Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skarby swe tulimy, skoków się nie boimy! Lipcówki 2016 część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-29, 04:55   #3120
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: Skarby swe tulimy, skoków się nie boimy! Lipcówki 2016 część I

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Margosia, Ty będziesz niedługo chodzić do pracy to też inaczej

Mam dziś fatalny nastrój. Noah jakiś nieswoj... coś jest nie tak, tylko nie wiem co.

Kamila ale jak piszesz teraz o Noah to duzo slokojniej niz kiedys nawet jak marudzi
Czuc, ze juz oswoilas sie z nowa rzeczywistoscia, a Twoj Synek to nieodlaczna czesc Twojego zycia[emoji7]
Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
Jestem jestem Margosiu. Jakoś tak czas mi ucieka nie wiadomo kiedy
W sobotę mieliśmy gości, mały na początku bał sie troche ale pitem jak sie rozkręcił to gadał to swoje "eeee eeee", śmiał sie i zaczepiał wszystkich . W niedziele my pojechaliśmy w gości na imieniny i niestety większośc wizyty spędzilam w pokoju obok bo tak płakał biedny niestety moi bracia cioteczni nie potrafią cicho mówic, mają bardzo głośne głosy i Mateusz bał się... a dzisiejszy dzień to porażka - nie wiem co sie stalo ale tez bardzo marudził. Jedyny plus to byliśmy u chirurga i przepuklina zniknęla na szczęście nie czekaliśmy jakos długo i mały wytrzymał bez marudzenia. teraz zasnal nakarmiony wiec i ja ide spac[emoji14]
U siebie to jednak u siebie

Szkoda, ze wujkowie nie moga zrozumiec, ze w domu jest Maluszek... Ja to sie smieje, ze jakbys zostawila z nimi marudnego Mateuszka to po pol godziny zaczeli by sluchac i rozumiec o co sie ich prosi

Brawa za chirurga[emoji122]

Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora