2008-03-05, 21:42
|
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Perfumy,włosy,toniki,bals amy.
Mam na wymianę perfumy :
1. Scent Intens 30 ml (ubytek widoczny na zdjęciu)
2. Stella In Two Peony 75 ml (ubytek zaznaczyłam czarnym markerem). - nieaktualne
Perfumy chciałabym wymienić tylko i wyłącznie na perfumy . Interesują mnie : Perles de Lalique, Ogródek Śródziemnomorski. Inne propozycje też przemyślę.
Włosy:
1. Chi Volume Booster - wzmacniacz objętości utrwalający stylizację w sprayu 250 ml ( użyty 1 raz, otwarty 2 tygodnie temu).
2. WeHo Atmosphere - spray zwiększający objętość , ze 150 ml została połowa-może trochę mniej (zaznaczyłam czarym markerem), spray otworzyłam i zakupiłam w wakacje 2007r.
3. Volume Spray Mousse Londastyle - pianka podnosząca włosy u nasady, ze 150 ml została połowa , może trochę mniej (ciężko dokładnie określić), data waż.03/2010
4. Shockwaves - krem "po prostu proste" - użyty 2 razy, data waż. 09/2010
5. Reflex-Shine końcowy efekt - lakier z intensywnie odbijającymi światło migoczącymi cząsteczkami, 100 ml (użyty 1 raz) , data waż. chyba 2010? ale nie dam sobie ręki uciąć , kupiony 4 miesiące temu.
Twarz:
1. Tonik oczyszczający Iwostin Purritin (pojemność zaznaczona markerem), data waż. 09/2009
2. Tonik nawilżający Olay Total Effects 7x (pojemność zaznaczona markerem) , data waż. 08/10
Ciało:
1. Perfecta Body - galaretka przeciw rozstępom do ciała (połowa), data waż. 02/2009
2. Avon - jogurtowy nawilżający balsam do ciała jeżyna i wanilia 200ml (użyty 1 raz)- otwarty w zeszłym tygodniu.
A co bym chciała ... ?
- wszelakie kosmetyki z BU
- odsypki pudru dr Hauschki
- Effeclar K, Zorac
- filtry do twarzy przeróżne bo do tej pory wypróbowałam tylko jeden ,ale raczej mleczka i emulsje powyżej 40+
- zwiększacze objętości włosów
Kosmetyki kolorowe mnie nie interesują...bo się nie maluję
Edytowane przez kier.owniczka
Czas edycji: 2008-03-17 o 20:59
Powód: aktualizacja
|
|
|