Dot.: Grudzień u blezikowej <3
1.2. Jasno szare leginsy push up z sercem na pupie. Rozmiar XS. Leginsy są nowe bez metki (takie mi już przyszły z internetowego butiku).
3. Beżowa bluza Cropp z kominem. Rozmiar z metki XS. Stan idealny, bluza jest nowa nigdy nie założona, niestety odcięłam metki i nie mogę jej oddać.
4.5.6. Rozkloszowana sukienka S.Morris. Rozmiar XS. Stan idealny - sukienka raz założona. Dół sukienki podszyty jest grubszą warstwą dzięki czemu sukienka idealnie się układa i odstaje - jest rozkloszowana. Kolor nie jest tak wyrazisty jak na zdjęciu.
Zdjęcie pierwsze zapożyczone ze strony, chciałam pokazać jak sukienka prezentuje się na osobie.
7. Beżowa ramoneska z materiałowymi, prążkowanymi wstawkami. Rozmiar z metki 1 (nasze polskie S). Stan ogólny bardzo dobry jedynie wstawki są delikatnie zmechacone.
8.9. Czarne nowe body z siateczką w okolicy brzucha. Rozmiar uniwersalny. Trzystopniowa regulacja długości. Body nowe z papierową metką.
10. Karmelowe wysokie platformy. Rozmiar 5, ja noszę 37 i były idealne. Stan bardzo dobry. Buty były założone dwa razy. Przebarwienia widoczne na zdjęciach są od nowości.