Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co ostatnio upolowaliście? Część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-07, 10:07   #2162
mariolasl
Zakorzenienie

Smile Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część IV

jennifer87, ROZ-ter-KA, Szara Róża, Małgosia791, rachela, your Angel, maja79, mskladaczek, Yola, Santorio, taiwa, noseknosek, kasiakrecik, sweet sunday, DiTu77, joasiak1, lady Vader, bluegirl
Serdecznie Wa gratuluje nowych, wymarzonych, pachnacych nabytkow!

Szczegolne gratulacje dla:
Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
50 ml Yerbamate ..... uhhhhh idę do szpitala - oddział uzależnień ... do mojego perfumoholizmu doszedł kosmetykoholizm i zakupoholizm ....
Pamietam, jak w zeszlym roku zachwycalas sie tym zapachem. Bardzo sie ciesze, ze spelnilo sie twoje marzenie na wiosne!
Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
A ja wczoraj wysłałam przelew i już nie mogę doczekać się Piment Brulant.Mam tylko nadzieję,że moje zauroczenie nie minie tak szybko jak się wzięło.
Serdecznie gratuluje i zycze, aby zauroczenie przerodzilo sie w jakies trwalsze uczucie Rowniez gratuluje zdobycia pozostalych flaszek.
Cytat:
Napisane przez 13ryjek Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam z Polski i przytargałam trzy buteleczki perfum (Annick Goutal Ce Soire ou Jamais edp, Les Perfum de Rosine Rose Kashmirie, Lole edp w srebrnym koszyczku) oraz stos próbek z Quality
Gratuluje wspanialych nabytkow! Chetnie zobaczylabym twoja uaktualniona kolekcje.
Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
A ja proszę o trzymanie kciuków, żeby mnie ominęła laurka od UC i żeby szybko do mnie doleciał mój skarb
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora