![]() |
#2131 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część IV
Cytat:
![]() Gratuluję wszystkim wspaniałych nowych flaszencji! ![]()
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Insolence i Simply
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
50 ml Yerbamate ..... uhhhhh idę do szpitala - oddział uzależnień ... do mojego perfumoholizmu doszedł kosmetykoholizm i zakupoholizm ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
Favkes, ale zaszalałaś.
Bardzo Ci gratuluję nowego pięknego nabytku. Ciekawam jak pachnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zadomowienie
|
Dziękuję ślicznie za gratulacje
![]() Angelku avatar z perfumami zgrał się przypadkowo, American Beauty to jeden z moich ulubionych filmów . Tobie gratuluje całego stadka Demeterów ![]() Favkes gratuluje i zazdroszczę Yerbamate. To, że nie znam absolutnie nie przeszkadza mi zazdrościć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja proszę o trzymanie kciuków, żeby mnie ominęła laurka od UC i żeby szybko do mnie doleciał mój skarb ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Yerbamate poznałam równo rok temu - to dla mnie początki na tym forum, więc podchodzę do niej bardzo sentymentalnie, kupiłam wychodząc z założenia,z e jeśli od roku myślę o zakupie to go i tak nie uniknę. Yerbamate nie pachnie na mnie wcale jak Yerba ani jak Mate ...pachnie jak trawa okraszona kwiatową słodyczą, jak suszące się na słoneczku sianko - takie jeszcze zielone i jeszcze wilgotne. Przypomina mi wiosnę, początki lata. Jest zielona kolorem i zapachem. pamiętam jak pierwszy raz się na niej zawiodłam, gdy rozpakowałam swoje pierwsze zamówienie z próbkami z Quality - spodziewałam sie czegoś innego - czego? Sama nie wiem - ale nie ostrości wiercącej w nosie, nie geranium, które wtedy tak mnie drażniło . Po jakimś czasie jednak nos się wyrabia i to co drażniło wtedy - teraz jest obiektem pożądania. Yerbamate najładniej pachnie w połączeniu z fiołkiem - np. Panhaligons'a - którego notabene solo nie znoszę absolutnie, z La Violettą A.Goutal zagra delikatniej - ale tez pięknie - przypomni wtedy te pierwsze chwile, kiedy fiołki wydostają się z pod ziemi i wyciągają swoje fioletowe główki ku pierwszym promykom słońca, przebijają się przez trawę i chłoną rosę. A Yerbamate uzupełnia je swoją zieloną świeżością. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Widzę, że szaleństw ciąg dalszy
![]() ![]() Cytat:
Favkes, gratuluję ![]() Yerbamate jeszcze nie znam, ale po Twoim opisie, bardzo sugetywnym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wczoraj wysłałam przelew i już nie mogę doczekać się Piment Brulant.Mam tylko nadzieję,że moje zauroczenie nie minie tak szybko jak się wzięło. Czekam też z wymianek na Alchimie i Asję Fendi a i jakiś figowiec od Bzinki. Wcześniej jeszcze 100ml L'or de Torrente. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-03-06 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zadomowienie
|
CdG 2 Men od Pieńkowej
![]()
![]() |
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Santorio - gratulejszyn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Rozeznanie
|
Serdecznie Wszystkim gratuluje nowych cudności
![]() Szczególnie gratuluje i troszeczkę zazdroszczę Favkes Yerba Mate ![]() Santorio CdG 2 Men, też sie na te perfumy czaję ![]() Ja właśnie wróciłam z Polski i przytargałam trzy buteleczki perfum (Annick Goutal Ce Soire ou Jamais edp, Les Perfum de Rosine Rose Kashmirie, Lole edp w srebrnym koszyczku) oraz stos próbek z Quality ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ryjeczku ... dziękuję, jest czego gratulować i czego zazdrościć ![]() ![]() Następnym razem jak będziesz w Polsce - to propsze sobie zaplanowac wycieczkę do Warszawy .... razem zrobimy nalot na Quality ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkim wspanialych zdobyczy. A do mnie po licznych perypetiach dotarlo dzis 6 malych "Demeterkow" (uklony dla Angel i innych pomocnych duszyczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
Kochani, gratuluję udanych łowów!
![]() Feniksowi - Yerbamate ![]() ![]() ![]() Zielonej30 - Asji Fendi ![]() ![]() Santorio - CdG2 Man (przepiękny zapach - wyczuwam silne pokrewieństwo z Gucci PH ![]() Do mnie dotarło dzisiaj In Black J del Pozo z wymianki z przemiłą Wizażanką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
O, to ja szczególnie gratuluję Zielonej Piment Brulant - nie pogardziłabym niewielka ilością no i Santorio CdG2 Man
![]() Dagmaro, dlaczego puściłaś w świat takie cudo?
#2149 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że w tym pojedynku u Ciebie zwyciężył Gucci? Dagmaro, pochwalę Ci się, ja też mam Perły od dziś ![]()
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech no tylko nie będzie jak z L ![]()
![]() |
#2156 | ||
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Ja przeżyłem bez niego dwa miesiące (miałem próbkę) i tak za nim teskniłem, że zdecydowałem sie na cały flakon. Cytat:
![]() Jednak jako sympatyk Gucci PH, używałem go zaraz na początku jak pojawił się na rynku chyba w 2003 r. na jesieni, później za bardzo spowszedniał, zbyt wiele osób z mojego otoczenia nim pachniało, przyznam nieskromie, że po częsci to moja zasługa. CdG 2 Men jest na mnie bardziej dymny, taki cielesny, intymny. Moja TŻ uważa, że żaden mój zapach nie jest na mnie tak seksowny - on wręcz pachnie seksem, podobnie jak Scent Intense. A skoro idzie wiosna... ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękować ![]() Limit flaszek na marzec wyczerpany. Kurcze nie mogę wchodzić na Allegro z tym bardziej na perełki... ![]()
![]() |
#2157 |
Rozeznanie
|
Ja upolowałam Tubereuse L'Artisan-znowu będę podduszać tuberozą całe biuro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | ||||||||||
Wiedźma
|
Gratuluję wszystkim szczęśliwym posiadaczom nowych flaszek!
![]() Brawo Maju. Używka w dobrej cenie to to, co cieszy najbardziej. ![]() Cytat:
![]() To chyba tak jak w powiedzeniu: Są rzeczy, o których wszyscy wiedzą, że nie da się ich zrobić, a jeden ktoś nie wie i to robi. ![]() Uwielbiam takie sytuacje, kiedy okazuje się, że niestandardowe zachowania dają pozytywny skutek. Brawo! ![]() Cytat:
![]() Czekam niecierpliwie (Ty pewnie też ![]() Cytat:
BO i BF to już tylko kaprysy. Gratuluję Ci spełnienia perfumeryjnego. ![]() Cytat:
![]() Prawom natury nie wolno się sprzeciwiać. Pomyśl, że mogliby adoptować jakiś koszmarek... ![]() Gratuluję. ![]() Cytat:
![]() Widzę, że obie przygotowujemy się twardo na nadejście wiosny. ![]() Twój opis Yerbamate piękny... Cytat:
![]() ![]() Kiedy zdjęcia kolekcji? Cytat:
![]() Gratulacje wielkie! Cytat:
![]() DiTu77 - czyżbyś była kolejną szykującą się do wiosny? ![]() Cytat:
Gratuluję Róziu. Kiedy zdjęcia? ![]() Cytat:
![]() Pisałam już kiedyś, że CdG Man2 zachwycało mnie do momentu, kiedy odkryłam, że na mojej skórze to po prostu nieco rozwodniony Gucio. Piękny, to prawda, ale wyboru dokonałam dokładnie takiego jak Pieńkowa Dama. Ogromnie ciekawi mnie, co też na Twojej męskiej skórze wychodzi w nim takiego, że jest na Tobie "bardziej dymny, cielesny, intymny". W to, że tak jest wątpić ani myślę, bo wiem jakie cuda chemia skóry może robić z zapachem. Szkoda, że nie możesz wysłać próbki CdG zmienionego przez skórę już...
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Mogę się pochwalić wreszcie ostatnim nabytkiem Stella In Two Peony 75ml, delikatna używka, ale z kartonikiem
![]() Upajam się zapachem. Jestem przeszczęśliwa, po ostatnich nieudanych zakupach w ciemno, ten był wymarzony, przemyślany i upragniony od kiedy upolowałam próbkę ![]()
![]() |
#2160 |
lipiec na maksa!!! :)
|
wielkie gratulacje blue
![]() ![]() Niestety wszelkie moje perfumeryjne plany musiały odejść w niepamięć od kiedy popadłam w szał kolorówkowy. No to moje cudeńko najnowsze (proszę o trzymanie kciuków, żeby bezpiecznie doleciało ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.