2008-03-07, 10:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część IV
jennifer87, ROZ-ter-KA, Szara Róża, Małgosia791, rachela, your Angel, maja79, mskladaczek, Yola, Santorio, taiwa, noseknosek, kasiakrecik, sweet sunday, DiTu77, joasiak1, lady Vader, bluegirl
Serdecznie Wa gratuluje nowych, wymarzonych, pachnacych nabytkow! 
Szczegolne gratulacje dla:
Cytat:
Napisane przez Favkes
50 ml Yerbamate ..... uhhhhh idę do szpitala - oddział uzależnień ... do mojego perfumoholizmu doszedł kosmetykoholizm i zakupoholizm ....
|
Pamietam, jak w zeszlym roku zachwycalas sie tym zapachem. Bardzo sie ciesze, ze spelnilo sie twoje marzenie na wiosne!
Cytat:
Napisane przez Zielona30
A ja wczoraj wysłałam przelew i już nie mogę doczekać się Piment Brulant.Mam tylko nadzieję,że moje zauroczenie nie minie tak szybko jak się wzięło.
|
Serdecznie gratuluje i zycze, aby zauroczenie przerodzilo sie w jakies trwalsze uczucie Rowniez gratuluje zdobycia pozostalych flaszek.
Cytat:
Napisane przez 13ryjek
Ja właśnie wróciłam z Polski i przytargałam trzy buteleczki perfum (Annick Goutal Ce Soire ou Jamais edp, Les Perfum de Rosine Rose Kashmirie, Lole edp w srebrnym koszyczku) oraz stos próbek z Quality
|
Gratuluje wspanialych nabytkow! Chetnie zobaczylabym twoja uaktualniona kolekcje.
Cytat:
Napisane przez tulipanka
A ja proszę o trzymanie kciuków, żeby mnie ominęła laurka od UC i żeby szybko do mnie doleciał mój skarb 
|
|
|
|