O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XX - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-08, 17:14   #751
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XX

Dobry wieczór, jak wiecie od rana miałam lekarza, później paznokcie 😊 robie poki mogę, później obiad, siostry wpadły, teraz poszły. Czas na zabawę z dzieckiem. Jutro ruszamy w miasto, tak sobie z dziewczynami żeby pobyć trochę razem i wypić dobra kawę, w sumie to ja kawy nie pije juz kilka dni 😊

Madzia ja też Cię podziwiam, nie wiem jak Ty dajesz rade 😁

Mysia i jak po szczepieniu? Dawaj na bieżąco fotki z budowy 😊ale super ze u was juz ruszyło 😊 Ty jedz, nawet z Młodym na ręku. Musisz jeść 😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Ziajka jak się czujesz? Tez tak Cię zmula w ciągu dnia jak mnie?

Migocia tez się zastanawiam nad rogalem, w pierwszej ciąży bardzo zalowalam ze go nie kupiłam. Daj znać czy zdaje testy 😀😀

Arletko mniemam właśnie przeraza, jak ogarnąć kąpiel itd 😂 a to dopiero początek ciąży 😂

13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 17:27   #752
Ziajka
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XX

Ewcia tak, nie mogę się rozbudzić, a w ciągu dnia też brak energii. Padam razem z Kubulą 😉 i kawy nie piję wcalę , bo mnie gorzej mdli, z przymusu raz na kilka dni bo jeszcze zaparcia dopadły.
A plecy tak bolą, że chyba u Mikołają zamówię poduchę, bo też wcześniej nie miałam tylko taki wałeczek ale nie dotrwał .
A jaka ta poducha lepsza taka fasolka czy w lit. C większa?
Super , że szykuje Ci się babskie wyjście.

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

I tak , mnie też na razie podwójna kąpiel i usypianie wydaje się niedoogarnięcia.

Migotka a co tam u Was za spięcia. Może hormonki.

Madzia masz towarzystwo pierwsza klasa, nuda Ci nie straszna 😉

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 18:13   #753
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Ziajka no ja też się zastanawiam która lepsza, niech nasze kochane kobietki się wypowiedzą 😊 plecy mnie czasem też bolą 😯 no ale takie uroki 😊

Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-11-08, 19:26   #754
PannaMagda
Zakorzenienie

Ewa a jak zadzwonilam do mamy mojej to mnie wyprostowala ze nie mam tak zle ze z K. sie uzupelniamy ze on spokojny a ja postrzelona spotkalam sie ten z kolega ktory jest w separacji z zona przy jego problemach moje to pikus:p

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2016-11-08, 20:36   #755
arletka1313
Zakorzenienie

mysia kochana musisz jeść bo mleka nie będzie, ja wiem, że masz teraz mega cieżko. A próbowałas dać mm?? jak po szczepieniu?

ziajka to Kuba krzykiem reaguje na wychodzace ząbki? aż tak go bolą? biedny!

migotko fajnie że masz poduchę, oby pomogła.

ruda a no ogarnięcie kąpieli i położenie obu dziewczyn spac to nie lada wyczyn! Sytuacja z dziś: Hania wykapana, przebrana, klade ja do lezaka, lezak do lazienki i szybko kapie Lenke, Hanka w miedzyczasie sie drze, wiec szybko biore na rece. Lenka sie dalej kapie sama. potem wycieranie i ubieranie to na szybko bo mala sie drze. Szykowanie mleka tez z Hania na rekach bo ryk. Nastepnie jedna pije mleko z butli, druga z cyca. Lena chce czytac bajke wiec karmiac na lezaco czytam. Nagle "mamo, chce kopke", odrywam Hanke od cyca i biegiem do lazienki, niestety awaria i wszystko wyladowało w spodniach...i znowu mycie, przebieranie...Hania płacze, Lenka marudzi...wesole mam wieczory.

Po neurologu ok, pobadala i nic nie widzi, dalej mam obserwowac te jej ruchy i najlepiej nagrac, kolejna kontrola w styczniu.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 20:46   #756
Lila_27
Zakorzenienie

Arletko dla mnie póki co ogarniecie 2 dzieciaków jest ...nie do ogarnięcia 😛Szacun kochana ☺

W ogóle moje dziecko dzisiaj pokazuje charakterek od rana . Wydaje mi sie ,ze się nudzi w domu . Teraz zimno , wychodzimy tylko na chwilę . Startujemy z przedszkolem od stycznia 😊Już się boję co to będzie . Ale wyjścia nie ma bo mamuska potrzebuje wyjść do ludzi. Więc trzymajcie kciuki za pracę ☺

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Panna Magda , podziwiam Was z tą przeprowadzką !
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 21:02   #757
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Lila to super, trzymam kciuki za przedszkolaka ✊✊✊

Arletko jesteś mistrzem 😂no wesoło masz na serio 😁

Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-11-08, 21:37   #758
Ziajka
Wtajemniczenie

Arletka 🙈🙉🙊 ale jazda !
W moich myślach to jedno pięknie zasypia , a potem drugie. Cisza , spokój, przygaszone światło i czas dla siebie. Hahahha i jeszcze muzyczka świąteczna, ależ ja naiwna . A może spróbuj dziewczynki razem kąpać? Będzie frajda dla nich , Tobie łatwiej. Hania jeszcze malutka ale zaraz będzie bardziej kontaktowa i siostra dla niej pewnie będzie najważniejszą atrakcją.
Kuba krzyczy przez zęby jak go boli albo ( b. rzadko) przez koszmar. Tylko jak to przez sen to po rozbudzeniu czy przytuleniu uspokaja się . A jak z bólu to nic nie działa. Krzyczy nie i płacze jak w amoku. Straszne to. Umęczy się biedak.

Lila przedszkole WOW super. Styczeń dobry początek. Może nie będzie już tak chorował. Kciuki za pracę! ✊

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2016-11-08 o 21:49
Stary 2016-11-08, 21:40   #759
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
mysia marudz ile wlezie, wygadasz sie to moze ciut lzej sie poczujesz. Spróbuj mm dac na noc, zobaczysz czy bedzie poprawa.

basia zdrówka

invi,witaj, o kolejna z okolic Lublina powodzenia w staraniech

lila moja taka kreatywna sie zrobiła odkad brzydka pogoda i juz tyle nie wychodzimy na podworko. Puzzle tez bardzo lubi.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Tz ma nocki w tym tyg i ja ogarniam sama kapiele, czytanie, mleczka, przebieranie, polozyc spac te wredoty to nie lada wyczyn! jeszcze nie spia, a gdzie ja w tym wszystkim???
Jutro jedziemy z Lena do neurologa na kontrole. Musimy jeszcze pare innych spraw zalatwic, ciekawe czy damy rade wszystko ogarnac.
Dziękuję . Dziś byłam u lekarza dostałam inhalacje

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Cześć Dzien Dobry

Witam noww kolezanke i życzę powodzenia

Ruda

Magda pogodzicie sie predzej czy pozniej. Jak zwykle Swoja droga podziwiam ze dajesz rade to wszystko wytrzymac. Ja bym dawno rzucila to w cholerę. Takze.. to musi byc miłość

Arletko dzisiaj mamy szczepienie, juz sram w gacie ze bedzie jeszcze bardziej wyl zapytam lekarke o wszystko o to wycie niespkojne spanie , wczoraj w dzien spal 50min na spacerze i w domu max 1h i to nie ciagiem a na kilka razy pogadam tez o mm niech mi jakies poleci dla niego.

Wiecie ze ja wczoraj zjadlam tylko śniadanie i banana... kompletnie nie moglam z rak puścić malego bo wyl. Do tego tz wrocil o 16 i pojechal na budowe i wrócił przed 20. Caly dzien sama z tym krzykaczem
Kiedy to sie skonczy

O dziwo tfu tfu teraz spi!!! Zjadl i 7.50zasnal. Przez sen dwa razy ulal, lezy taki zarzygany ale spi
Jak po szczepieniu ?
Kochana nawet na ręku ale Ty musisz jeść bo mleczka nie będzie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Hej

Invi witaj i życzę powodzenia

Mysia jak mi Ciebie szkoda, że macie taki trudny start Jeść musisz, ja wiem, że nie masz jak sobie zrobić przy marudzie, no ale musisz Kochana Marudz ile wlezie bo po co masz dusić wszystko w sobie. Kciuki za szczepienie!

Ruda tak się cieszę, że u Was dobre wieści na wizycie

Przyszła mi poducha, dzisiaj będziemy testować Mała ma swoją porę i codziennie po 23 jest najbardziej aktywna. Mam nadzieję, że jak już się urodzi to o tej godzinie będzie pięknie spala, a nie harce jej będą w głowie
Spokojnego dnia!
O to teraz może się wyspisz

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
To dobrze ze masz mniej nerwow jak sie nie widzisz z tesciowa
Ja na razie wyslalam dwie cv i mam sie spotkac jak sie przeprowadzimy juz mieszkania nie mamy jeszcze K. Leci po 12.12 na spotkanie z agencjami na ogladanie mieszkan musimy tylko podzwonic i dogadac
Ktoras pytala o auto nowe- zabieramy ze soba nie sprzedajemy go wczoraj mialam pierwsza przejazdzke.
Od 7.11 mamy K. Przyjaciela z zona u siebie.. tego mi jeszcze brakowalo

Ja Was podziwiam

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
mysia kochana musisz jeść bo mleka nie będzie, ja wiem, że masz teraz mega cieżko. A próbowałas dać mm?? jak po szczepieniu?

ziajka to Kuba krzykiem reaguje na wychodzace ząbki? aż tak go bolą? biedny!

migotko fajnie że masz poduchę, oby pomogła.

ruda a no ogarnięcie kąpieli i położenie obu dziewczyn spac to nie lada wyczyn! Sytuacja z dziś: Hania wykapana, przebrana, klade ja do lezaka, lezak do lazienki i szybko kapie Lenke, Hanka w miedzyczasie sie drze, wiec szybko biore na rece. Lenka sie dalej kapie sama. potem wycieranie i ubieranie to na szybko bo mala sie drze. Szykowanie mleka tez z Hania na rekach bo ryk. Nastepnie jedna pije mleko z butli, druga z cyca. Lena chce czytac bajke wiec karmiac na lezaco czytam. Nagle "mamo, chce kopke", odrywam Hanke od cyca i biegiem do lazienki, niestety awaria i wszystko wyladowało w spodniach...i znowu mycie, przebieranie...Hania płacze, Lenka marudzi...wesole mam wieczory.

Po neurologu ok, pobadala i nic nie widzi, dalej mam obserwowac te jej ruchy i najlepiej nagrac, kolejna kontrola w styczniu.
Podziwiam . Szacun
Ciesze się ze u neurologa jest ok, mam nadzieje ze tak zostanie

Mysia wiem ze Ci mega ciężko ale kochana zaraz powinno mu przejść . A może i tak jak dziewczyny piszą spróbować mm

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Lila brawa dla przyszłego przedszkolaka .

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 21:57   #760
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Arletko dla mnie póki co ogarniecie 2 dzieciaków jest ...nie do ogarnięcia 😛Szacun kochana ☺

W ogóle moje dziecko dzisiaj pokazuje charakterek od rana . Wydaje mi sie ,ze się nudzi w domu . Teraz zimno , wychodzimy tylko na chwilę . Startujemy z przedszkolem od stycznia 😊Już się boję co to będzie . Ale wyjścia nie ma bo mamuska potrzebuje wyjść do ludzi. Więc trzymajcie kciuki za pracę ☺

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Kciuki za pracę, i my z przedszkolem prawdopodobnie startujemy w lutym, ja bym chciała jeszcze później, tz wcześniej, no ale wyjdzie w praniu.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Arletka 🙈🙉🙊 ale jazda !
W moich myślach to jedno pięknie zasypia , a potem drugie. Cisza , spokój, przygaszone światło i czas dla siebie. Hahahha i jeszcze muzyczka świąteczna, ależ ja naiwna . A może spróbuj dziewczynki razem kąpać? Będzie frajda dla nich , Tobie łatwiej. Hania jeszcze malutka ale zaraz będzie bardziej kontaktowa i siostra dla niej pewnie będzie najważniejszą atrakcją.
Kuba krzyczy przez zęby jak go boli albo ( b. rzadko) przez koszmar. Tylko jak to przez sen to po rozbudzeniu czy przytuleniu uspokaja się . A jak z bólu to nic nie działa. Krzyczy nie i płacze jak w amoku. Straszne to. Umęczy się biedak.

Lila przedszkole WOW super. Styczeń dobry początek. Może nie będzie już tak chorował. Kciuki za pracę! ✊

pomarzyć możesz...
co ty nie dam rady ich razem kąpac, Hanie kąpie w salonie bo mam małą łazienkę i się we 3 nie zmieścimy z wanienką, potem Lenka w brodziku. Zresztą razem ich kąpac to niewykonalneniestety tż mi może pomóc co 2 tyg jak jest wieczorami i weekendy. No ale już się nauczyłam, czasem mam takie nerwy na nie że bym wystawiła za drzwi aż sie wyrycza i uspokoją
Biedny Kuba

Hanka chyba zasnęła, wiec ja zaraz szybko prysznic i do łóżka.
Hania 6.09.2016

Stary 2016-11-08, 22:00   #761
Ziajka
Wtajemniczenie

Arletka Hania będzie siedzieć to i ją do brodzika , czyli kilka miesięcy i będzie z górki 😉 😂

Spokojnej nocy. Korzystaj póki dziewczynki śpią 😊

Stary 2016-11-08, 22:14   #762
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Arletko u mojej siostry dziewczyny razem we wannie siedzą 😁Łucja jak nie myje włosów to Ignas siedzi z nią w brodziku 😊

Idę spać, jutro wypad z dziewczynami 😊 dobranoc 😊

Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-11-09, 08:01   #763
arletka1313
Zakorzenienie

Hej
No tak, jak już będzie brzdąc pewnie siedział to razem, będzie zabawa że ho ho!

A u nas pada śnieg, wstała Lenka, patrzy przez okno i taka szczęśliwa" mamo, zobacz pada śnieg, będziemy na sankach jeżdzić, bałwana lepić" chwila namysłu iii" a gdzie jest nasza choinka?", no rozbroiła mnie. W szoku w ogóle byłam że tyle wie o zimie, a jaka radość z niej biła!
Hania 6.09.2016

Stary 2016-11-09, 08:19   #764
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:

Trzymam kciuki za prace

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 08:49   #765
mysia1986
Zakorzenienie

Czesc.

Dzięki dziewczyny że pytacie. Po szczepieniu ok. Rozmawialam z lekarzem o tym tych jego placzkach . No coz takie dziecko do tego prawdopodobnie zelazo i reszts lekow brzuszek masakruje. Powiedziala zeby chustę kupic, ale najpierw popytać neurologa na wizycie czy juz mozna Go tak nosić
No coz...muszę zacisnac poslady i to jakoś przetrzymać no bo co innego mi zostalo

Arletko czytając opis kąpieli sie uśmiechnęłam ale zaraz potem to sobie to wyobrazilam i naprawde podziwiam

Ruda js tam na budowie ani razu nie bylsm bo jak... Przy całej tej sytuacji jakos mnie ona nawet nie cieszy. Jak K. zrobi foto to wstawie.

Lila
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2016-11-09 o 08:51
mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 09:33   #766
89migotka
Zakorzenienie

Hej

Rogal nie przetestowany bo dopiero wieczorem wypralam poszewkę, także dopiero dzisiaj będą testy Byłam dzisiaj na morfologii i był potop po pobraniu, dosłownie jakby ktoś kran odkręcił tyle krwi poleciało.

Ziajka podejrzewam, że to hormony bo dosłownie wszystko mnie w nim drażni. Jak plecy bolą to zamawiaj poduchę bo szkoda żebyś się męczyła, ja zamówiłam ze względu na te pachwiny i żebym się tak nie przekrecala na plecy bo zaraz brzuch mi się twardy robi. Biedny Kubuś z tymi zębami

Arletka chociaż masz ciekawie w domu z dziewczynkami ale jeszcze parę miesięcy i będzie lżej. Rozczulila mnie Lenka z tym śniegiem i choinką

Lila trzymam kciuki za pracę jak i za przyszłego przedszkolaka

Mysia dorosły ma problem z brzuchem po zelazie, a co mówić taki maluszek jak nie można mu pomóc

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Ruda udanego wypadu z dziewczynami zaczep o kik, są już dekoracje świąteczne

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 10:07   #767
MiliTu
Wtajemniczenie

Dupa wołowa jestem. Napisałam się i sobie kliknelam wstecz i wszystko w kosmos poszło! Wrrrr

Więc jeszcze raz ....

89migotka witam w kolejnym 24 tc ciekawa jestem Twojej opinii co do poduchy. Ja już sobie nie wyobrażam leżenia bez niej. Faktycznie hormony Ci buzują. A jak na to reaguje tż ? daje radę? Dobrze że chociaż na teściową nie musisz patrzeć. Zawsze to jakiś plus ja do krwiopijców muszę iść w sobotę , a potem mam usg 28-32tc.

arletka1313 jak przeczytałam ten opis to aż przerażona jestem. I serio podziwiam jak Ty to ogarniasz! A Lenka wspaniała! I jak pamięta wszystko ! Będzie frajda jak już będzie choinka skoro lubi rysować ostatnio to niech może napisze (narysuje) list do Mikołaja?

Lila_27 super że Natek pójdzie do przedszkola. I to już niedługo. Należy Ci się czas dla Ciebie ! Mam nadzieję tylko że między czasie znajdziesz fajna pracę i wszystko super się ułoży! Trzymam za to mocne kciuki. A jak Twój brzuch ?

Ziajka biedny Kubula. Jeszcze tego brakowało żeby tak się męczył z zębami. Jejku ja pamiętam ta senność na początku. Zresztą teraz od paru dni znów mam to samo wyciągają te maluchy z nas ze hoho

mysia1986 marudz nam tu ile Potrzebujesz. Mam nadzieję że chusta już będzie mogła pójść w ruch a Ty trochę odetchniesz. Biedny Marcel że brzuszkiem i Ty z krzykami. Ale wierzę że jeszcze chwila i będzie lepiej. No musi być! Dobrze że po szczepieniu nic się nie dzieje i chociaż to Marcel dobrze zniósł .

PannaMagda no tak u Was miesiąc bez kłótni miesiącem straconym :p ja pytałam o auto. A tam chyba ruch inną strona ? To tak można? :p

RudaEwcia25 baw się dobrze z dziewczynami jak ja tęsknię za jakimkolwiek wyjściem to szok. Gdziekolwiek na chwilę głowę przewietrzyć. No ale jeszcze trochę i będę miała zajęcie

A u nas dupa. M ciągle nie ma w domu , wczoraj z pracy o 21 wrócił- nowa firma , nowe obowiązki, jeszcze teraz szef się zmienił i wprowadza swoje jakieś zasady itd a oni muszą siedzieć i robić. Także ja całymi dniami sama. Nie mam z kim pogadać, tv mam już dość. Książki- została mi ostatnia. Uświadomiłam sobie ze ja tak leżę już 2,5 miesiąca i nawet nie wiem kiedy to zleciało. A został jeszcze max miesiąc więc damy radę . Tylko coraz ciężej mi. Ciężko się podnieść, ciężko wstać. Plecy zaczynają boleć. Takie tam marudy moje

Miłego dnia !
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 10:35   #768
PannaMagda
Zakorzenienie

Mili bidulo Ty moja Skajpaja zarzuc z jakas laska )
Tak w ES ruch jak w PL mozna jezdzic

Dzis Ostatni dzien w pracy- jutro lecimy.. ehs

Stary 2016-11-09, 10:56   #769
Lila_27
Zakorzenienie

Hej !
Panna M jak to jutro lecicie? Do Espanii już na stałe ?

Ziajka ja nie kupowałam tej poduchy , wkladalam jaska między kolana 😂
Współczuję tych ząbków . Długo Was to męczy😕

Mili dasz radę jeszcze trochę ☺Już zaraz będziesz tulic bliźniaki 😍

Arletko moje bratanice kapią sie razem odkąd ta młodsza zaczęła siedzieć stabilnie i frajdę mają niesamowitą ☺

Wczoraj minęło 9 lat odkąd jesteśmy razem z mężem ❤Z tej okazji winko I mnóstwo niezdrowych przekąsek 😊Mąż nalal winko i w tym momencie niuniek zaczął płakać. Poszłam do niego i .. obudziłam się o 3 nad ranem 😂Poszłam do salonu a chłop w ubraniu na kanapie śpi obok pełnych kieliszków . Zasnął w oczekiwaniu na mnie 😂O i taka rocznica 😂

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

A od jutra zaczynamy gościnny weekend 😀Jutro kolega , w piątek chrzestna młodego z osobą towarzyszącą a w sobotę moja mama z bratanica .
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 11:18   #770
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Hej !
Panna M jak to jutro lecicie? Do Espanii już na stałe ?

Ziajka ja nie kupowałam tej poduchy , wkladalam jaska między kolana 😂
Współczuję tych ząbków . Długo Was to męczy😕

Mili dasz radę jeszcze trochę ☺Już zaraz będziesz tulic bliźniaki 😍

Arletko moje bratanice kapią sie razem odkąd ta młodsza zaczęła siedzieć stabilnie i frajdę mają niesamowitą ☺

Wczoraj minęło 9 lat odkąd jesteśmy razem z mężem ❤Z tej okazji winko I mnóstwo niezdrowych przekąsek 😊Mąż nalal winko i w tym momencie niuniek zaczął płakać. Poszłam do niego i .. obudziłam się o 3 nad ranem 😂Poszłam do salonu a chłop w ubraniu na kanapie śpi obok pełnych kieliszków . Zasnął w oczekiwaniu na mnie 😂O i taka rocznica 😂

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

A od jutra zaczynamy gościnny weekend 😀Jutro kolega , w piątek chrzestna młodego z osobą towarzyszącą a w sobotę moja mama z bratanica .
Gratuluje rocznicy i zycze kolejnych takich

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 11:35   #771
MiliTu
Wtajemniczenie

PannaMagda nie za dobrze Wam z tymi wakacjami ? :p ile można ? Jedziecie na fochu wrócicie po mega awanturze

Lila_27 wiem że dam radę ale pomarudzic sobie trochę muszę taka ma natura to ładny gościnny maraton Wam się szykuje. Dobrze że mama będzie to może wyskoczycie gdzieś i nadrobicie rocznicę wszystkiego najlepszego i jeszcze więcej miłości! ale zobacz czekał mąż i nie zaczął sam pić! Dobrze świadczy
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 11:44   #772
PannaMagda
Zakorzenienie

Lilka kolejnych takich rocznic Wam zycze
My jeszcze nie z przeprowadzka- na Teneryfe lecimy na kilka dni bo chlop mi szaleje z zimna

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
PannaMagda nie za dobrze Wam z tymi wakacjami ? :p ile można ? Jedziecie na fochu wrócicie po mega awanturze

Lila_27 wiem że dam radę ale pomarudzic sobie trochę muszę taka ma natura to ładny gościnny maraton Wam się szykuje. Dobrze że mama będzie to może wyskoczycie gdzieś i nadrobicie rocznicę wszystkiego najlepszego i jeszcze więcej miłości! ale zobacz czekał mąż i nie zaczął sam pić! Dobrze świadczy

W sensie ze tam znowu nas mega awantura czeka? Ehssss

Stary 2016-11-09, 12:06   #773
invi_08
Zakorzenienie

Hej Wam
Spadł w nocy śnieg. Masakra nie lubię zimy.
Jutro mam do lekarza. Dodatkowo muszę pójść kupić dla małego coś bo ze wszystkiego jakoś nagle wyrósł

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 12:15   #774
PannaMagda
Zakorzenienie

Invi u mnie zimno ale bez sniegu na szczescie

Stary 2016-11-09, 12:16   #775
invi_08
Zakorzenienie

Na szczęście nie dużo, trochę widać na dachu, trochę na aucie ale jest

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 13:22   #776
89migotka
Zakorzenienie

Mili, a ja Ciebie witam w 32tc Tż na szczęście jest wyrozumiały To u Ciebie znowu będą mieli problem z pobraniem krwi Kochana jeszcze trochę i na brak towarzystwa nie będziesz narzekać

Magda oby tym razem słońce go za bardzo nie przygrzalo Udanego urlopu!

Lila wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości!!! No mama przyjedzie to Wy gdzieś wyskoczycie świętować

Mam już wyniki. Hemoglobina oczywiście jeszcze bardziej spadła mimo, że biorę żelazo i tabletki z buraka. W nosie to mam i od dzisiaj piję pokrzywę. No i reszta też nie za piękną bo albo czegoś za dużo albo za mało. Tak to jest w ciąży :/

Stary 2016-11-09, 13:24   #777
PannaMagda
Zakorzenienie

Migotek dbaj o siebie
Nie Wiem czy slonce przygrzeje bo ma padac

Stary 2016-11-09, 14:16   #778
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dzień dobry 😊

Arletko u nas było dosłownie tak samo, choinka i święta i sanki 😊szał normalnie 😊

Mysia dasz rade, czekalas na Niego tyle czasu, przeżyłas ciężkie chwile, brzuszek się unormuje i będzie dobrze. Widocznie Twoje ciepło daje mu ukojenie i go uspokaja.

Migociu byłam, myślałam że z Kika nie wyjdę 😂😂😂 no je*ie mnie już równo 😂😂 nie mów ze aż tyle krwi leciało 😯 ja mam na 17tego badania 😐

Mili Kochana Ty intak szczuplutko na bliźniaki wyglądasz, jakbyś miała pojedyncza ciążę, serio. Super wyglądasz 😊 widzisz jeszcze miesiąc i Smrodki będą z Wami 😀 ale czad 😊

Lila no czytam i ryje ze śmiechu 😂😂😂 wszystkiego dobrego z okazji rocznicy 😊 a swoją drogą nam 30tego mija 9lat 😊

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Migocia oj te badania 😯jak nie urok to sraka 😯

Madzia udanego wypoczynku i oby bez awanti 😊 bo kolejna na wakacjach powinnam dać Ci do myślenia wiec niech się chłopak wyluzuje i korzysta z wakacji 😊

U nas tez padał śnieg, ale już jest czysto. Wybieramy się do mojej siostry na herbatę 😊

Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-11-09, 14:19   #779
89migotka
Zakorzenienie

Madzia staram się dbać. Oby pogoda jednak dopisała!

Ruda tak myślałam, że jak zakupy to i kik na pewno będzie odwiedzony Tak aż tyle krwi poleciało, ale teraz już wiadomo dlaczego. Pan z rejestracji uprzejmy bo odrazu wziął mnie do gabinetu pielęgniarek i jeszcze po mnie posprzątał

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Gianka mam pytanko, venoruton żel został wycofany? Bo chodzę po aptekach i nigdzie nie ma :/

Stary 2016-11-09, 17:55   #780
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Migotka trzeba było czekolady się najeść 😊mam alibi bo dużo krwi Ci ulecialo 😁

Ja byłam u siostry. Wróciliśmy, pranie zdjelam z suszarki, następne wstawilam. Ogarnelam ubrania na jutro. Teraz grzeje zapiekanke 😀😀😀

Run bitch!Ruuun!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości