzyć. No ale jeszcze trochę i będę miała zajęcie

A u nas dupa. M ciągle nie ma w domu , wczoraj z pracy o 21 wrócił- nowa firma , nowe obowiązki, jeszcze teraz szef się zmienił i wprowadza swoje jakieś zasady itd a oni muszą siedzieć i robić. Także ja całymi dniami sama. Nie mam z kim pogadać, tv mam już dość. Książki- została mi ostatnia. Uświadomiłam sobie ze ja tak leżę już 2,5 miesiąca i nawet nie wiem kiedy to zleciało. A został jeszcze max miesiąc więc damy radę . Tylko coraz ciężej mi. Ciężko się podnieść, ciężko wstać. Plecy zaczynają boleć. Takie tam marudy moje

Miłego dnia !
A marudz kochana należy Ci się po marudzić . Jeszcze troszkę i zaraz będą dzieciaczki na świecie i nie będziesz się nudziła

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej !
Panna M jak to jutro lecicie? Do Espanii już na stałe ?

Ziajka ja nie kupowałam tej poduchy , wkladalam jaska między kolana 😂
Współczuję tych ząbków . Długo Was to męczy😕

Mili dasz radę jeszcze trochę ☺Już zaraz będziesz tulic bliźniaki 😍

Arletko moje bratanice kapią sie razem odkąd ta młodsza zaczęła siedzieć stabilnie i frajdę mają niesamowitą ☺

Wczoraj minęło 9 lat odkąd jesteśmy razem z mężem ❤Z tej okazji winko I mnóstwo niezdrowych przekąsek 😊Mąż nalal winko i w tym momencie niuniek zaczął płakać. Poszłam do niego i .. obudziłam się o 3 nad ranem 😂Poszłam do salonu a chłop w ubraniu na kanapie śpi obok pełnych kieliszków . Zasnął w oczekiwaniu na mnie 😂O i taka rocznica 😂

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

A od jutra zaczynamy gościnny weekend 😀Jutro kolega , w piątek chrzestna młodego z osobą towarzyszącą a w sobotę moja mama z bratanica .
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i jeszcze 100 lat razem
O mama przyjeżdża to moze gdzieś wyjdziecie
Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Hej Wam
Spadł w nocy śnieg. Masakra nie lubię zimy.
Jutro mam do lekarza. Dodatkowo muszę pójść kupić dla małego coś bo ze wszystkiego jakoś nagle wyrósł

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kciuki za lekarza
Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Mili, a ja Ciebie witam w 32tc Tż na szczęście jest wyrozumiały To u Ciebie znowu będą mieli problem z pobraniem krwi Kochana jeszcze trochę i na brak towarzystwa nie będziesz narzekać

Magda oby tym razem słońce go za bardzo nie przygrzalo Udanego urlopu!

Lila wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości!!! No mama przyjedzie to Wy gdzieś wyskoczycie świętować

Mam już wyniki. Hemoglobina oczywiście jeszcze bardziej spadła mimo, że biorę żelazo i tabletki z buraka. W nosie to mam i od dzisiaj piję pokrzywę. No i reszta też nie za piękną bo albo czegoś za dużo albo za mało. Tak to jest w ciąży :/

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora